Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@19:19:45 GMT

امکان ذخیره‌سازی بافت بندناف در کشور فراهم شد

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۶۱۷۳۵

امکان ذخیره‌سازی بافت بندناف در کشور فراهم شد

دکتر مرتضی ضرابی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: سلول‌های بنیادی مزانشیمی موجود در بافت بند ناف را می‌توان در درمان بیماری‌های غیر خونی از جمله اعصاب اطفال استفاده کرد که براساس آخرین یافته‌های علمی، این سلول‌ها راهکاری موثر برای بهبود این نوع بیماری‌ها می‌باشد.

وی، پرده جنینی را یکی دیگر از ضایعات زایمانی اعلام کرد و گفت:  پرده جنینی یا پرده آمنیوتیک که بعد از به دنیا آمدن نوزاد از بدن مادر خارج و دور ریخته می‌شد، برای زخم‌های دیابتی و سوختگی‌ها و جراحی‌ها قابل استفاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت فناوری بن یاخته‌های رویان اظهار داشت: فرآوری آن در این مجموعه انجام شده و در حال اخذ مجوز هستیم تا آن را به عنوان یک محصول درمانی وارد بازار کنیم.

بیش از ۱۲۰ هزار نمونه خون بند ناف ذخیره سازی شده است

ضرابی، به روند روبه رشد ذخیره‌سازی خون بند ناف در کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بیش از ۱۲۰ هزار نمونه خون بندناف در بانک خون بندناف رویان ذخیره شده و این روند با قوت ادامه دارد.

وی ادامه داد: هرچند در کشورهای اطراف ما نیز بانک خون بند ناف وجود دارد اما عمدتا توسط کمپانی‌های آمریکایی و اروپایی ایجاد شده است.

ضرابی با اشاره به اینکه خون بند ناف به عنوان زباله بیولوژیک تا سال های اخیر دورریخته می‌شد، گفت: در سلول‌های بنیادی خون بند ناف ظرفیت درمان بیش از ۸۰ بیماری و جود دارد که در حال حاضر بیشترین کاربرد آن در بیماری‌های خونی مانند تالاسمی، انواع سرطان‌های خون و نقص سیستم ایمنی است.

وی به دفاتر نمایندگی داخلی و خارجی این مجموعه اشاره کرد و گفت: ۳۱ نمایندگی داخلی و ۲ نمایندگی خارجی در اقلیم کردستان و شهر مسقط کشور عمان داریم و در حال افزایش تعداد نمایندگی‌های خارجی هستیم.

ذخیره سازی نزدیک به شش میلیون نمونه خون بند ناف در ۲۵۰ بانک خصوصی دنیا

وی با اشاره به اینکه بانک‌های خون بند ناف در دنیا توسعه پیدا کردند، ادامه داد: ذخیره سازی نزدیک به شش میلیون نمونه در ۲۵۰ بانک خصوصی دنیا صورت گرفته و این تعداد با شتاب در حال افزایش می‌باشد.

ضرابی ادامه داد: بیش از ۸۰۰ هزار نمونه خون بند ناف در ۱۲۰ بانک خون بند ناف عمومی دنیا ذخیره سازی شده است. عمدتا بانک‌های عمومی در دنیا توسط مراکز خیریه و دولت‌ها حمایت می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه کارآزمایی‌های بالینی با استفاده از سلول‌های بنیادی خون بند ناف در دنیا در حال انجام می‌باشد که بسیار قابل توجه است، افزود: بیش از ۴۰۰ کارآزمایی بالینی برای بیماری‌های اطفال و بزرگسالان در حال انجام است.

ضرابی افزود: بیماری‌های فلج مغزی، اوتیسم، ناهنجاری‌های قلبی، دیابت در اطفال و سکته مغزی، آلزایمر و پارکینسون در بزرگسالان جزو بیشترین کارآزمایی بالینی است که در این حوزه درحال انجام می‌باشد، این موضوع نشان دهنده توجه دنیا به مقوله خون بند ناف است.

برچسب‌ها خون بند ناف پژوهشگاه رویان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خون بند ناف پژوهشگاه رویان خون بند ناف پژوهشگاه رویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۱۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره‌سازی ۳ میلیارد قطعه لارو میگو در استخر‌های پرورشی

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، استان بوشهر در تولید میگوی پرورشی رتبه اول کشور را دارد و پرورش دهندگان از ابتدای اردیبهشت ذخیره‌سازی لارو‌ها را در استخر‌های پرورشی آغاز کرده‌اند.

مدیر کل شیلات استان بوشهر در حاشیه بازدید از عملیات ذخیره‌سازی لارو میگو در یکی از مراکز پرورشی جزیره شیف در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، گفت: امسال لارو یا همان نوزاد میگو در ۷ هزار و ۴۸۹ هکتار مزرعه ساحلی در سواحل استان ذخیره‌سازی می‌شود.

عقیل امینی افزود: امسال نسبت‌به سال گذشته ۱۳۰۰ هکتار افزایش سطح داریم که پیش‌بینی می‌شود ۳۳ هزار تن میگوی پرورشی تولید شود.

وی با بیان این‌که در مجموع ۳ میلیارد قطعه لارو در استخر‌های پرورشی ذخیره‌سازی می‌شود، افزود: این میزان لارو در ۲۱ کارگاه تکثیر تولید می‌شود.

مدیر کل شیلات استان بوشهر گفت: پرورش دهندگان میگو تا پایان تیر ذخیره‌سازی لارو‌ها را انجام می‌دهند و بعد از دوره‌ای ۱۲۰ روزه کار برداشت را آغاز می‌کنند.

وی با اشاره به اهمیت سلامت لاروها، گفت: لارو‌های تولیدی از زمان خروج از کارگاه تکثیر تا رسیدن به مزارع، تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی قرار می‌گیرند.

امینی یادآور شد: در زمان حاضر ۱۳ مرکز فعال پروش میگو در استان بوشهر وجود دارد که بیشترشان در شهرستان بوشهر واقع شده‌اند.

دهاز مسئول اداره توسعه میگوی شیلات استان بوشهر هم گفت: پرورش دهندگان برای جلوگیری از بیماری باید اقداماتی از قبیل تراکم کم ذخیره‌سازی در استخر‌ها و پوشش‌دارکردن استخر‌ها را انجام دهند.

سال گذشته از ۶ هزار و ۲۰۰ هکتار مزرعه پرورشی در استان بوشهر حدود ۲۴ هزار تن میگو برداشت شد.

دیگر خبرها

  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • ذخیره‌سازی ۳ میلیارد قطعه لارو میگو در استخر‌های پرورشی
  • دهه «رکود، عبرت، تجربه»/خسارت ۱دهه توقف ذخیره‌سازی گاز ایران
  • امکان ذخیره حدود ۱۲ میلیون متر مکعب آب در ابرکوه
  • اینستاگرام با Add Yours امکان اشتراک‌گذاری آهنگ را فراهم کرد
  • رئیس شورای عالی داروخانه‌های ایران: هیچ جای دنیا از دین و اعتقادات بیمار سوال نمی‌کنند/ اگر هدف بیمار باشد، عملا تذکر حجاب امکان‌پذیر نیست
  • تنها بازمانده دوران باستانی زمین/ عکس
  • ذخیره‌سازی ۳۰ میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری هرمزگان
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند