Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم با بیان اینکه اجلاس کوالالامپور می‌تواند نوعی دیپلماسی عمومی برای ایران باشد، گفت: سفر رئیس جمهور به مالزی هم می‌تواند گشایش‌های زیادی را در روابط میان دو کشور به وجود بیاورد و هم می‌تواند منجر به باز شدن برخی گره‌ها در حوزه سیاست خارجی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 03:12 - 27 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۷۷۰۸

نوذر شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به کشورهای مالزی و ژاپن که از امروز آغاز شد، گفت: یکی از نتایجی که اجلاس مالزی می‌تواند برای جمهوری اسلامی ایران به همراه داشته باشد این است که ما می‌توانیم دیدگاه‌های خود را در خصوص مسائل مهم سیاسی، امنیتی، اقتصادی و بین‌المللی مطرح کنیم.

وی افزود: از آنجایی که انعکاس اجلاس کوالالامپور قطعا به بیرون هم درز پیدا می‌کند، می‌تواند نوعی دیپلماسی عمومی هم برای جمهوری اسلامی ایران قلمداد شود و افکار عمومی جهان را با دیدگاه‌های ما آشناتر کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم با بیان اینکه مالزی یک کشور مهم در جهان اسلام است گفت: در دوره اخیر با قدرت گرفتن آقای مهاتیر محمد نگاه کاملا مثبتی به جمهوری اسلامی ایران در مالزی به وجود آمده است و سفر رئیس جمهور به مالزی هم می‌تواند گشایش‌های زیادی را در روابط میان دو کشور به وجود بیاورد و هم می‌تواند منجر به باز شدن برخی گره‌ها در حوزه سیاست خارجی برای ما باشد.

شفیعی ادامه داد: ممکن است در نتیجه سفر رئیس‌جمهور به مالزی، آقای مهاتیر محمد توصیه‌هایی را به سران برخی از کشورهای عربی برای کاهش تنش با ایران انجام دهد.

بیشتر بخوانید:

روحانی: تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی آمریکا ناپایدارند

وی در ادامه با اشاره به سفر روحانی به ژاپن نیز گفت: مسائل بسیار مهمی در روابط میان ایران و ژاپن وجود دارد که یکی از آنها این است که ما یکی از کشورهای تامین کننده نفت ژاپن هستیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم گفت: ایران یک فرصت اقتصادی بسیار مهم برای ژاپنی‌هاست.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نوذر شفیعی اجلاس کوالالامپور مهاتیر محمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۶۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاآرتص: تحریم مردمی رستوران‌های اسرائیلی را ورشکست کرد

به نوشته روزنامه پر مخاطب رژیم صهیونیستی، رستوران‌های اسرائیلی و مرتبط با اسرائیل در سرتاسر جهان با موج گسترده‌ای از تحریم مواجه هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه هاآرتص در گزارشی نوشت: رستوران‌های اسرائیلی از زمان آغاز جنگ غزه، با موج گسترده‌ای از تحریم مواجه شده‌اند.

این رسانه عبری زبان نوشت، در هفتمین ماه از آغاز جنگ غزه که در اکتبر گذشته آغاز شد، می‌توان اعلام کرد که رستوران‌های اسرائیلی و مرتبط با اسرائیل با موج گسترده‌ای از تحریم در سرتاسر جهان مواجه هستند.

نویسنده گزارش آورده است، همزمان با ادامه حملات اسرائیل علیه نوار غزه، امروز شاهد آن هستیم که سر آشپزهای مشهور فعال در این رستوران‌ها هویت خود را از مردم پنهان می‌کنند، زیرا مردم جهان رستوران‌های اسرائیلی را در حال حاضر تحریم کرده‌اند، این در حالی است که این رستوران‌ها طی یک دهه گذشته یکی از پر مشتری‌‌ترین رستوران‌های جهانی محسوب می‌شدند.

هاآرتص همچنین خبر داد، رستوران داران در اسرائیل هم از 15 اکتبر گذشته اعلام کردند به دلیل جنگ دیگر مالیات پرداخت نخواهند کرد.

اتحادیه رستوران داران اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد، تصمیم دولت در رابطه با معاف کردن شرکت‌‌هایی که در شعاع 40 کیلومتری مناطق درگیری قرار دارند از پرداخت مالیات ما را شوکه کرد زیرا این رستوران‌ها هستند که از آن زمان به بعد به طور کامل تعطیل شده‌اند.

در بعد بین المللی نیز چندی پیش شرکت فست فود کنتاکی مالزی در بیانیه‌ای اعلام کرد بیش از یکصد شعبه خود را در این کشور به شکل موقت تعطیل می‌کند تا بتواند پاسخگوی شرایط اقتصادی دشواری که دچار آن شده است، گردد.

گفتنی است رسانه‌های محلی مالزی اعلام کرده بودند که این تصمیم کنتاکی به دلیل تحریم گسترده رستوران‌های آمریکایی حامی اسرائیل توسط مردم مالزی صورت گرفته است.

به نوشته این رسانه‌ها، از زمان آغاز جنگ غزه، مردم مالزی برخی از کالاها و خدمات شرکت‌های جهانی به ویژه رستوران‌ها و برخی از مارک‌های پوشاک آمریکایی را به دلیل روابط و حمایتی که آنها از رژیم صهیونیستی در جنگ علیه مردم غزه دارند، تحریم کرده و زیان‌های هنگفتی به آنها وارد کرده‌اند.

در همین راستا روزنامه یدیعوت آحارانوت هم در گزارشی خبر داده بود که 900 نفر از صاحبان رستوران‌ها و شخصیت‌های بارز صنایع غذایی آمریکایی شمالی با امضای طوماری خواهان تحریم غذاهای اسرائیل در اعتراض به نسل کشی صورت گرفته در غزه شدند.

یدیعوت آحارانوت به نقل از این طومار آورده است، اسرئیل با سرقت هویت غذاهای فلسطینی سعی در محو آنها در جهان آشپزی دارد همان طور که برای محو ملت فلسطین تلاش می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زاخارووا: اظهارات بورل یک اعتراف بزرگ و راه تحقق صلح است
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • هاآرتص: تحریم مردمی رستوران‌های اسرائیلی را ورشکست کرد
  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند
  • شبح جنگ چگونه از ایران دور شد؟
  • رعایت و ترویج الزامات استاندارد در جامعه نوعی امر به معروف است
  • بورل: آواره شدن بیش از یک میلیون نفر در رفح ویرانگر خواهد بود
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان