Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، ناهید پرویز پور صبح چهارشنبه ۲۷ آذر در کنفرانس تخصصی حقوق کودک با اشاره به این‌که ۵۳۵ هزار نفر جمعیت کودک صفر تا ۱۸ سال لرستان است، اظهار داشت: ۳۰ درصد جمعیت استان را کودکان تشکیل می‌دهند که ۵۲ درصد آن ها پسران و ۴۸ درصد دختران هستند که از این تعداد ۱۵۴ هزار و ۹۱۹ نفر کودک زیر ۵ سال در استان داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان با تاکید بر اینکه چالش‌های حوزه کودکان شناسایی شده است، اظهار داشت: کودکان کار یکی از این چالش‌هاست، تعدادی کودک کار توسط ادارات ذی ربط شناسایی شده که تعداد زیادی شناسنامه‌دار هستند و خدمات می‌گیرند از مراکز، تعدادی هم دارای چالش‌های جدی و آسیب‌های متعدد از جمله فرار از مدرسه، خشونت های اجتماعی و کودک همسری هستند.

پرویزپور با اشاره به این‌که دسترسی برخی کودکان به لحاظ مشکلات معیشتی به خدمات بهداشتی درمانی پایین است، گفت: ۷۵۰۰ نفر کودک دارای سوء تغذیه در لرستان شناسایی شده است و کمیته امداد هم خدماتی به آن ها ارائه می دهد. این کودکان گاها در مناطق محروم و صعب العبور هستند که دسترسی به آن ها چندان راحت نیست.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان همچنین به مشکلات روانشناختی کودکان، دارای خانواده های از هم گسیخته اشاره کرد و افزود: ما با افزایش تعداد زنان سرپرست خانوار و بد سرپرست مواجه هستیم، ۶۶ هزار نفر زن سرپرست خانوار در لرستان وجود دارد که ۲۴ هزار نفر آن ها زیر ۵۵ سال هستند.

پرویز پور همچنین با بیان این‌که مناسب سازی شهری برای کودکان لرستان نشده است، افزود: ۳ هزار کودک معلول داریم که نیازمند فضاهای تفریحی و پارک هستند. همچنین در فروردین ماه با سیل مواجه بودیم و آسیب های جدی وارد شد و مشکلات روحی کودکان مناطق سیل زده نیز مسئله ای است که باید مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 471113 برچسب‌ها کودکان استان لرستان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: کودکان استان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۰۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، مینا آژوغ گفت: رتبه بندی داروخانه ها از سال گذشته در اداره کل دارو کلید خورد و در مرحله اول انتخاب شده و فهرست داروخانه های خاطی که تحویل داروهای دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد.

وی افزود: این پروژه با پایش در مورد داروی انسولین آغاز و فهرست داروخانه های خاطی که تحویل داروهای دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد. همچنین در ادامه برای سایر داروهای دارای برنامه توزیع نیز اجرایی خواهد شد.

کد خبر 6092852 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تأمین آب 7500 هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • کودکان زیادی بر اثر سو تغذیه در غزه جان باختند
  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • کودکان از چه سنی می‌توانند ماست بخورند؟
  • شرایط اخذ ویزای دبی برای کودکان
  • قطب‌الدین صادقی: تئاترِ اصفهان را احیا کنید
  • داروخانه‌های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند
  • داروخانه های خاطی در توزیع انسولین شناسایی شدند