Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید امیرزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبنرگار ایرنا با بیان اینکهشهرستان ریگان در معرض توفانهای شن و کانونهای بحرانی قرار گرفته و هرساله صدمات جبران ناپذیری به مزارع و منازل مسکونی وارد می کند، تصریح کرد: در سال ۹۸  از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی ، ۲میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان برای نهال کاری گونه های ریشه کهور ایرانی و قلمه اسکنبیل به مساحت ۳۰۰هکتار و احداث تله رسوب به طول ۱۰۰کیلومتر در منطقه دشت عباس آباد سردار و ۱۲۰۰هکتار مدیریت هرز آب در دشت رستم آباد آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته  امیرزاده،همچنین اعتباری از همین صندوق ،حدود یک میلیارد و ۸۷۰ میلیون تومان برای نهال کاری گونه های ذکر شده به مساحت ۲۴۰هکتار و احداث تله رسوب گیر به طول ۲۲۰کیلومتر در منطقه دهشدوست در حال اجراست.
او اظهار امیدواری کرد،  اقداماتی که منابع طبیعی در جهت بیابانزدایی انجام می دهد بتواند باعث ایجاد پوشش گیاهی بهتر شود.
 

برچسب‌ها کاشت نهال کرمان ریگان ایرنا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کاشت نهال کرمان ریگان ایرنا کاشت نهال کرمان ریگان ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۱۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، اکبری افزود: محور خاش - سراوان یکی از معابر رسمی و مهم در محدوده این استان با کشور پاکستان است که نقش مهمی در مبادلات تجاری و توسعه اقتصادی این استان و شرق کشور دارد که با پیگیری‌های این اداره کل برای نخستین بار ساخت بزرگراه در این مسیر از محل اعتبارات ملی آغاز شد.

وی ادامه داد: طول کلی محور خاش - سراوان ۱۵۱ کیلومتر است که بر اساس برنامه ریزی انجام شده ساخت بزرگراه در این مسیر در قالب شش قطعه اجرایی می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان هدف از ساخت بزرگراه را افزایش ایمنی و کاهش تصادفات جاده‌ای، افزایش سرعت و ظرفیت مسیر، تسهیل در تردد زوار اربعین و توسعه و رونق اقتصادی این خطه برشمرد.

اکبری با عنوان اینکه وقتی مبحث ترانزیت در سیستان و بلوچستان در اولویت قرار دارد، انتظار می‌رود که شبکه بزرگراهی نیز تسهیل کننده آن باشد، گفت: امید می‌رود با اجرای این طرح ها، روند توسعه راه که زیربنای پیشرفت همه بخش‌های دیگر است، سرعت گرفته و علاوه بر ایجاد اشتغال بیشتر، شاخص‌های توسعه اقتصادی نیز روز به روز گسترش یابد.

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس جاده‌ای شهرک صنعتی در بویراحمد
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • آغاز برنج‌کاری در گیلان
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس
  • (تصاویر) آغاز برنج‌کاری در گیلان
  • برگزاری جشنواره «گیلاس کن»
  • هشت هزار و ۴۰۴ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی افتتاح شد
  • افتتاح ۸۴۰۴ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی با حضور وزیر راه
  • آغاز عملیات اجرایی ۱۳۴ واحد مسکونی در شهر گهرو