Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از تایباد، ایرج حسن پور در جلسه‌ای که امروز در گمرک دوغارون برگزار شد اظهار کرد: در بازدیدی که از مجموعه مرزی دوغارون انجام شد همه بسترهای لازم جهت توسعه اقتصادی همراه با تفکر صادراتی صورت گرفته و با تمام مشکلات و مسائل موجود رشد صادرات بسیار عالی است.

وی افزود: مرز دوغارون یکی از مهمترین معبرهای زمینی رسمی در کشور است که روزانه شاهد تردد بیشماری کامیون ترانزیت و مسافراز کشور افغانستان به ایران و بالعکس است و افزایش صادرات در این معبر رسمی سبب توسعه اقتصادی در کشور می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این نشست فرماندار تایباد گفت: مرز دوغارون یکی از ایستگاه‌های اصلی در شرق کشور است و تجارت‌های زیادی از این طریق انجام می‌شود.

محسن سیاح مطرح کرد:  طرح‌های زیادی جهت توسعه این حوزه در دست اقدام است که مهمترین آنها طرح گردشگری سلامت است، مرز دوغارون با قدمت بیش از 100 سال و تردد بالای کامیون‌های ترانزیت و مسافر دارای زیرساخت‌های مناسب نیست.

نماینده عالی دولت در این شهرستان بیان کرد: برای رفع مشکلات در حوزه مرز باید نمایندگان دو کشور با هم تعاملاتی داشته باشند و بسترهای لازم را جهت برطرف کردن مشکلات فراهم کنند.

معاون امور گمرکی دوغارون نیز گفت: روزانه حدود 400 دستگاه کامیون ترانزیت از طریق مرز دوغارون تردد می‌کنند که از این تعداد بیش از 150 دستگاه انواع کالا را به افغانستان صادر می‌کنند. 

غلامعلی نبوی نژاد تصریح کرد: همچنین مرز دوغارون روزانه شاهد تردد حدود سه هزار نفر مسافر است که بیشتر آنها تبعه خارجی هستند.

مشاور قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت و هیات همراه در سفر چند ساعته خود به مرز دوغارون از مجموعه گمرک، پایانه مرزی و منطقه ویژه اقتصادی دوغارون بازدید کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی تجارت حمایت از تولید ملی مشکلات وزیر صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۸۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد

ایسنا/هرمزگان عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان گفت: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری و اشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود.

احمد مرادی در حاشیه یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی‌ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اهمیت و جایگاه استان هرمزگان در اقتصاد دریامحور، اظهار کرد: استان هرمزگان پایه اقتصاد دریامحور محسوب می‌شود و بیش از ۶۰ درصد از فعالیت‌های مرتبط با اقتصاد دریا محور در استان هرمزگان شکل می‌گیرد. به همین جهت باید با یک نگاه ویژه به این فرصت‌ها برای توسعه متوازن اقدام شود.

وی، با اشاره به ارزش افزوده عظیم فعالیت‌های اقتصادی دریا از جمله صید و صیادی، گردشگری، حمل ونقل و ...، عنوان کرد: تنها نباید مسائل امنیتی و استراتژیک دریا را در نظر داشته باشیم بلکه می‌توان بهره‌های عظیم اقتصادی از آن برد.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان، بیان کرد: در اغلب برنامه‌های توسعه، درآمدهای حاصل از فعالیت‌های دریایی پیش‌بینی شده است که اگر بتوانیم آن را محقق کنیم، به راحتی می‌توان برای ایجاد پالایشگاه‌های مختلف در راستای جبران ناترازی انرژی در کشور گام برداشت که اقدامی بسیار مهم و توسعه‌ای محسوب می‌شود.

مرادی خاطرنشان کرد: مجلس به دولت تکلیف کرده بود که ۲۰۰ هزار تن ماهی در قفس پرورش داده شود. با بررسی‌های بنده در بهترین حال ۲۰ هزار تن حاصل شد که نشان دهنده فاصله عظیم و گسترده عمل تا هدفگذاری است. وقتی این موضوع از وزیر جهاد کشاورزی سوال شد، مسائلی مانند وابستگی صنعت شیلاتی کشور از جمله قفس، تور و بچه‌ماهی به کشورهای خارجی را از جمله این مطرح شد.اعلام کردم که شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های جوان کشور توانایی ساخت قفس و تور را در داخل کشور را دارند که مورد توجه قرار نمی‌گیرند.

وی، با ذکر این نکته که نباید اقتصاد کشور را دولتی مدیریت کرد، گفت: دلیل بروز این چالش‌ها، مدیریت دولتی اقتصاد است. مقام معظم رهبری در شعار سال به جلب مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی اشاره کردند و اگر می‌خواهیم این چالش‌ها در حوزه اقتصاد برطرف شود باید با عمل فرمایشات مقام معظم رهبری، دولت‌ها از تصدی‌گری در اقتصاد فاصله بگیرند.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان بیان کرد: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری واشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود. در چندین برنامه توسعه‌ای، رشد اقتصادی ۸ درصد هدفگذاری شد که این رشد اقتصادی صرفا با برگزاری جلسه و کنفرانس محقق نمی‌شود بلکه باید این باور را در سطوح مختلف جامعه بگسترانیم.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • ایجاد بازارچه مرزی سرخس در انتظار منطقه آزادشدن
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند
  • لزوم وجود مدیریت واحد مرزی به منظور جلوگیری از توقف زیان‌بار کامیون‌ها
  • توقیف کامیون حامل سوخت قاچاق در یزد
  • افزایش ۱۲۰۰ صندلی روزانه به ناوگان هوایی کشور
  • توسعه زیرساخت‌ها در بنادر امری ضروری است
  • تشریح آخرین وضعیت تردد کامیون های ترانزیتی از مرز آستارا