Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: بسته بندی های مواد مخدر و ترانزیت آنها به روز می شود، در واقع روش کار قاچاقچی ها بسیار تغییر کرده پس ما نیز برای مقابله موثر با آنها باید همپای قاچاقچیان و مافیا به روز بشویم.

سیدعلی آقازاده، امروز چهارشنبه در جلسه ستاد هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی که در اراک برگزار شد نیز گفت: رشد کشفیات مواد مخدر هم امیدوار کننده است و هم نگران کننده زیرا خبر از قاچاق گسترده مواد مخدر در کشور می‌دهد و ما تلاش می کنیم بودجه ویژه‌ای برای پلیس مواد مخدر در استان مرکزی از ستاد کل مبارزه با مواد مخدر بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این استان آزمایشگاه بسیار خوبی با تجهیزات پیشرفته و متخصصین حرفه‌ای در بحث مواد مخدر فعال است ولی مشکل مکان دارد که سعی داریم برای آن نیز اعتبار جذب کنیم.

آقازاده ادامه داد: مسائل فرهنگی بسیار مهم هستند، اگر خانواده‌ها آگاهی بیشتری نسبت به مواد مخدر داشته باشند، از فرزندانشان بیشتر مراقبت می‌کنند.

سرهنگ حسن مفخمی شهرستانی فرمانده انتظامی استان نیز گفت: ۱۱ درصد تولید ناخالص ملی ایران مصرف مواد مخدر می شود و ۷۰ درصد زندانیان ایران به نوعی با مواد مخدر در ارتباط هستند و سالانه سه هزار نفر بر اثر سوء مصرف مواد مخدر در کشور می میرند.

مفخمی ادامه داد: سه منطقه عمده تولید مواد مخدر در دنیا وجود دارد که شامل آمریکای مرکزی و لاتین، آسیای جنوب شرقی و هلال طلایی پاکستان و افغانستان هستند. بیش از ۲۶۳ هزار هکتار زمین در افغانستان زیر کشت خشخاش است که سالانه بیش از ۹ هزار تن تریاک تولید می کنند. متاسفانه افغانستان در سالهای اخیر رو به تولید صنعتی مواد مخدر آورده و به همین دلیل قاچاق ماده مخدر شیشه به ایران بسیار افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه ما ۹۴۵ کیلومتر با افغانستان مرز مشترک داریم، افزود: شیشه اولین بار در سال ۸۴ در ایران رویت شد که در آن زمان به ازای هر کیلو گرم ۱۸۰ میلیون تومان قیمت داشت ولی تا سال ۹۰ قیمت آن به کیلویی ۱۰ میلیون تومان کاهش پیدا کرد. از سال ۹۱ قیمت شیشه افزایش یافت ولی در سال‌های اخیر کاهش چشمگیری یافته و به کیلویی ۳۵ میلیون تومان رسیده است. مبارزه با مواد مخدر سالانه ۵۶۱ میلیون دلار به ایران هزینه وارد می‌کند و کشفیات شیشه ایران ۶۰۰ درصد افزایش یافته و به ۱۰ تن رسیده است.

وی اظهار کرد: قاچاقچیان ایرانی در سال های اخیر بسیار پیشرفت کرده و حرفه‌ای شده‌اند و دیگر روش های سنتی برای دستگیری آنها جواب نمی دهد و حتما باید با کارهای اطلاعاتی آنها را به دام انداخت. امسال مجموعا بیش از ۷۰۰ تن ماده مخدر توسط نیروی انتظامی در کشور کشف شده که ۸۰ درصد کل کشفیات مواد مخدر دنیا را شامل می‌شود. استان مرکزی مرکز عبور مواد مخدر است و به همین دلیل آمار کشفیات در این استان بالاست.

سرهنگ مفخمی اضافه کرد: کانابیس ها شامل حشیش، بنگ و ماری جوانا هستند که بیشتر در شمال آفریقا پاکستان و افغانستان کشت می شوند و متاسفانه برخی کشورها مصرف ماری جوانا را قانونی اعلام کرده‌اند.

عبدالرضا حاج علی بیگی، فرماندار خنداب نیز گفت: خنداب یکی از ۳۱ شهرستان با وضعیت بحرانی در زمینه آسیب‌های اجتماعی در کشور است. در برنامه توسعه پایدار خنداب، توجه ویژه‌ای به مسائل اجتماعی شده است. خنداب باید مرکز کاهش آسیب‌های اجتماعی از جمله معضل مواد مخدر باشد، البته در خنداب دو روستای پاک قطب آباد و قزل قلعه نیز وجود دارند که در آنها حتی سیگار هم استعمال نمی‌شود.

وی افزود: مسلما دلیل اینکه عرضه مواد مخدر افزایش یافته اینست که تقاضا د این زمینه زیاد شده است. برای پیشگیری از مصرف مواد مخدر کلاس‌های آموزشی برای خانواده‌ها و همینطور برای دانش‌آموزان در مدارس برگزار کرده‌ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مواد مخدر ستاد مبارزه با مواد مخدر کشف مواد مخدر قاچاق مواد مخدر پلیس مواد مخدر پلیس مبارزه با مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۲۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی عسکری، در رابطه با رویداد ملی نوآوری اجتماعی اظهار داشت: اولین رویداد ملی نوآوری اجتماعی «راه نو» با محوریت جذب ایده‌های کارا در راستای کنترل و پیشگیری از اعتیاد به مصرف مواد مخدر در جوامع دانشجویی با تأکید بر فضاهای خوابگاهی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه شهید بهشتی و با حمایت ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: در رویکرد جدید پیشگیری از اعتیاد باید میان اقدامات پیشگیرانه و نوآوری اجتماعی پیوند برقرار شود و تقویت حضور اجتماعی نخبگان و جوانان و استحکام بخشیدن به نقش آفرینی ایشان در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان داشت: رویداد ملی نوآوری اجتماعی «راه نو» به دنبال آن است تا ایده‌های جدید، نوآورانه و خلاقانه دانشجویان کشور را که در بستر انتخاب آگاهانه فعالان دانشجویی، اعضای کانون‌های یاریگران زندگی و انجمن‌های علمی دانشجویی شکل می‌گیرد، جمع‌آوری کند و با برگزاری دوره‌های آموزشی آن ایده‌ها را پرورش دهد و راهکارهای عملیاتی را که پاسخ‌های پایدار، اثربخش و بهینه‌تر از راهکارهای موجود و مرسوم است، اجرایی کند.

عسکری در ادامه؛ ایجاد زمینه شتاب بخشی به ایده‌های پذیرش شده در رویداد و تشکیل بانک اطلاعاتی از گروه‌های دانشجویی فعال در امر پیشگیری از اعتیاد را از جمله اهداف این رویداد دانست و اظهار امیدواری کرد که با برگزاری موفق این رویداد، عرصه جدیدی برای حضور مؤثر و هدفمند دانشجویان در امر پیشگیری و مردمی سازی و اجتماعی سازی پیشگیری از اعتیاد رقم خواهد خورد.

وی یادآور شد: تمامی افرادی که در حوزه کنترل و یا پیشگیری از اعتیاد در حوزه جوامع دانشجویی ایده یا طرح نوآورانه‌ای داشته باشند می‌توانند با ورود به تارنمای www.rahe-no.ir در قسمت ثبت ایده نسبت به ثبت نام و شرکت در این رویداد ملی اقدام کنند.

مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر مهلت ارسال ایده‌ها را تا ۲۰ اردیبهشت ماه جاری اعلام کرد و گفت: اختتامیه رویداد ملی نوآوری اجتماعی «راه نو» خرداد ماه سال جاری برگزار می‌شود.

عسکری افزود: جوایزی که برای این رویداد در نظر گرفته شده به ترتیب نفر اول ۲۰ میلیون تومان، نفر دوم ۱۵ میلیون تومان و نفر سوم ۱۰ میلیون تومان جایزه خواهند گرفت.

وی بیان داشت: همچنین این رویداد از تیم‌های برگزیده با ارائه تسهیلات تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان، امکان تأمین فضای استقرار برای تیم‌های برگزیده، هدایتگری ارتباط با صنعت و دریافت مجوزها و هدایتگری به سمت تولید انبوده و تجاری‌سازی حمایت می‌کند.

کد خبر 6094519

دیگر خبرها

  • کشف 10 کیلوگرم شیشه از قاچاقچیان مواد مخدر در خلخال
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • نقش موثر معلمان در مقابله با جنگ نرم دشمن
  • توقیف کامیون حامل ۲۶۷ کیلو مواد مخدر شیشه در غرب تهران
  • کشف ۶ کیلوگرم مواد مخدر در کلاله
  • کشف بوته‌های خشخاش در شهرستان خاتم
  • کشف هروئین از معده قاچاقچیان در جهرم
  • فیلم | ماجرای کم شدن لول های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر مصرفی آتقی واقعی بود!
  • ۱۵۰ بسته هرویین در معده ۲ قاچاقچی
  • افتتاح کتابخانه مرکزی رشت در رشد و بالندگی فرهنگی گیلان موثر است