Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم گفت: با توجه به اختصاص یک درصد بودجه پژوهشی دستگاه‌ها به امر پژوهش ما تاکنون ۷۵۰۰ قرارداد منعقد کرده‌ایم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در هشتمین نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور که امروز ۲۷ آذر ماه ۹۸ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی برگزار شد، گفت: یکی از برنامه‌های اولویت دار وزارت علوم ایجاد زیرساخت نوآوری و تجاری سازی، توسعه علمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
ما در این مسیر کیفیت را بر کمیت برتری داده ایم.

برومند ادامه داد: چالش‌های زیادی در کشور وجود دارد ما نمی‌توانیم چشممان را بر چالش‌هایی همچون آلودگی هوا ببندیم در این مسیر سوالی مطرح می‌شود که آیا ما می‌توانیم با روشی که تاکنون پیش گرفته ایم تا پنج سال دیگر نیز از همین روش استفاده کنیم؟ پاسخ بنده منفی است، زیرا ما نباید در سازمان‌های خود منتظر باشیم تا کارفرمایان به سراغ ما بیایند چرا که هیچ گاه این امر رخ نمی‌دهد.   اختصاص یک درصد بودجه‌های پژوهشی دستگاه‌ها به امر پژوهش معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با اشاره به اختصاص یک درصد بودجه‌های پژوهشی دستگاه‌ها به امر پژوهش تصریح کرد: تاکنون ۷۵۰۰ قرارداد منعقد شده است برخی از این پروژه‌ها با تاخیر انجام شده و برخی از آن‌ها همچنان مسکوت مانده اند.

وی ادامه داد: از تعداد ۷۵۰۰ قرارداد منعقد شده ۵۰۰۰ پروژه به اتمام رسیده اند. برخی از این پروژه‌ها نیز راکت مانده اند و یا مسئولان آن از انجام پروژه انصراف داده اند؛ این در حالی است که باید در تعریف پروژه دقت کنیم؛ چرا که راکت ماندن و توقف پروژه به معنای هدررفت اعتبارات است.

برومند با اشاره به اینکه تدوین روش‌های جدید برای انجام طرح‌ها ضروری است، اظهار کرد: دانشگاهیان و محققان اگر الگوی جدیدی را دارند می‌توانند به ما ابلاغ کنند؛ چرا که با یک الگوی واحد نمی‌توان برای همه استان‌ها برنامه ریزی کرد. همچنین این پروژه‌ها باید اثربخشی لازم را داشته باشند.   سند علم و فناوری برای ۱۰ استان به صورت پایلوت تدوین شده معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با بیان اینکه سند علم و فناوری برای ۱۰ استان به صورت پایلوت تدوین شده است، گفت: در اجرای این طرح استان‌ها همکاری کرده اند و نحوه اجرای این طرح به گونه‌ای نبوده است که ما در تهران برای سایر استان‌ها سند علم و فناوری تدوین کنیم.

وی با بیان اینکه برای اشتغال روستایی اعتبارات زیادی در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: اجرای طرح‌های اشتغال روستایی نیاز به یک برنامه دارد در حقیقت همه مشکلات با راه اندازی استارتاپ رفع نمی‌شوند؛ بلکه نیاز به طرحی مبتنی بر مطالعات جامع دارد.

برومند با اشاره به برگزاری نمایشگاه تستا در نمایشگاه بین المللی تهران بیان کرد: نیاز‌های اعلام شده در این نمایشگاه متنوع بوده اند برخی از سست بودن کانال‌های فاضلاب گفتند؛ به طوری که اگر نیروی انسانی در آن وارد شود آن کانال فرو می‌ریزد چالش انتشار بوی نامطبوع نیز از صحبت‌های دیگر در این نمایشگاه بود سوالی که اینجا مطرح می‌شود این است که چرا ما به جای طراحی و ساخت ربات فوتبالی به سمت ساخت ربات‌هایی که فعالیت پایش لوله‌های فاضلاب را انجام می‌دهند، نمی‌رویم.

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: در تلاش هستیم تا رساله‌ها به سمت نیاز‌های کشور حرکت کنند طبق قانون رونق تولید دانشگاه‌ها اگر رساله تحصیلات تکمیلی را در جهت حل مشکلات کشور تدوین شوند براساس آئین نامه‌ها به اعضای هیئت علمی امتیازات بیشتری اعطا خواهیم کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در این مسیر بزرگترین چالش ما تاکید نیاز‌ها است؛ از این رو از دستگاه‌ها درخواست می‌شود که نیاز‌ها و اولویت‌های خود را به صورت دقیق و شفاف اعلام کنند. بودجه‌های پژوهشی نیز باید در بخش‌هایی تزریق شوند که نیاز‌ها به صورت دقیق اعلام شده باشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برومند قرارداد پژوهشی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۰۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات