Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@08:54:35 GMT

صاف کردن مو‌های وز با روش‌های خانگی

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۵۲۴۵۸

صاف کردن مو‌های وز با روش‌های خانگی

همه‌ی ما می‌دانیم از دست دادن حالت شفاف و براق، بد‌حالتی و وز بودن مو‌ها و تلاش برای زیبا به نظر رسیدنشان تا چه حد نا‌امید کننده، سخت و طاقت‌فرساست! اما آیا همیشه نیاز به درمان‌های پر‌هزینه و بعضا نا‌مفید است؟ مسلما خیر! تمامی این مشکلات با روش‌های طبیعی خانگی و با هزینه‌ی بسیار کم قابل درمان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
البته بهتر خواهد بود اگر بدانیم که این مشکلات، نتیجه‌ی مراقبت نا‌درست و استفاده از محصولات نا‌متناسب با نوع مو است. در این مقاله قصد داریم علل، درمان و پیشگیری از مو‌های وز را با هم بررسی کنیم و راهکار‌هایی برای صاف کردن مو‌های وز به شما ارائه دهیم. با ما همراه باشید.   عللی که باعث خشکی و از دست رفتن رطوبت و خوش حالتی مو می‌شود عبارتند از:

استرس
آلودگی هوا
رنگ کردن بیش از حد
شست و شوی نا‌صحیح
رطوبت نا‌کافی مو
فر کردن و یا حتی صاف کردن مو‌ها با مواد شیمیایی بسیار قوی


مواد گیاهی و طبیعی برای صافی و رفع خشکی مو
۱. روغن زیتون گرم شده
روغن درمانی یکی از موثر‌ترین روش هاست که برای هر فردی راهکاری عالی به شمار می‌رود. روغن درمانی باعث آبرسانی عمیق به مو می‌شود و در طولانی مدت تاثیرات آن را همانند کاهش ریزش مو، رشد بیشتر، نرم شدن و براق شدن مو‌ها خواهید دید.
روغن زیتون را به مدت ۱۰ تا ۲۰ ثانیه در مایکروویو گرم کنید. (توجه کنید روغن فقط کمی ولرم شود، به حدی گرم نکنید که پوست سر بسوزد.) روغن را به دسته‌ای تقسیم شده‌ی مو و پوست کف سر بمالید و کمی ماساژ دهید تا خون گردش بیشتری پیدا کند.

بهتر است پس از روغن زدن، مو‌ها را شانه کنید تا روغن به همه‌ی مو‌ها برسد و اگر گره‌ای هست، هنگام شست و شو، راحت باز شود و مو نشکند. ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بعد مو‌ها را با ملایمت با شامپو بشویید. پس از حمام، با شانه‌ی دانه درشت چوبی، مو‌ها را شانه کنید و اجازه دهید با هوای اتاق خشک شود.

نکته: بهتر است عادت کنید که همیشه مو‌ها را با شانه‌های چوبی شانه بزنید. این شانه‌ها مو‌خوره را از بین می‌برند، به پوست سر آسیب نمی‌رسانند و باعث شکنندگی مو‌ها نمی‌شوند.


۲. ترکیب روغن بادام و تخم مرغ
یک چهارم فنجان روغن بادام را به همراه ۱ عدد تخم مرغ خام، تا وقتی که یک مخلوط یک‌دست درست شود هم بزنید و ترکیب کنید. ترکیب درست شده را به موهایتان بمالید. ۴۰ دقیقه بعد موهایتان را به آرامی با شامپو و سپس نرم کننده بشویید. بهتر است از این روش یک بار در هفته استفاده کنید.


۳. ترکیب آلوئه‌ورا و روغن زیتون
ترکیب معجزه آسای آلوئه‌ورا و روغن زیتون علاوه بر صاف کردن مو‌های وز، به رشد سالم مو‌ها کمک شایانی می‌کند. آلوئه‌ورا با خاصیت مرطوب کنندگی بالا برای مو، مو‌ها را به طور طبیعی صاف می‌کند. برای استفاده از این روش، می‌توانید نصف فنجان ژل‌آلوئه ورا را با روغن زیتون کمی گرم کنید. سپس کل مو‌ها و پوست سر را با آن به خوبی ماساژ دهید. پس از گذشت یک تا دو ساعت، مو‌ها را با شامپوی ملایم بشویید.


۴. ترکیب روغن نارگیل و روغن ویتامین E.   برای این ترکیب به نسبت هر واحد روغن ویتامین‌ای، ۴ واحد روغن نارگیل ارگانیک بریزید. روغن‌ها را به خوبی با هم ترکیب کرده و به مو بمالید. می‌توانید پس از ۴۰ دقیقه موهایتان را بشویید. انجام این روش یک تا ۲ بار در هفته پیشنهاد می‌شود.

۵. ترکیب عسل، آب و آب‌لیمو
اگر از آن دسته افرادی هستید که روغن تراپی را دوست ندارند، می‌توانید از این ترکیب استفاده کنید. برای آن باید ۲ قاشق عسل، یک فنجان آب و ۲ قاشق آب‌لیمو را با هم مخلوط کرده، ۱۰ دقیقه مو‌ها را با آن ماساژ دهید و سپس با شامپو و آب ولرم بشویید. از این ماسک در هر ماه فقط ۲ بار استفاده کنید


۶. ترکیب موز و ماست
موز التهابات و پوست تحریک شده‌ی سر را التیام می‌بخشد. همچنین ماست با خاصیت مرطوب کنندگی، خشکی مو‌ها را به حداقل می‌رساند. برای درست کردن این ترکیب و کراتینه کردن مو با مواد طبیعی می‌توانید یک عدد موز رسیده را له کنید و به همراه ۲ قاشق چای‌خوری ماست به خوبی مخلوط کنید. این ترکیب را از ریشه تا ساقه‌ی مو به خوبی ماساژ دهید و پس از گذشت ۴۵ دقیقه با شامپو بشویید.

پیشگیری از وز شدن مو‌ها
علاوه بر رعایت و انجام تمامی نکات ذکر شده می‌توانید راهکار‌های زیر را به کار ببرید تا مو‌های سالمی داشته باشید و از وز شدن موهایتان پیشگیری کنید:
در حمام موهایتان را به آرامی و ملایمت بشویید. نیازی به محکم شستن یا حتی چنگ زدن مو‌ها نیست. این کار نه تنها باعث تمیزی بیشتر مو‌ها نخواهد شد، بلکه باعث افزایش ریزش مو و تحریک غدد چربی پوست سر می‌شود. فراموش نکنید که مو‌های خیس و مرطوب در حمام، آسیب پذیر‌تر از مو‌های خشک هستند. برای شستن مو‌ها از آب خیلی داغ استفاده نکنید. همچنین می‌توانید در پایان شست و شوی موها، آن‌ها را با آب سرد آبکشی کنید.
در فصول سرد به علت خشکی هوا و از دست رفتن رطوبت مو، حتما از نرم کننده و یا ماسک مو استفاده کنید.
از شامپوی سازگار با نوع موی خود استفاده کنید. اگر مو‌های شما چرب، خشک، رنگ شده و یا حتی فر یا وز است، حتما شامپوی مناسبی تهیه کنید. بهتر است هر چند ماه یکبار برند شامپو را عوض کنید تا موهایتان به یک محصول خاص عادت نکنند.
مو‌ها با حوله به آرامی خشک کنید. اجازه ندهید حوله مدت زمان زیادی روی مو‌ها بماند؛ زیرا باعث ایجاد موخوره می‌شود. توصیه‌ی متخصصان مو استفاده از حوله‌های میکرو‌فایبر است. این نوع حوله‌ها رطوبت اضافی را از مو، بدون ایجاد وزی می‌گیرند و باعث داشتن مو‌های سالم‌تر خواهند شد.
تا حد ممکن از وسایل گرمایی برای مو، ماننو اتو مو و سشوار کمتر استفاده کنید. درجه حرارت بالا مو‌ها را به شدت خشک، شکننده و آسیب پذیر می‌کند.


سخن آخر
مو‌ها قسمت عظیمی از ظاهر و حتی زیبایی یک شخص را مشخص می‌کنند. اگر بتوانیم به طور روزانه از موهایمان مراقبت کنیم، دیگر نیاز به هیچ درمانی نخواهیم داشت. داشتن مو‌های سالم سخت نیست، فقط نیاز به کمی توجه و مراقبت دارد. به عنوان مثال و برای شروع، می‌توانید تعداد دفعات رنگ کردن موهایتان در سال را کاهش دهید. رنگ کردن مو‌ها و مخصوصا دکلره کردن، آسیب‌های بسیار جدی و جبران نا‌پذیری به مو‌ها می‌زند.

اگر به هر دلیلی مو‌های شما ناسالم است، بهترین راه، کوتاه کردن آن‌هاست! مسلما موی کوتاه سالم، بسیار زیباتر از موی بلند ناسالم، خشک و وز است.     منبع:زندگی آنلاین

منبع: پارسینه

کلیدواژه: موخوره خشکی مو درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۲۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان از پیش‌بینی برداشت حدود ۶۰۰۰تن کلزا در مزارع این استان خبر داد. - اخبار استانها -

کامران پیرزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اعلام اینکه بیش از 90درصد روغن خوراکی  موردنیاز کشور از طریق واردات روغن یا دانه روغنی تأمین می‌شود، اظهار داشت: کشت دانه‌های روغنی برای خودکفایی و کاهش وابستگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

او با بیان اینکه کلزا یکی از محصولات اساسی و استراتژیک برای تأمین روغن است، اضافه کرد: دانۀ کلزا حاوی بیش از 46درصد روغن است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به وجود پروتئین 39درصدی در کنجالۀ کلزا، اعلام کرد: کنجالۀ این محصول درصد پروتئین بیشتری از سویا دارد و می‎‌تواند به‌عنوان  خوراک دام و جایگزین سویا استفاده شود.

پیش‌بینی برداشت 150هزار تن جو در لرستان

پیرزادی با بیان اینکه کاشت کلزا در تناوب با غلات باعث کاهش آفات و بیماری‌ها  در محصولات زراعی و افزایش محصول می‌شود، تأکید کرد: این محصول در توسعۀ صنعت پرورش زنبورعسل هم اثرگذار است.

او بیان کرد: 3504 هکتار سطح زیر کشت دانۀ روغنی کلزا  در لرستان طی سال زراعی جدید است و میانگین عملکرد این محصول نیز 1.7 تن در هر هکتار است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: کلزا در سلسله، خرم‌آباد، کوهدشت، پلدختر و  دورود نسبت به سایر شهرستان‌های این استان بیشتر کشت و تولید می‌شود.

پیرزادی اعلام کرد: مبارزۀ شیمیایی با علف‌های هرز کلزا در سطح 768 هکتار به‌صورت پیش‌رویش و مبارزه با علف‌های هرز کشیده‌برگ در 3000هکتار از اراضی لرستان انجام شده‌است.

او با اشاره به مبارزه با علف‌های پهن‌برگ کلزا در سطح 290هکتار از مزارع لرستان، اضافه کرد: مبارزۀ شیمیایی با آفات این محصول در سطح 2538هکتار از مزارع این استان انجام شده‌است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان تأکید کرد: بیشتر ارقام گندم کشت‌شده در مزارع این استان به بیماری زنگ زرد حساس است.

پیرزادی هشدار داد: کشاورزان به‌دلیل بارندگی‌های اخیر و وجود شرایط لازم برای گسترش زنگ زرد در صورت مشاهده علائم این بیماری مزارع خود را با مشاورۀ کارشناسان سم‌پاشی کنند.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • ماهی کبابی را با این روش خاص بپزید و لذت ببرید
  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • این سالاد پروتئینی خوشمزه با سس پستو را از دست ندهید
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش