Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@03:21:04 GMT

ضوابط ترخیص و توزیع برنج‌های وارداتی

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۵۷۰۰۹

با شروع ترخیص ۵۶ هزار تن برنج وارداتی در روزهای گذشته، صاحبان این کالا می‌توانند طبق ضوابط تعیین شده نسبت به ترخیص و توزیع انواع این برنج‌ها که در دو نوع هندی و پاکستانی بوده و با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد شده‌اند، اقدام کنند. ناطقان: بعد از مسائلی که در رابطه واردات و ترخیص برنج در چند ماه اخیر مطرح شد در نهایت در روزهای گذشته ترخیص برنج‌های وراداتی از سوی گمرک در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این در حالی است که از ابتدای سال تا ۱۶ آذر  ماه حدود یک میلیون ۴۶ هزار و ۹۲۷ تن برنج وارد شده بود که نسبت به همین مدت در سال گذشته ۱.۱ درصد افزایش داشت.

 از مجموع برنج وارداتی ۸۲ هزار تن در جریان انجام تشریفات گمرکی برای ترخیص قرار گرفت و در روزهای اخیر ترخیص ۵۶ هزار تن آن بدون اخذ تعهد در گمرکات کشور آغاز شد.

این برنج‌ها که مبدا واردات آنها عمدتا هندوستان و پاکستان هستند، طبق ضوابط و شرایطی که از سوی سازمان صنعت و معدن و تجارت تعیین شده است، ترخیص آنها از کمرگ انجام و در ادامه توزیع خواهد شد.

بنا بر اطلاعاتی که از سوی گمرگ اعلام شده این برنج‌ها که جزو کالاهای اساسی قرار داشته و با ارز ۴۲۰۰ تومان دریافت می‌کند در دو نوع هندی و پاکستانی تا حدودی شرایط متفاوتی دارند.

در مورد برنج‌های پاکستانی تمام صاحبان محموله‌های آن تا زمان تعدیل نرخ حاشیه بازار در سطح قیمت‌های مصوب موظف به سپردن تعهد محضری به شرکت بازرگانی دولتی ایران و اخذ مجوز ترخیص از دفتر برنامه ریزی تامین، توزیع وتنظیم بازار و انتخاب شناسه انبارهای مجاز از سامانه جامع انبار هستند.

تمامی واردکنندگان برنج‌های پاکستانی مکلف‌اند ۳۰ درصد از برنج وارداتی خود با تخصیص سهمیه در ازای دریافت وجه به شبکه‌های معرفی شده سازمان‌های از جمله سازمان میادین میوه و تره بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعاونی‌ها و اصناف منتخب به صورت کاملا کنترل شده توزیع کنند و از رسیدن این کالا به نرخ مصوب به مصرف کننده اطمینان داشته باشند.

همچنین این واردکنندگان مجاز هستند ۷۰ درصد برنج پاکستانی به قیمت مصوب و مستقیما از طریق شبکه‌های توزیع مجاز از جمله تعاونی‌ها، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، بنکداران خرده فروشی‌ها توزیع کنند.

اما در رابطه با برنج‌های هندی،‌با توجه به عدم اختلاف معنی دار حاشیه بازار برنج‌های هندی نسبت به نرخ‌های مصوب اعلام سازمان حمایت که به طور مثال به سقف ۸۰۰۰ تومان می‌رسد در فرآیند توزیع و فروش برنج‌های هندی باید واردکنندگان مواردی را مورد توجه قرار دهند؛ به طوری که باید واردکنندگان نسبت به توزیع برنج‌های هندی و پاکستانی و سایر انواع برنج با قیمت مصوب از طریق شبکه‌های توزیع مجاز از جمله تعاونی‌ها فروشگاه‌های زنجیره‌ای بنکداران اقدام کنند. منبع: ایسنا برچسب ها: توزیع ، برنج ها ، وارداتی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: توزیع برنج ها وارداتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۷۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعر شاعر پاکستانی در استقبال از غزل رهبر انقلاب

احمد شهریار، شاعر پاکستانی، تازه‌ترین شعر خود را در استقبال از غزل رهبر معظم انقلاب سرود. - اخبار فرهنگی -

 به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، شعری را منتشر کرد که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در آستانه عملیات وعده صادق خواندند. مهدی فضائلی، عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب، در صفحه ایکس خود نوشت:

غزل زیر، سروده چندسال پیش رهبر انقلاب اسلامی است، معظم‌له این بیت از سروده را در آستانه عملیات وعده صادق در یکی از جلسات مرتبط خوانده‌اند:

تو را‌ است معجزه در کف زساحران مهراس
عصا بیفکن و از بیم اژدها مگریز

از هند تا ایران؛ استقبال شاعران از غزل رهبر انقلاب

در روزهای گذشته جمعی از هنرمندان به استقبال از این غزل رهبر معظم انقلاب رفتند. احمد شهریار، شاعر پاکستانی، نیز تازه‌سروده خود را به این موضوع اختصاص داد که در ادامه می‌خوانید:  

اگر به عشق یقین داری از فنا مگریز

دلیر باش و خطر کن، به هیچ جا مگریز

قسم به خضر که در انتهای این ظلمات

همیشه آبِ حیات است، پس بیا مگریز

تو پورِ حیدری، از دیوِ هفت‌سر مهراس

ز قومِ رستمی از حلقه‌ بلا مگریز 

بسنج با دمِ شمشیر، زورِ دشمن را 

ز غرشِ رجز و هیبتِ صدا مگریز

تو نورِ علم و یقینی و در کنارِ حسین

به قلبِ شب بزن، از خاکِ کربلا مگریز 

دوباره معرکه‌ حق و باطل است اینجا

تویی که مردِ نبردی، به انزوا مگریز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته از داروخانه های پارس آباد
  • انجمن واردکنندگان برنج : چرا برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج رسما اعلام نمی‌شود؟
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • مالکان خودروهای توقیف شده در پارکینگ برای ترخیص ماشین اقدام کنند
  • شعر شاعر پاکستانی در استقبال از غزل رهبر انقلاب
  • ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد
  • فرآیند تولید میلیارد‌ها میخ در یک کارگاه پاکستانی (فیلم)