Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی گفت: برنامه‌ریزی کرده‌ایم سامانه سپهتن در ناوگان حمل و نقل بار نیز نصب شود و تانکرهای سوخت‌رسان بابت نصب این سامانه در اولویت هستند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمد اسلامی در حاشیه همایش گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری در جمع خبرنگاران درباره سامانه سپهتن اظهار داشت: این سامانه مراقبت و کنترل حمل و نقل عمومی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ انجام می‌دهد که در همه اتوبوس‌های بین شهری نصب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ‌سامانه سپهتن مجهز به دوربین است که حالت و رفتار راننده را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ حین رانندگی ثبت می‌کند و تصاویر ضبط‌شده‌‌ این دوربین‌ها از طریق سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و پلیس راه، قابل رصد است.

وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: سامانه سپهتن درواقع جایگزین سیستم تاخوگراف شده است که در گذشته راننده‌ها در پلیس راه ساعت می‌زدند، این سامانه موجب شده است پلیس بتواند به صورت برخط ناوگان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کنترل کند.

* نصب سامانه سپهتن در ناوگان کامیونی با اولویت نفت‌کش‌ها

وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم سامانه سپهتن در ناوگان حمل و نقل بار نیز نصب شود و تانکرهای سوخت‌رسان بابت نصب این سامانه در اولویت هستند.

* امکان رصد بار توسط صاحبان کالا در ناوگان کامیونی

اسلامی اظهار داشت: آنچه که امروز مقدمات آن فراهم شده‌، این است که مردم بتوانند از طریق نرم‌افزاری که روی تلفن همراه خود نصب می‌کنند، کالا و مسافر خود را رهگیری کنند؛ بدین ترتیب این امکان فراهم می‌شود صاحب کالا، بار خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و خانواده مسافران، مسافر خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ حین سفر رصد کند تا بداند در حال حاضر در کدام نقطه قرار دارد.

* مردم برای مسیریابی از نرم‌افزاری جاسوسی و صهیونیستی استفاده نکنند

وی ادامه داد: همچنین سامانه 141 مرکز مدیریت راه‌ها در قالب یک اپلیکیشن موبایلی ‌قوی‌تر و کارآمدتر ‌و دو سویه شده است؛ قبلا این سامانه یک سویه بود و فقط کاربر می‌توانست از آن اطلاعات کسب کند، اما در سیستم به‌روزشده، آن کاربر می‌تواند به این سامانه اطلاعات نیز بدهد.

وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: به این ترتیب اگر حادثه‌ای در جاده‌ای رخ داد، کاربر می‌تواند اطلاعات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به سامانه ir.141 ارسال کنند و بدین ترتیب سازمان راهداری به سرعت در دستورکار رسیدگی قرار می‌دهد.

اسلامی تاکید کرد: از مردم خواهش می‌کنم حتما روی تلفن همراه خود این سامانه ir.141 را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشته باشند؛ این نرم‌افزار امکان مسیر یابی از مبدا تا مقصد را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هم دارد و بهتر از نمونه صهیونیستی آن است که برای جاسوسی استفاده می‌شود؛ به مردم توصیه می‌کنیم از نرم‌افزارهای بومی که قابل اعتماد است استفاده کنند، همین نرم‌افزار 141 هرچه مردم درباره اطلاعات سفر ‌لازم داشته باشند به انها ارائه می‌دهد.

* یک ریال پول دولتی برای نمایشگاه حمل و نقل نمی‌دهیم 

وزیر راه و شهرسازی درباره هزینه‌های نمایشگاه حمل و نقل گفت: ما از پول دولتی یک ریال هم برای نمایشگاه حمل و نقل هزینه نمی‌کنیم، کاری که ما انجام می‌دهیم این است که شرکت‌های خصوصی نمایشگاه را برگزار می‌کنند و از محل اجاره غرفه، هزینه‌های برگزاری نمایشگاه تامین می‌شود.

وی در پاسخ به این گفته خبرنگاری مبنی بر اینکه تعداد زیادی شرکت‌‌ و سازمان‌ دولتی در نمایشگاه حضور دارند، گفت: در نمایشگاه امسال 384 شرکت حضور داشتند که اغلب آنها شرکت‌های خصوصی بود.

* حرکت به سمت توسعه ریلی بابت کاهش آلودگی زیست‌محیطی

وزیر راه و شهرسازی همچنین درباره آلودگی هوا اظهار داشت: ضرورت دارد در این حوزه توجه خاص صورت گیرد، ما بیش از حد از سرمایه آیندگان هزینه کرده‌ایم، محیط زیست را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نابود کرده‌ایم و نسل آینده را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به مخاطره انداخته‌ایم، وقت آن رسیده است که به سمت مصرف بهینه حرکت کنیم و از سامانه‌هایی استفاده کنیم که آلودگی‌های صوتی و زیست محیطی کمتری داشته باشد.

اسلامی گفت: آنچه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ که ما در بخش حمل و نقل در حوزه محیط زیست در دستورکار داریم، توسعه ناوگان ریلی است و جاهایی که در شبکه ریلی امکان برقی‌سازی وجود دارد به سمت برقی‌کردن خطوط حرکت کرده‌ایم تا به این ترتیب آلاینده‌های زیست محیطی کاهش یابد.

وی با اشاره به اینکه بهینه‌سازی و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای در دستور کار وزارت راه شهرسازی قرار دارد، اظهار داشت: تلاش می‌کنیم از محصولاتی استفاده کنیم که حداقل مصرف را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داشته باشد و بر اساس تاکیدات سازمان محیط زیست مجهز به سیستم سوختی یورو5 باشد‌ تا کاهش آلودگی زیست محیطی محقق شود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه نوسازی ناوگان مدتی متوقف شده بود، گفت: طی هماهنگی با وزارت صنعت، معدن و تجارت نوسازی ناوگان به جریان انداخته و به‌روز می‌شود.

* اجازه نمی‌دهم مصوبه‌ای‌ به دولت برود که بخواهد محیط زیست را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ آلوده کند

اسلامی که ریاست‌ کمیسیون زیربنایی، صنعت و محیط زیست دولت را نیز بر عهده دارد، تاکید کرد: دولت مصوبات قاطعی در حمایت از محیط زیست دارد و قانون در این باره شفاف است و همه مکلف به رعایت هستند، من به عنوان رئیس کمیسیون زیربنایی، صنعت و محیط زیست دولت، همواره بر این موضوع تاکید می‌کنم و اجازه نمی‌دهم هیچ مصوبه‌ای از کمیسیون به دولت برود که بخواهد محیط زیست را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ آلوده کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر راه و شهرسازی محیط زیست آلودگی هوا پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۸۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا طاهری با اشاره به برگزاری جلسه بررسی مشکلات و معظلات رودخانه کن با حضور معاون این اداره کل، نمایندگان کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر، اداره کل محیط زیست استان تهران، شرکت آب منطقه ای تهران، شهرداری های مناطق ٥، ٩، ١٨، ٢١، ٢٢ گفت: رودخانه کن بزرگترین رودخانه ورودی شهر تهران است و از منظر محیط زیستی و گردشگردی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با گسترش محیط شهری، افزایش نفوس و کاهش نزولات جوی و بهره برداری های غیر اصولی صورت گرفته معضلات فراوارنی را به‌وجود آورد است.

وی به بخشی از معضلات این رودخانه اشاره و تصریح کرد: تخلیه نخاله و پسماند، ورود فاضلاب های بهداشتی و صنعتی، نبود ایمنی مناسب در حریم و بستر رودخانه و … از جمله موضوعات مطرح و بررسی شده در این جلسه بود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران مطرح کرد: پس از تبادل نظر و تشریح مشکلات و اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف، مقرر شد ماتریس وظایفی برای همه دستگاه های متولی تنظیم شود و همچنین همکاری هایی فی مابین در خصوص رفع معضلات مربوط به رودخانه کن تقویت شود.

کد خبر 6093949

دیگر خبرها

  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • پاکسازی سفیدرود از ادوات صید غیرمجاز و برخورد قاطع با متخلفان آغاز شد
  • جا به جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل و نقل باری خراسان شمالی تا پایان فروردین
  • جابه‌جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل‌ونقل در خراسان شمالی
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • جابه‌جایی بیش از یک میلیون تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد
  • آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار آغاز شد