Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@09:32:08 GMT

ایران، رتبه اول علوم اعصاب در منطقه

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۵۳۴۶۵

ایران، رتبه اول علوم اعصاب در منطقه

ایران اکونومیست-قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: ایران در زمینه علوم اعصاب رتبه اول را در منطقه دارد.

شاهین آخوندزاده قائم مقام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت صبح امروز در مراسم هشتمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی که در دانشگاه علوم پزشکی ایران بر گزار شد، اظهار کرد: علوم‌اعصاب یک حوزه بین رشته‌ای است و علاقه‌مندان به فعالیت در این رشته زیاد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه از نظر تعداد استنادات رتبه کشورمان ۲۷ است، ادامه داد: رتبه علمی ایران در حوزه پزشکی در دنیا ۱۶ و در رشته علوم اعصاب ۲۱ است. همچنین در منطقه رتبه اول علوم اعصاب را داریم.

آخوندزاده گفت: برای تربیت یک دانشجو در مقطع دکتری علوم اعصاب باید بین۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون هزینه کرد.
روزانه ۴۰۰ نفر در ایران دچار سکته مغزی می‌شوند

در ادامه مراسم محمدتقی جغتایی مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی گفت: هر کشور در حوزه علوم اعصاب برنامه خاص خودش را اجرا می‌کند به طور مثال در دانشکده ذهن و مغز برلین آلمان بیش از ۴۰۰ مرکز آموزشی در ۱۸۰ شهر آلمان راه‌اندازی شده است.

او ادامه داد: در حوزه علوم اعصاب رتبه ایران از ۳۱ به ۲۱ رسیده است و تحقیقات خوبی در زمینه بار بیماری‌ها از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۶ انجام گرفته است.

مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی با اشاره به اینکه آلزایمر به سومین علت مرگ و میر تبدیل شده است، افزود: روزانه ۴۰۰ نفر در کشورمان دچارسکته مغزی می‌شوند و به طور کلی سالیانه بین ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار نفر مبتلا به عارضه سکته مغزی در ایران می‌شوند.

جغتایی افزود: رشته علوم اعصاب جزء ۱۰ رشته تاپ در دنیا است که در نیمه دوم قرن بیستم ظاهر شده است. سالیانه ۸۰۰ هزار نفر در آمریکا دچار سکته مغزی می‌شوند.

مشاور وزیر در امور توانبخشی یادآوری کرد: در هشتمین کنگره علوم اعصاب پایه و بالین ۱۴۰ مقاله به دبیرخانه ارسال شده که ۱۷ مقاله به صورت سخنرانی ارائه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: علوم اعصاب وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۳۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی‌بر اینکه برنامه آموزش و پرورش برای عدم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان چیست، اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان یکی از ظریف‌ترین و مینیاتوری‌ترین اقدامات است که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد.

وی افزود: این کار در مقطع متوسطه اول با بهره‌گیری از توان مشاوره دقیق روان‌شناختی و تحصیلی در مدرسه انجام شود و به نیرو‌های کیفیت‌بخشی و مشاور در مدرسه وابستگی دارد. فرهادی ادامه داد: زمانی‌که یک انحراف در آمار می‌بینیم؛ در بخش‌های نرم‌افزاری و فکری دچار خطا هستیم و در امکانات مشکلی وجود ندارد. در دبیرستان‌ها امکاناتی که رشته‌های دیگر و دانش‌آموزان تحربی دارند، دانش‌آموزان ریاضی نیز بهره‌مند هستند.

انتخاب رشته تحصیلی ناظر بر بازار اشتغال است

سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نکته دوم ناظر بر بازار اشتغال است و نوع اطلاع‌رسانی برای مشاغل در کشور و تحقیقات صورت می‌گیرد. نهاد‌هایی که در آموزش و پرورش همکار هستند و در سند تحول برای آنها وظیفه‌ای تعیین شده، مراقب باشند که خلاف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام نکنند و تبلیغات کاذب شکل بگیرد.

در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم

وی با اشاره به برنامه ششم و هفتم توسعه، اضافه کرد: در این برنامه قرار است دانش‌آموزان در رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش با یک ضریب بالای پنجاه درصد هدایت شوند و در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم؛ به عبارت دیگر، بیکار نداریم، زیرا دانش‌آموزان مهارت دارند.

فرهادی ادامه داد: بسیاری از دختران در رشته‌های کامپیوتر و طراحی و دوخت، هنری و صنایع دستی نه‌تنها بیکار نداریم، بلکه با افزایش بیشتر تقاضا در حرفه آموزش‌دیده روبرو هستند.

هنرستان‌ها برای همه رشته‌ها الگو موفقی هستند

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستان‌ها برای نه‌تنها برای رشته‌های ریاضی بلکه برای هنرستان‌ها الگوی موفقی است و باید به آنها مشاوره دقیقی ارائه دهیم، ابراز کرد: برای رشته ریاضی ما در آموزش و پرورش وظیفه مشاوره دقیق ارائه دهیم که ناظر بر استعداد‌های خدادادی و علایق است تا در این رشته تحصیل کنند.

وی در پایان افزود: رشته بنده ریاضی و فیزیک است و معتقد هستم مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه + تاریخ، معرفی رشته مامایی و بازار کار
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • ارس مقام اول کشور در بین مناطق آزاد و اقتصادی کشور را کسب کرد
  • رقابت ۲۵ هزار و ۷۰۰ داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی
  • کلید اولیه نوبت اول کنکور شنبه اعلام می‌شود