Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@08:05:25 GMT

قطعنامه سیاسی حقوق بشری علیه ایران تصویب شد

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۵۹۲۶۱

قطعنامه سیاسی حقوق بشری علیه ایران تصویب شد

در نشست روز چهارشنبه هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد، قطعنامه‌های کمیته سوم این مجمع در دستور کار قرار گرفت که یکی از آنها، قطعنامه حقوق بشری ایران بود که از سوی کانادا ارائه شد.

در رای گیری به عمل آمده، ۸۱ عضو سازمان ملل متحد رای موافق دادند در حالی که ۳۰ عضو مخالف و ۷۰ عضو دیگر هم به آن رای ممتنع دادند که مجموع آن‌ها به عدد ۱۰۰ می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، پرونده حقوق بشری ایران برای یکسال دیگر مفتوح ماند تا گزارشگر ویژه‌ای که برای این منظور در نظر گرفته‌اند به فعالیت خود ادامه دهد.

محمد حسنی نژاد نماینده ایران در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد هم پیش از رای گیری ابراز امیدواری کرد کانادا این قطعنامه بیهوده سیاسی را کنار بگذارد.

وی تصریح کرد: ما این قطعنامه را جدی نمی‌گیریم و هیچ کسی نباید این نمایش تکراری از ناهنجاری را جدی بگیرد.

این دیپلمات ایران با اشاره به تروریسم اقتصادی آمریکا که از حامیان این قطعنامه محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد: حتی امروز، مردم من در تلاشند تا از مبانی حقوق بشری خود در برابر جنگ اقتصادی نسل کشانه که ایالات متحده انجام داده، محافظت کنند. حسنی نژاد افزود: تروریسم اقتصادی افسار گسیخته آمریکا علیه ایرانیان به ویژه آسیب پذیرترین آنها، به طور عمد و غیرقانونی حقوق بشر اولیه را همچون حق آن‌ها برای غذا، حق آن‌ها برای تحصیل، حق آن‌ها برای سلامت و حق حیات آن‌ها نقض می‌کند.

وی تصریح کرد: این عمل تروریسم اقتصادی به طور هدفمند و بی رحمانه کودکان مبتلا به سرطان و بیماری‌های ژنتیکی و همچنین بیماران دیابت، مالتیپل اسکلروزیس، آسم، تالاسمی و سایر بیماران صعب العلاج یا بیماران کمیاب را هدف گرفته است.

نماینده ایران در کمیته سوم سازمان ملل متحد خاطرنشان کرد: تحمیل قوانین ملی ایالات متحده به کشور‌های مستقل، هم تجلی استبداد در سطح بین المللی و هم حمله آشکار به اصل برابری کشور‌های عضو سازمان ملل است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سازمان ملل قطعنامه حقوق بشر قطعنامه علیه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۹۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی غزه ۳۰ سال زمان می‌خواهد

وزیر خارجه عربستان سعودی با اشاره میزان ویرانی‌های به بار آمده در غزه، گفت که سازمان ملل متحد زمان باسازی غزه را ۳۰ سال برآورد می‌کند.

به گزارش فارس، «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی، بعدازظهر امروز (دوشنبه)، در گفت‌وگویی که در حاشیه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض برگزار شد، خواستار حل و فصل کامل مسئله فلسطینیان شد.

وزیر خارجه عربستان سعودی ابتدا اشاره کرد که سازمان ملل متحد بازسازی نوار غزه را ۳۰ سال برآورد می‌کند و سپس گفت که باید برای وضعیت فلسطینیان راهکار کاملی ارائه شود.

یک کارشناس ارشد سازمان ملل متحد نیز اخیرا اعلام کرد فرایند آواربرداری و خنثی‌سازی بمب‌های منفجرنشده در غزه حدود ۱۴ سال به طول می‌انجامد.

فیصل بن فرحان در ادامه اضافه کرد که نمی‌توان وضعیت فلسطینیان در کرانه باختری را نادیده گرفت و برای تشکیل کشور فلسطین فرایندی معتبر و بدون‌بازگشت نیاز است.

او همچنین گفت که ریاض و واشنگتن عملا به تکمیل توافق‌هایی دوجانبه که دقیقا به آن اشاره نکرد، نزدیک شده‌اند.

دیگر خبرها

  • مخالفت روسیه با پیش‌نویس قطعنامه سازمان ملل درباره سربرنیتسا
  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • غزه چگونه جهان را ضد استکبار و اشغالگری متحد کرد؟
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • بازسازی غزه ۳۰ سال زمان می‌خواهد
  • وجود تناقضات و استانداردهای دوگانه در سازوکارهای حقوق بشری
  • تصمیم کمیساریای عالی حقوق بشر؛ محکومیت دیگری به جای آمریکا
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد