Web Analytics Made Easy - Statcounter

  گزارش ها حاکی است: با توجه به رتبه نخست جهانی جمهوری اسلامی ایران در پیوند کبد و نیاز کشورهای همسایه به ویژه پاکستان به درمان آسان بیماران کبد، این ظرفیت برای توسعه همکاری های پزشکی و درمانی میان دو کشور و افزایش گردشگری سلامت (توریسم درمانی) دیده می شود.

ابتکار یک موسسه مراقبت سلامت پاکستان در شهر «لاهور» برای دعوت از متخصصان ایرانی و جراحان پیوند کبد و برگزاری کنفرانس دو روزه برای معاینه بیماران کبد و هپاتیت با استقبال زیادی از سوی جامعه مدنی و رسانه ای این کشور همراه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 یک گروه پزشکی از بخش پیوندهای کبد بیمارستان امام خمینی (ره) به ریاست دکتر «علی جعفریان» و همچنین دکتر «محسن نصیری طوسی» به دعوت موسسه سلامت پاکستان به شهر لاهور سفر کرده و  در مدت دو روز با حضور در  یک مرکز درمانی به طور رایگان اقدام به معاینه بیماران کبدی و  مبتلا به هپاتیت کردند.

دکتر «میان عزیز الرحمان» رئیس مرکز سلامت پاکستان در شهر لاهور امروز (چهارشنبه)   در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: این اولین باری است که متخصصان ایرانی با سفر به لاهور اقدام به معائنه بیماران کبد و هپاتیت کردند که طی این دو روز با استقبال بسیار خوبی برخوردار بوده است.

وی با تمجید از فعالیت متخصصان ایرانی و جایگاه ویژه آنان در سطح منطقه و جهانی در خصوص معالجه بیماری کبد و همچنین هزاران عمل موفق پیوند کبد در ایران، گفت: طی توافقی که انجام شد قرار است تیم پزشکی ایران هر سه ماه یکبار به پاکستان سفر کرده که هدف آن افزایش همکاری های پزشکی و درمانی میان دو کشور و بهره مندی از ظرفیت های پزشکان ایرانی برای معالجه بیماران کبد در پاکستان خواهد بود.

دکتر عزیز الرحمان گفت: صدها نفر از بیماران کبدی و هپاتیتی از شهرهای مختلف پاکستان به لاهور مراجعه کرده و از فرصت حضور متخصصان ایرانی بهره مند شدند.

وی گفت: بیماران پاکستانی تا سال های پیش مجبور بودند برای عمل پیوند کبد به هند مراجعه کنند اما تنش های سیاسی میان دو کشور و همچنین افزایش تورم باعث شده تا بیماران پاکستانی نتوانند برای درمان به بیرون مراجعه کنند.

رئیس مرکز سلامت پاکستان گفت: ما به دنبال افزایش گردشگری سلامت با ایران هستیم و تلاش می کنیم تا در صورت امکان بیماران کبد در پاکستان را برای سفر به ایران و استفاده از ظرفیت های پزشکی و درمانی این کشور ترغیب کنیم.

به گفته رئیس این مرکز درمانی، موسسه مراقبت سلامت در شهر لاهور پاکستان از مجرب ترین مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی است جایی که افرد می توانند براساس استانداردهای جهانی نیازهای معالجه و پزشکی خود را تامین کنند. فعالیت اصلی مرکز ارائه خدمات مراقبت های بهداشتی با درجه بالا به افراد نیازمند پیوند کبد در پاکستان است.

وی اظهار داشت: این مرکز سلامت به بیمارانی که نیاز به پیوند کبد دارند کمک می کند تا مقدمات جراحی آنان در جمهوری اسلامی ایران، ترکیه و یا چین به دلیل مقرون به صرفه بودن آن فراهم شود.

پاکستان ششمین کشور پرجمعیت جهان و همسایه شرقی جمهوری اسلامی ایران است. ایران می تواند با استفاده از ظرفیت های علمی در زمینه بهداشت و درمان به مقصد جدید گردشگری سلامت شهروندان پاکستانی تبدیل شود.

ایران به دلیل پیشرفت های قابل توجه در زمینه علوم مختلف پزشکی در دو دهه اخیر مقصد بسیاری از اتباع کشورهای همسایه و منطقه و حتی جهان برای معالجه و درمان پزشکی بوده است.

جمهوری اسلامی ایران با توسعه دانش پزشکی متخصصان خود و بهره مندی از پزشکان و جراحان متخصص و فوق تخصص مقصد بسیاری از مردم کشورهای همسایه از جمله پاکستان برای درمان بیماری های لاعلاج جسمی یا انجام اعمال جراحی پیشرفته است.

بسیاری از شهروندان کشورهای عربی از جمله کویت و قطر و عراق، این روزها به جای کشورهای اروپایی به بیمارستان های پیشرفته و مجهز ایران مراجعه می کنند، زیرا به دلیل نزدیکی  مسیر می توانند به آسانی پس از معالجه به کشور خود بازگردند و هم اینکه هزینه درمان در ایران بسیار پایین تر از کشورهای اروپایی است.

یک هیات بلندپایه از وزارت بهداشت پاکستان و مقامات ایالتی این کشور در روزهای گذشته به ایران سفر کردند. سعید نمکی وزیر بهداشت ایران در دیدار مقامات بهداشت پاکستان بر ضرورت همکاری پاکستان با دانشگاه های علوم پزشکی ایران به ویژه استان های همجوار دو کشور تاکید کرد.

وی افزود: ایران دارای تجربه بسیار طولانی در زمینه استقرار مراقبت های اولیه بهداشتی است. بهترین راه برای رسیدن به پوشش همگانی سلامت نیز استقرار نظام مراقبت های اولیه بهداشتی است. بنابراین آمادگی داریم به کشور دوست و برادرمان در زمینه تکمیل نظام مراقبت های اولیه بهداشتی در پاکستان کمک کنیم.

 ظرفیت های ایران  برای قطب گردشگری سلامت

مهرماه ۱۳۹۶ سنگ بنای آغاز گردشگری سلامت با سفر 'حسن قاضی زاده هاشمی ' وزیر سابق بهداشت به پاکستان زده شد. وی در راس هیاتی عالیرتبه با سفر به اسلام آباد با همتای پاکستانی خود دیدار و درباره راه های گسترش روابط در حوزه سلامت به تبادل نظر پرداخت.

تنها چند ماه بعد از این دیدار وزیر وقت فدرال بهداشت پاکستان به ایران سفر کرد و ضمن بازدید ازمراکز پزشکی و تحقیقاتی ایران از نزدیک با پیشرفت های کشور در حوزه بهداشت آشنا شد.

سال گذشته نیز اعضای یک هیات پزشکی از مرکز پیوند کبد شهر شیراز با سفر به شهر «کراچی» در جنوب پاکستان با موسسه ارولوژی و پیوند کبد ایالت سند (SIUT) پاکستان، برنامه یک هفته ای موفق پیوند کبد را اجرا کردند.

مسئولان این موسسه خدمات درمانی در پاکستان، حضور جراحان ایرانی و عمل های جراحی موفق آمیز در کنار آنان را برای این موسسه بسیار مثبت و مهم عنوان کردند.

ایران یکی از پنج کشور مطرح جهان در علوم و فنآوری عرصه پزشکی است و همچنین دارای بهترین متخصصان بیماریهای قلب و عروق و چشم است و داروسازان ایرانی نیز بهترین داروها را با استفاده از فنآوری های مدرن و بر اساس تحقیقات علمی تولید و به بازار عرضه می کنند.

از سوی دیگر بیمارستان رضوی مشهد برای بسیاری از زائران پاکستانی نامی آشناست زیرا که هر ساله تعداد زیادی از زائران پاکستانی امام رضا (ع) در سفر به مشهد در این موسسه پزشکی با بهترین امکانات طبی معاینه و مداوا می شوند.

برچسب‌ها لاهور پاکستان علوم پزشکی ایران کبد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لاهور پاکستان علوم پزشکی ایران کبد لاهور پاکستان علوم پزشکی ایران کبد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۴۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۱۰ هیات تجاری خارجی در فارس

محمدهادی ایمانیه در نشست خبری ضمن تبریک روز معلم و کارگر، با اشاره به نمایشگاه اکسپو یکی از مشکلات اصلی کشور را نبود بازاریابی مناسب دانست و گفت: به منظور ساماندهی این مسئله روز گذشته در نمایشگاه اکسپو تهران از پلتفرم بازاریابی توانمندی‌های تولیدی رونمایی شد که این پلتفرم کمک خواهد کرد که تولیدات استان از جمله صنایع دستی به راحتی در معرض دید متقاضیان داخلی و خارجی قرار گیرد.

او با بیان اینکه به دنبال راه‌اندازی و ایجاد بازارچه صنایع دستی در تمام شهرستان‌های فارس هستیم، افزود: اگر بتوانیم این مهم را عمیاتی کنیم تولیدکنندگان دلگرم به و عرضه محصولات تولیدی خود می‌شوند و از هزینه‌های آنها نیز از جمله در بحث اجاره مکان کاسته خواهد شد.

استاندار فارس عنوان کرد: بحث ایجاد شهرک صنایع دستی در کنار نمایشگاه بین‌المللی واقع در شهرک گلستان شیراز در دستور کار است که با رفع موانع پیش‌رو در روز‌های آتی شاهد آغاز عملیات اجرایی این شهرک خواهیم بود.

ایمانیه با اشاره به صدور ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار صنایع دستی استان فارس به خارج از کشور در سال ۱۴۰۲، گفت: این استان موفق شد که سال گذشته در زمینه صنایع دستی رتبه برتر کشور را کسب کند.

او بیان کرد: ثبت شهر خشت به عنوان شهر حصیربافی، افتتاح و راه‌اندازی ۳۵ کارگاه تولیدی صنایع دستی در سال گذشته از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه صنایع دستی در استان است.

استاندار فارس با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم، بیان کرد: تمام دستگاه‌های اجرایی استان ملزم هستند برنامه‌های خود را برای تحقق این شعار اعلام کنند.

ایمانیه افزود: هیچ دستگاه‌ها و مجموعه‌ای نمی‌تواند ادعا کند که با شعار سال ارتباطی ندارد و هر کدام می‌توانند به سهم خود کمک کنند که این شعار به نحو مطلوب عملیاتی و محقق شود.

او با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای تکمیل و تعیین تکلیف ۶۴ پروژه کلان استان در چهار سال آتی تصریح کرد: در جلسه‌ای با حضور امام جمعه شیراز، اکثر نمایندگان منتخب جدید و مسئولان قضایی استان، همه هم قسم شدند که برای به سرانجام رسیدن این پروژه‌ها طی چهار سال آتی تلاش کنند.

استاندار فارس ادامه داد: منتظر مشخص شدن سه کرسی باقیمانده نمایندگی مجلس در استان هستیم و پس از آن جلسه‌ای با حضور آیت‌الله دژکام نماینده ولی‌‍فقیه در فارس، نمایندگان استان در مجلس و سایر متولیان امر در تهران خواهیم داشت که راه‌های عملیاتی شدن این پروژه‌ها بررسی و تصمیم‌گیری شود.

او بیان کرد: در انتخاب این ۶۴ پروژه نگاه کلان استانی و حتی ملی داشته‌ایم و تلاش شده پروژه‌هایی انتخاب شوند که منافع آن برای تمام استان و حتی کشور باشد.

ایمانیه، گفت: در سفر دوم هیئت دولت به فارس (مهرماه ۱۴۰۲) ۲۰۱ تفاهم‌نامه به ارزش پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در استان منعقد شد که برای عملیاتی شدن هر بخش جلسات هفتگی در استان برگزار می‌شود.

استاندار فارس در خصوص دستاورد‌های این استان در حوزه گردشگری در سال ۱۴۰۲ عنوان کرد: از جمله این دستاورد‌ها می‌توان به رتبه نخست ستاد اجرایی خدمات سفر کشور، رتبه نخست اسکان، رتبه نخست ثبت آثار تاریخی جهانی و ملی، رتبه نخست ستاد اربعین، رتبه نخست شهر‌ها و روستا‌های جهانی ثبت شده در زمینه صنایع دستی، رتبه سوم کشور در تعداد مراکز درمانی و بیمارستان‌های دارای مجوز پذیرش بیماران بین‌المللی و گردشگران سلامت و رتبه دوم کشور در زمینه پذیرش بیماران بین‌المللی اشاره کرد.

ایمانیه گفت: استان فارس دارای ۷۷ کاروان سرا، یک هزار و ۴۶۵ اثر ثبت ملی، ۱۲ اثر ثبت جهانی، سه هزار و ۱۰۰ بنای گردشگری و ابنیه تاریخی دارای ثبت ملی، جهانی، تپه و محوطه، ۶۹ هتل فعال، ۲۰ هتل در حال ساخت، ۹۱ هتل آپارتمان فعال، ۱۶۵ بوم‌گردی دارای مجوز و ۱۳۴ مهمان‌پذیر است.

او خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۲ مجوز احداث بیمارستان وزارت نفت به نام شهدای نفت نیز در شهر سلامت اخذ شد و هم اینک در شهر سلامت مشغول احداث زیرساخت‌ها هستیم که سرمایه گذاران می‌توانند با مراجعه به مدیریت شهر سلامت برای انعقاد تفاهم نامه اقدام کنند و پس از انعقاد تفاهم نامه، زمین تحویل آنها خواهد شد.

استاندار فارس گفت: راه‌اندازی دفتر گردشگری سلامت در کشور عمان، آغاز فعالیت انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت و صدور ۷۰۰ کارت صلاحیت برای تسهیل‌گران گردشگری سلامت و اعطای ۸۵ فقره مجوز کار در حوزه سلامت برای شرکت‌های خدمات مسافرت هوایی از دیگر اقدامات در زمینه گردشگری به ویژه گردشگری سلامت است.

ایمانیه با اشاره به حضور ۱۰ هیئت تجاری خارجی در این استان در سال ۱۴۰۲، افزود: در جریان حضور این هیئت‌ها که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۳۰ درصدی داشته ۶ تفاهم‌نامه همکاری نیز منعقد شده است.

او گفت: عمده تمرکز ما بر روی کشور‌های حوزه خلیج فارس، آسیای میانه و عراق است و ارتباط با ۲ کشور چین و روسیه را نیز دنبال می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • آزادی ۲۸ زندانی پاکستانی در سفر اژه‌ای به هرمزگان
  • آزادی ۲۸ زندانی پاکستانی در جریان سفر اژه‌ای به هرمزگان
  • آزادی ۲۸ زندانی پاکستانی در جریان سفر رئیس قوه قضاییه به هرمزگان
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • تظاهرات ضدصهیونیستی دانشجویان پاکستانی در مقابل کنسولگری آمریکا
  • تجمع دانشجویان پاکستانی در همبستگی با حامیان فلسطین در آمریکا+عکس
  • حضور ۱۰ هیات تجاری خارجی در فارس
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • از ایران تا پاکستان/ شعر شاعر پاکستانی در استقبال از غزل رهبر انقلاب