Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام خمینی شهرری گفت: «رسالت اصلی این واحد دانشگاهی تبدیل شدن به یک دانشگاه مهارت‌محور، کارآفرین و حل مسئله است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرری، مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری صبح امروز همراه با تجلیل از پژوهشگران بر‌تر دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام خمینی شهرری با حضور سعید قاضی مغربی رئیس این واحد دانشگاهی، اعضای هیئت‌رئیسه در سالن خوارزمی واحد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام خمینی شهرری در این مراسم گفت: «رسالت اصلی این واحد دانشگاهی تبدیل شدن به یک دانشگاه مهارت‌محور، کارآفرین و حل مسئله است و با حضور سعیدقاضی مغربی به‌عنوان رئیس که پژوهشگر برجسته‌ای در سطح کشور است، ارتباط خوبی با صنایع، سازمان علمی و تحقیقاتی برقرار شده است.»

رامین محمدعلی طهرانی عنوان کرد: «هدف دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری ارتقای تحقیقات در سطوح علمی از طریق پژوهش‌های نوآور و کاربردی با تکیه بر ظرفیت‌های موجود به ویژه اعضای هیئت‌علمی متخصص است.»

محمدعلی طهرانی تصریح کرد: «در یک سال گذشته یک‌هزار و 230 جلسه دفاع مقطع کارشناسی‌ارشد، 26 جلسه دفاع مقطع دکتری، 908 بررسی و تصویب پروپوزال کارشناسی‌ارشد و 116 بررسی تصویب پروپوزال دکتری تخصصی صورت گرفته است.»

وی افزود: «اعضای هیئت‌علمی 81 مقاله، ISI 4، مقاله ISC و 53 مقاله نمایه‌شده در سایت وزارتین  دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام خمینی شهرری داشته است.»

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام خمینی شهرری، افتتاح نخستین کافه کتاب دانشگاه آزاد اسلامی در واحد یادگار امام خمینی شهرری، حضور در سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب، برگزاری نمایشگاه کتاب به مناسبت هفته کتاب، برگزاری دوره‌های مکالمه آزاد زبان انگلیسی، جلسه نقد کتاب با حضور منیژه آرمین و ... را از جمله فعالیت‌های کتابخانه عنوان کرد.

بازسازی یک دستگاه واگن قطار آلمان غربی  از سوی واحد شهرری

محمدعلی طهرانی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، بازدید از تجهیزات آزمایشگاهی واحد یادگار امام خمینی شهرری، برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی مرتبط برای ارتقای سطح دانش و مهارت کارکنان شاغل در آزمایشگاه‌ها، اخذ مجوز فعالیت و افتتاح آزمایشگاه همکار استاندارد نساجی، فعال‌سازی سامانه ساها و ... را عملکرد یک‌ساله اداره آزمایشگاه و کارگاه‌ها بیان کرد.

وی، انعقاد تفاهم‌نامه‌های کاربردی و تغییر رویکرد اداره ارتباط با صنعت از شکل سنتی به نوین و کارآمد، حضور در نمایشگاه فن‌بازار دانشگاه آزاد اسلامی، شانزدهمین نمایشگاه رسانه، بیست‌وپنجمین نمایشگاه نساجی، شهر هوشمند و دستاوردهای نانو را از فعالیت‌های این اداره عنوان کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام خمینی شهرری تصریح کرد: «در راستای توسعه برنامه‌های علمی و شبکه‌های ارتباطی و حمل‌ونقل، این واحد دانشگاهی موفق به بازسازی یک دستگاه واگن قطار آلمان غربی شد و درصدد انعقاد قرارداد یک رام قطار است.»

محمدعلی طهرانی از فعالیت‌های انجام شده در مرکز رشد واحدهای فناور، حوزه برنامه‌ریز و امور اقتصادی دانش‌بنیان و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان قدردانی کرد و افزود: «هر دانشکده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری ظرفیت راه‌اندازی یک مرکز رشد یا شرکت دانش‌بنیان را دارد.»

انتهای پیام/4078/

منبع: آنا

کلیدواژه: پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی یادگار امام خمینی شهرری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۴۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست «ارتباط صنعت با دانشگاه» در راستای اجرایی کردن رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور حسین خدابخش‌زاده معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه و فضل‌الله شریف ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه برگزار شد.

باتوجه به راهبرد‌های کلان دانشگاه و توسعه فعالیت‌های فناورانه در زیست‌بوم‌های منطقه‌ای با تأکید بر توسعه اشتغال، رویداد صدرا با ایجاد ارتباط جامعه دانشگاهی و صنعت تشکیل شد.

در قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های علمی مراکز آموزش عالی کشور به پاسخگویی مسائل اجتماعی، فرهنگی و صنعتی تأکید شده است.

به همین دلیل ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارای اهمیت است و موضوع ارتباط صنعت با دانشگاه یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها به سوی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله درباره توسعه دانش و فناوری در صنایع اقتصادی و تولیدی بوده که عوامل موثر برای بهبود این ارتباط ضروری است.

محور‌های اصلی نشست مذکور ارتباط صنعت با دانشگاه و چرایی ضرورت این ارتباط، انتظارات از ارتباط بین صنعت با دانشگاه و آسیب‌شناسی ارتباط صنعت با دانشگاه بود.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: سیاست اجرایی رویداد صدرا در دانشگاه اساتید و دانشجویان را به سمت انجام کار‌های تحقیقاتی طرح‌های برون‌دانشگاهی و هدایت و حمایت پایان‌نامه‌های ارشد و رساله‌های مقطع دکتری در صنعت سوق می‌دهد.

حسین رضایی متذکر شد: نقش‌آفرینی صنعت با موضوعات مسئله‌محور در این روند به سوی صنایع کشیده می‌شود و این دانشگاه را به صنایع نزدیک‌تر می‌کند.

شریف‌ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار ضعیف شده، بیان کرد: خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه آمادگی دارد با استفاده از تجارب و تخصص‌های استادان مسائل و مشکلات را بیان کرده تا پس از بررسی خروجی مطلوب علمی و کاربردی تهیه شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه هم تشریح کرد: دانشگاه می‌تواند با شناخت میدانی دقیق و با تکیه بر رشته‌های تحصیلی دایر در دانشگاه در شعاع وسیع‌تری به لحاظ جغرافیایی فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی و مشکلات و نیاز‌های صنایع را رصد، شناسایی و دسته‌بندی و سپس براساس اولویت‌بندی مشاغل حساس که اهمیت بیشتری دارند و مورد نیاز مردم است را در قالب کارگاه‌های آموزشی ارائه کند.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم از اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت و معدن در دانشگاه و خانه صنعت و معدن خبر داد.

خدابخش‌زاده سپس گفت: تعامل میان صنعت و دانشگاه شناخت ظرفیت‌ها و راه‌های تقویت ارتباط موثر و تعامل مستمر طرفین و راهکار‌هایی که دانشگاه می‌تواند در حوزه کشاورزی و صنایع و معادن نمود داشته باشد.

در پایان مقرر شد در جلسات آینده درباره تشکیل تیم‌های تخصصی توسط اعضای هیئت علمی، برگزاری کارگاه سرفصل‌های نظام مهندسی برای فارغ‌التحصیلان و آموزش مشاغل حساس و مورد نیاز جامعه هدف، تسهیل معرفی دانشجویان برای کارآموزی در صنایع و معادن، اجرای طرح‌های برون دانشگاهی و تحقیقاتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری جلسات مستمر و حضور فعال تا برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه، حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری که درباره نیاز‌های صنایع و معادن شهرستان انجام می‌شود در جلسات آینده بررسی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • سرویس‌دهی اتوبوسرانی تبریز برای تماشاگران بازی تراکتور و استقلال
  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند