Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از شاتا، محمدرضا کلامی با اعلام این مطلب، افزود: یکی از اولویت‌های مهم و سیاست‌های راهبردی دولت و دستگاه‌های ذیربط در شرایط کنونی که کشور درگیر جنگ اقتصادی ناجوانمردانه است، تامین کالاهای اساسی با تکیه و حمایت از تولیدات داخلی کشور است.

وی اضافه کرد: بهره مندی از ظرفیت های موجود و بهره‌گیری از زیرساخت‌های تجاری مختلف خصوصا شبکه‌های توزیع کالا با اصل توجه به کوتاه شدن فاصله تولید تا مصرف با هدف کاهش هزینه مبادله به نفع مصرف کننده در دستور کار است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی ستاد تنظیم بازار و مدیرکل دفتر برنامه ریزی، تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صمت، اضافه کرد: عرضه کالا در میادین میوه و تره‌بار یکی از این اقدامات است که بررسی‌ها نشان می دهد عرضه کالا در این میادین اثرات مثبتی در فرآیند تسهیل توزیع کالا های پرمصرف مردم داشته است.

کلامی با اشاره به فعالیت 250 میدان میوه و تره بار در شهر تهران گفت: این اقدام علاوه بر دسترسی آسان مردم به میوه و تره بار با قیمت مناسب بهتر توزیع کالاهای ضروری و اساسی مردم در مواقع لزوم ظرفیت مطلوبی ایجاد نموده است.

وی تاکید کرد: راه‌اندازی میادین میوه و تره‌بار در تمام استان‌ها برای اجرایی شدن این هدف لازم است در دستور کار ستاد تنظیم بازار استان یا کارگروه‌های ذیربط استانی دیگر قرار گیرد و با فراهم کردن الزامات آن و تصمیمات لازم جهت عملیاتی شدن این مراکز اقدام صورت گیرد.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار و مدیرکل دفتر برنامه ریزی، تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صمت اضافه کرد: در شرایط فعلی کشور که تولید در اکثر کالاها بیش از نیاز و به صورت رقابتی عرضه می شود ، ضرورت دارد شبکه های توزیع از جمله صنوف توزیعی ، عمده فروشان ، بنکداران، فروشگاه های زنجیره‌ای، اتحادیه ها و تعاونی های توزیعی به سمت رقابتی شدن حرکت نمایند که مهمترین آن می تواند ایجاد بورس های عرضه کالا به صورت متمرکز همانند میادین (میوه و تره‌بار شهرداری‌ها) باشد که علاوه بر امکان نظارت و کنترل مستمر(بازرسین و ناظرین مستقر سازمان میادین و سایر دستگاه‌های نظارتی)اصل رقابت چندین واحد مشابه در یک نقطه و حذف واسطه های غیر ضرور با حضور مستقیم تولید کننده در اداره غرف و یا خرید عامل توزیع (غرفه دار) از تولید کننده واقعی را محقق سازد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۷۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است

مهدوی ابهری، دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: در این شرایط خاص کشور با توجه به جنگ اقتصادی، حرکت اقتصادی رو به جلو جای شکرگزاری دارد.

او افزود: ما در دنیا منابع خدادادی هیدروکربوری را داریم که شکر آن استفاده درست از آن می شود.

وی ادامه داد: استفاده از این منابع تبدیل به ارزش افزوده است. علی الرغم تحریم ها وزارت نفت اقدامات موثری انجام داده است به عنوان مثال فاز ۱۴ پارس جنوبی که تماماً ایرانی است.

به گفته ابهری ورود سرمایه گذاری به بالا دست در دولت سیزدهم رقم خورد.

دبیر انجمن کارفرمایان پتروشیمی خاطر نشان کرد: طی مدتی کوتاه انقلابی برای صدور مجوز ها در وزارت نفت صورت گرفت و روند آن تسریع شد.

وی ادامه داد: قطعاً سرمایه‌گذاری پتروشیمی ها برای کشور مفید و مثمر ثمر است و با توجه به شعار سال الزاماتی نیز در این زمینه وجود دارد.

ابهری با اشاره به قراردادی که امروز منعقد شد خاطر نشان کرد: با این قراردادها هم بخش خصوصی به یکی از مهمترین سرمایه گذاری ها ورود پیدا می‌کند که خود به آن نیاز دارد و هم در روند اقتصادی کشور مثمر ثمر خواهد بود.

مهدوی ابهری تصریح کرد: سرمایه گذاری در میادین و صرفه جویی در بخش گاز یکی از اهم فعالیت ها است ولی سخن کای این است که باید پتروشیمی‌ها در این بخش ورود کنند.ما باید در بخش گاز سرمایه‌گذاری کنیم و این آمادگی از سوی پتروشیمی‌ها مشکلی نیست.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ایران با اشاره به ناترازی گاز در کشور اضافه داد: فریادهایی که ما می زنیم برای سرمایه گذاری در میادین گازی، مصرف بهینه و صرفه‌جویی به دلیل این است که لطمه‌ای به تولید وارد نشود در حالی که باید سال‌های گذشته به آن فکر می‌کردیم

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • قیمت انواع میوه در میادین تره بار
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • قیمت انواع میوه یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • این میوه را حتما قبل از خواب بخورید
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد
  • قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی در میادین میوه و تره‌بار
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین