Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا- گروهی از دانشمندان معتقدند که با مطالعه ساختار داخلی استخوان‌ها می‌توانند مصالح ساختمانی مورداستفاده در ساخت خانه‌ها را محکم‌تر کنند. گروهی از دانشمندان معتقدند که با مطالعه ساختار داخلی استخوان‌ها می‌توانند مصالح ساختمانی مورداستفاده در ساخت خانه‌ها را محکم‌تر کنند.
 
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی engadget، گروهی از متخصصان از دانشگاه کرنل، پوردو و کیس وسترن ریزرو بر این باورند که با مطالعه ساختار داخلی استخوان‌ها و استفاده از چاپ سه‌بعدی می‌توانند مواد ساخت‌وساز خانه‌ها و ساختمان‌ها را محکم‌تر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
 
پروفسور پابلو زاواتیری از دانشگاه پوردو در این‌ باره می‌گوید: «استخوان یک ساختمان است و ستون‌هایی دارد که بیشتر بار را حمل می‌کنند و با استفاده از میله‌ها به هم وصل می‌شوند. ما می‌توانیم برای ایجاد مواد چاپ سه‌بعدی قوی‌تر برای ساختمان‌ها و سایر سازه‌ها از این مواد یاد بگیریم.»

محققان کشف کرده‌اند که میله‌های موجود در استخوان‌ها بیشتر ازآنچه تصور می‌شد موجب استحکام بدن می‌شوند.
این میله‌ها که با نام ترابکول هم شناخته می‌شوند، موجب ایجاد سازه‌های صفحه مانند عمودی و سازه‌های جاده مانند افقی در استخوان‌ها می‌شوند.    
این دسته از محققان در پژوهشی که در مجله Proceedings of the National Academy of Sciences به چاپ رسیده است، پیشنهاد داده‌اند که این سازه‌های افقی هستند که عمر فرسودگی یک استخوان را افزایش می‌دهند.
آنها معتقدند که مصالح ساختمانی چاپ سه‌بعدی که با ساختارهای داخلی مشابه ایجاد شده‌اند، ممکن است منجر به ایجاد ساختمان‌های پایدارتری شوند.
آزمایشگاه زاواتیری برای آزمایش ای تئوری پلیمرهای سه‌بعدی ویژه ای طراحی کرد که با معماری مشابه تراب کولا ساخته شده بود.
 
همچنین شبیه‌سازهای تحلیل مکانیکی دریافتند که هرچه سازه‌های افقی ضخیم‌تر باشند، پلیمر مدت بیشتری زیر بار دوام می‌آورد.
از آنجا که ضخیم کردن سازه‌های افقی، حجم پلیمر را به حد چشم‌گیری افزایش نداد، این تیم امیدوار است که پلیمرهای الهام گرفته شده از استخوان‌های مشابه بتوانند مصالح ساختمانی سبک و مقاوم ایجاد کنند که در نهایت منجر به ساخت خانه‌های ساخته شده با فناوری چاپ سه‌بعدی شوند.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: مصالح ساختمانی چاپ سه بعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۲۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، هوش مصنوعی به عنوان یکی از پرشتاب‌ترین فناوری‌های در حال تکوین، پتانسیل ایجاد تحول‌های انقلابی زیادی در جنبه‌های مختلف زندگی بشر را دارد و یکی از فناوری‌های کلیدی است که در حال تکوین  بوده و می‌تواند به پردازش‌های صنعتی و حل مسائل مختلف جامعه کمک فراوانی کند.    

با توجه به فراگیر شدن این فناوری کارشناسان بر این باورند تغییرات هوش مصنوعی در پنج سال آینده احتمالا سرعت می‌یابد و بیشترین تاثیر آن بر آموزش خواهد بود. ماهیت کلی هوش مصنوعی و کاربردهای بی‌شمار آن، باعث ایجاد عدم قطعیت‌های متعدد برای پیش‌بینی آینده آن می‌شود اما این موضوع به توسعه این فناوری مربوط نمی‌شود، بلکه به توسعه محیط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی آن نیز مربوط می‌شود.

همزمان با به کارگیری هوش مصنوعی در حوزه مختلف توسط سایر کشورها، ایران هم اقدامات بسیاری طی سال ها در این زمینه انجام داده است که می‌توان به تدوین سند هوش مصنوعی اشاره کرد.

برای پیشبرد این هدف مهم، قرار شد شورای عالی فضای مجازی به عنوان مرجع تصمیم‌گیری بر روی تدوین سند هوش مصنوعی کار کند و بر اساس یکی از احکام مصوب در کمسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه، مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات مکلف شدند که با همکاری سایر دستگاه‌ها ظرف شش ماه از زمان لازم‌الاجرا شدن قانون، برنامۀ ملّی توسعۀ هوش‌ مصنوعی را تهیه و به تصویب شورای عالی فضای مجازی برسانند.    

البته در کنار این اقدام دو سالی است که در وزارت ارتباطات، مرکز هوش مصنوعی تأسیس شده و برای توسعه کاربردها به دستگاه‌ها پیشنهاد می‌شود. در نهایت پس از اظهار نظرهای گوناگون پیش نویس سند ملی هوش مصنوعی اوایل پاییز سال گذشته از تدوین سیاست در موضوع هوش مصنوعی در شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد.

در این راستا چندی پیش حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه -دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی- جزئیات جدیدی در این زمینه اعلام کرد.   

براساس اعلام سایت شورای عالی انقلاب فرهنگی، وی همچنین گفته است که تدوین سند هوش مصنوعی تمام شده در آینده نزدیک مصوب می‌کنیم و موضوع کوانتوم یکی از اولویت‌های ماست چراکه یک پارادایم علمی جدید است؛ دانشگاه آزاد درباره کامپیوتر کوانتومی و دانشگاه شهید بهشتی در زمینه سلول اتمی کوانتومی کار می‌کنند. در یکسال بیش از ۲۰۰ دانش‌بنیان را از نزدیک دیدیم و در جریان مشکلاتشان قرار گرفتین و برایشان میز تشکیل دادیم.

سال گذشته پیش‌نویس سند ملی هوش مصنوعی با حضور نمایندگان سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف دولتی و بخش خصوصی در دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب ‌فرهنگی ارائه و تحلیل شد.

همچنین به تازگی روح الله دهقانی فیروز آبادی در زمینه رسیدن کشور به ۱۰ کشور برتر دنیا در حوزه هوش مصنوعی، توضیح داده است سال گذشته گفت‌وگوهایی زیادی با رئیس‌جمهور و همینطور دستگاه‌های مختلف از جمله سازمان برنامه و بودجه برای الزام ایجاد یک مرکز ملی توسعه هوش مصنوعی و در کنارش یک شورای ملی راهبری انجام شد و در این راستا برنامه‌ها و مدل‌های کشورهای مختلف در حوزه هوش مصنوعی مورد مطالعه قرار گرفت.  

البته معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در صحبت هایش به ایجاد اپراتور هوش مصنوعی هم اشاره کرده و گفته برنامه‌ریزی شده مرکز ملی هوش مصنوعی، اپراتور هوش مصنوعی را ایجاد کند که این اپراتور ٣ خدمت اصلی مزرعه پردازشی بزرگ، مرکز داده بزرگ و کتابخانه‌های بزرگ زبانی و تصویری را ارائه می‌دهد.

بر این اساس در واقع همانطور که اپراتورهای تلفن همراه خدمات اینترنتی را ارائه می‌دهند، اپراتور ملی هوش مصنوعی نیز خدمات پردازشی بزرگ و خدمات کتابخانه‌های محاسباتی را در اختیار دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و سازمان‌ها و نهادها قرار می‌دهد.

دیگر خبرها

  • چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • میزبانی سه تیم در جام حذفی در هاله‌ای از ابهام!
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • کاربرد انواع سنگ های مختلف