Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی مراسمی از محسن خلیلی عراقی پیشکسوت صنعت ایران که به «پدر صنعت ایران» مشهور است به‌پاس یک‌عمر تلاش در جهت اعتلای صنعت و اقتصاد ایران تقدیر به عمل آمد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بوتان، در این مراسم که آقای دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور، دکتر نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس‌جمهور، شافعی رئیس اتاق بازرگانی ایران، اعضای اتاق بازرگانی و جمعی از فعالین اقتصادی حضور داشتند از زحمات ایشان تقدیر به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم آقای دکتر جهانگیری طی سخنانی اظهار داشتند که نام و یاد مهندس خلیلی عراقی در تاریخ ایران ماندگار خواهد شد، زیرا وی در فراز و نشیب‌های صنعت کشور همواره دغدغه توسعه ایران و صنعت کشور را داشتند و اجازه ندادند که چراغ صنعت کشور خاموش شود.

وی با بیان اینکه افرادی نظیر مهندس خلیلی که به توسعه ملی فکر می‌کنند و به دنبال رفاه ملت ایران هستند انسان‌هایی بزرگ هستند اظهار امیدواری کردند که این الگوها و انسان‌های خوب در کشور تکثیر شوند.

همچنین آقای دکتر نهاوندیان معاون اقتصادی رئیس‌جمهور اندیشه‌های خیرخواهانه مهندس خلیلی و عمل وی به این باور را مورد توجه قرارداد و تصریح کردند: انسان اقتصادی، علاوه بر سود و نفع شخصی، منافع جمعی را دنبال می‌کند. جمع این دو ممکن است و در وجود آقای خلیلی وجود دارد. نگاه مهندسی و توجه ویژه به عدد و رقم، اداره خوب بنگاه اقتصادی و نگاه به آینده، توجه به مفاهیم کلان اقتصادی، نگاه تشکلی، نگاه اجماع ساز، نگاه امیدوار و باپشتکار، حمایت از اندیشه‌های نو و نگاه اخلاقی ویژگی‌های شخصیتی بودند که از نگاه نهاوندیان در شخصیت محسن خلیلی عراقی وجود دارد که باید آن‌ها را از او آموخت.

غلامحسین شافعی، رئیس اتاق بازرگانی ایران در این مراسم با بیان اینکه امروز دورهم جمع شده‌ایم تا از انسانیت تجلیل کنیم، گفت: مهندس خلیلی عراقی الگویی برای همه ماست و امیدواریم که الگوهای این‌چنینی در آینده تکثیر شوند.

همچنین به‌پاس زحمات ارزشمند و پربار محسن خلیلی عراقی، کتابخانه اتاق بازرگانی ایران به نام این بزرگ‌مرد صنعت ایران مزین گشت.

محسن خلیلی نیز در این مراسم با بیان اینکه که آزادی، رفاه مردم، توسعه و پیشرفت ایران از مسیر توسعه صنعتی و تشکل‌گرایی می‌گذرد تنهای آرزوی خود را اعتلای صنعت و سربلندی ایران عزیز عنوان کردند.

در این مراسم علاوه بر اهدای لوح و تندیس، از تمبر یادبود محسن خلیلی و سردیس ایشان نیز رونمایی شد.

نمایندگان تشکل‌های اقتصادی و صاحبان صنعت نیز جداگانه با اهدای لوح و تندیس از خدمات ایشان تقدیر کرده و به بیان دیدگاه‌ها و خاطرات کاری خویش در خصوص ایشان پرداختند.

محسن خلیلی عراقی بنیان‌گذار شرکت بوتان، نخستین فردی است که توانست شعله‌های گاز را در خانه‌های ایرانی روشن کند.

نامبرده با کمک پدر شرکت بوتان را در سال ۱۳۳۲ تأسیس کرده  و به‌عنوان پایه‌گذار صنعت گاز در ایران اقدام به ساخت وسایل گازسوز و توزیع گاز در خانه ایرانی‌ها کرد.

اجاق‌گاز، بخاری گازی، آبگرمکن گازی ایستاده، آبگرمکن دیواری فوری، پکیج شوفاژ دیواری، مایکروفر، سیلندر گاز مایع، اجاق‌گاز پیک نیک و... از جمله وسایل خانگی هستند که محسن خلیلی برای اولین بار آن‌ها را در شرکت بوتان تولید و به بازار ایران عرضه کرد.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت بوتان پدر صنعت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۴۹۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی

به گزارش قدس خراسان به نقل از آستان نیوز، مهدی قربانی اظهار کرد: CRM (Customer Relationship Management) مخفف مدیریت ارتباط با مشتری و هدف آن ارتباط با مشتریان و نحوه پاسخ به نیازها و در خواست‌های آن‌ها به بهترین شکل است.

مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی ادامه داد: شرکت صنایع معادن و عمران رضوی با تجمیع فرآیندهای ارتباط با مشتری در یک واحد با ساختاری نظام‌مند و نیز با رویکرد تکریم مشتریان و شناسایی نیازها و انتظارات آن‌ها در خصوص هر یک از محصولات تولیدی اعم از بلوک هبلکس، پنل مسلح AAC، بتن و قطعات پیش‌ساخته بتنی، شن و ماسه، سنگ پلاک و...، این واحد را ایجاد کرده است.

شناسایی نقاط قوت و ضعف در تولید و فروش

وی درباره برنامه‌های تعریف شده در این واحد خاطرنشان کرد: در گام نخست، یک نرم‌افزار جامع سیستم ارتباط با مشتری خریداری خواهد شد تا با استفاده از آن مشتریان شرکت بتوانند با بهره‌گیری از پنل اختصاصی خود به صورت مستقیم با کارشناسان فروش ارتباط برقرار کرده و نیازها و شکایات خود را به صورت نظام‌مند مطرح کنند.

قربانی ادامه داد: وجود این نرم‌افرار جامع موجب پیگیری و ثبت درخواست‌های مشتریان تا حصول نتیجه به صورت نظام‌مند خواهد شد. ضمن این‌که تحلیل نتایج آماری حاصل از آن شناسایی نقاط قوت و قابل بهبود در خصوص تولید و فروش هریک از محصولات شرکت را به دنبال خواهد داشت.

پیگیری نظام‌مند درخواست‌ها و نیازهای مشتریان

مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی درباره دیگر مزیت‌های واحد CRM خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این واحد، ارتباط با مشتریان به صورت یکپارچه تجمیع می‌شود که این مهم باعث پیگیری نظام‌مند درخواست‌ها و نیازهای مشتریان خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین فرآیندهای ارائه خدمت به مشتریان مانند فرآیندهای بازاریابی، فروش و ارائه خدمات پس از فروش در این واحد مدیریت می‌شود. ضمن این‌که استفاده از نرم‌افزار CRM موجب مدیریت حجم زیاد اطلاعات مشتریان، فایل‌های مرتبط با آن‌ها و... خواهد شد.

قربانی افزود: داده‌های عملیاتی که از بازاریابی و ارتباط با مشتری جمع‌آوری شده، در این واحد به اطلاعاتی تبدیل می‌شود که علاوه‌بر ارتقاء محصولات و خدمات، در تصمیم‌گیری‌های فرآیندی و استراتژیک به شرکت کمک می‌کند. برای مثال نتایج حاصل از فروش محصولات گوناگون به شرکت، باعث افزایش تمرکز و تعیین استراتژی بازاریابی برای هر یک از آن‌ها می‌شود.

چشم‌اندازی دو ساله

مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی در پاسخ به این سوال که چه چشم‌اندازی را برای این واحد متصور هستید؟ گفت: با راه‌اندازی واحد CRM انتظار می‌رود در برنامه زمانی دو ساله با تحلیل نظر مشتریان، اصلاح ساختار و فرآیندهای تولید و فروش، علاوه‌بر ارتقاء رضایت آن‌ها، فروش محصولات نیز افزایش یابد.

وی ادامه داد: این امر همچنین موجب معرفی محصولات جدید به بازار در راستای برآورده‌سازی انتظارات مشتریان خواهد شد. بدین ترتیب رضایت مشتریان به صورت چشمگیر افزایش می‌یابد و میزان شکایات وارده طی دو سال به کمتر از یک درصد می‌رسد.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • حضور فعال معاونت امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت در نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • بازدید مدیرکل ورزش و جوانان تهران از تمرین تیم ملی ژیمناستیک
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است