Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد آقازاده روز پنج‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در میاندوآب با بیان اینکه هم‌اکنون سرانه تخت بیمارستانی در آذربایجان‌غربی ۱.۴ به ازای هر یک‌هزار نفر است، اظهار داشت: چنانچه سه بیمارستان در حال ساخت استان امسال تکمیل و به بهره‌برداری برسد، سرانه تخت‌های بیمارستانی با نرم ۱.۵۵، از متوسط کشوری بیشتر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در حال حاضر بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی «آیت‌الله خویی» در شهرستان خوی آماده افتتاح است و بیمارستان شهرستان تکاب نیز تا پایان سال‌جاری نیز به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه در بیشتر شهرهای استان بر حسب نیاز، بیمارستان در حال ساخت است، افزود: بیمارستان ۳۵۰ تختی در مهاباد، فاز توسعه بیمارستان‌های نقده، شاهین‌دژ، اشنویه و پیرانشهر هم اکنون در حال اجرا است که در افزایش سرانه تخت بیمارستانی استان نقش مهمی خواهند داشت.

«آقازاده» اظهار داشت: با اتمام و بهره‌برداری از این بیمارستان‌ها تعداد تخت‌های بیمارستانی در آذربایجان‌غربی به ۱.۷ می‌رسد و از متوسط کشوری  که ۱‌.۵ است، فراتر خواهد رفت.

وی در خصوص توسعه اورژانس‌ بیمارستان‌های استان نیز گفت: توسعه بخش‌های اورژانس‌ها یکی دیگر از برنامه‌های دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت است که تاکنون در پنج بیمارستان پیرانشهر، نقده، سردشت، خوی و ارومیه اجرا شده است و اورژانس بیمارستان میاندوآب نیز که پیش از این، ۱۰ تخت داشت به ۳۰ تخت ارتقاء یافت.

وی بیان کرد: همچنین در جوار اورژانس بیمارستان فاطمه (س) میاندوآب نیز پیش‌بینی شده است که بخش آی‌سی‌یو با چهار تخت راه‌اندازی شود.

وی در رابطه تخصیص دستگاه سی‌تی‌اسکن به بیمارستان میاندوآب نیز گفت: تا یک ماه آینده اولین محموله از دستگاه‌های سی‌تی‌اسکن اختصاص یافته وارد آذربایجان‌غربی خواهد شد که در مرحله اول یک دستگاه آن به میاندوآب اختصاص داده خواهد شد.

وی در رابطه با توسعه بخش جراحی مغز و اعصاب در میاندوآب نیز اظهار داشت: میاندوآب به عنوان قطب جنوب استان از نظر تخصص‌های برتر انتخاب شده است و رشته جراحی مغز و اعصاب با یک پزشک نیز از سال گذشته در این شهرستان راه‌اندازی شده است که افزایش شمار جراحان مغز و اعصاب در این بیمارستان در دستور کار قرار دارد.

رییس دانشگاه علوم‌پزشکی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه هم‌اکنون ۲ بیمارستان توسط بخش خصوصی در این استان در حال ساخت است، اظهار داشت: این استان از آمادگی کامل برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ساخت بیمارستان در شهرهای استان برخوردار است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی به همراه رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این استان جهت بازدید از پروژه‌های حوزه سلامت میاندوآب و همچنین افتتاح طرح توسعه اورژانس بیمارستان فاطمه (س) به میاندوآب سفر کرده بود.

آذربایجان‌غربی با نگاه ویژه دولت تدبیر و امید مسیرهای توسعه بخش بهداشت و درمان را به سرعت طی کرده و در حال حاضر سرانه تخت‌های فعال بیمارستانی در این استان به متوسط کشوری نزدیک شده‌است.

هم‌اکنون در آذربایجان‌غربی ۲ هزار و ۹۰۰ نفر پزشک عمومی و متخصص در ۳۲ واحد بیمارستانی مشغول فعالیت هستند و ۱۸۲ مرکز آزمایشگاهی و ۸۸ مرکز تصویربرداری در استان وجود دارد.

برچسب‌ها سلامت آذربایجان غربی بهداشت و درمان بیمارستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت آذربایجان غربی بهداشت و درمان بیمارستان سلامت آذربایجان غربی بهداشت و درمان بیمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۶۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۸۰ درصدی پایگاه فوریت‌های پزشکی بکتاش

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، دکتر روستا با بیان اینکه پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش میاندوآب آماده افتتاح می‌شود، اظهار کرد: این پایگاه با مشارکت خیرین و هماهنگی شورای خیرین سلامت میاندوآب در حال احداث بوده و هم اکنون از پیشرفت ۸۰ درصدی برخوردار است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: با تلاش شبانه‌روزی و اقدامات انجام‌گرفته، پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش آماده افتتاح و بهره‌برداری خواهد شد.

وی گفت: احداث پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش یکی از اهداف کوتاه‌مدت مدیریت دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب است.

روستا تصریح کرد: در راستای توسعه اعتلای حوزه سلامت شهر بکتاش و بعد از ایجاد دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب، پروژه احداث پایگاه خیر ساز اورژانس بکتاش با شتاب روزافزون در حال پیشرفت است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب با بیان اینکه پیش‌ازاین شاهد با افتتاح پایگاه‌های اورژانس خیر ساز للکلو، سوگلی تپه و ممدل در این شهرستان بوده‌ایم، اظهار کرد: پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش چهارمین پایگاه اورژانس خیر ساز میاندوآب است.

افتتاح پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش سبب می‌شود تا میاندوآب از این بابت در جمع برترین‌های کشور در احداث پایگاه‌های خیر ساز اورژانس کشور قرار بگیرد.

اخیراً نیز مدیر سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت و رئیس اداره خیرین سلامت استان از پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش میاندوآب بازدید کردند.

شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار می‌رود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.

در سال ۱۴۰۰ بر اساس مصوبه دولت دو بخش مرحمت‌آباد و باروق با تفکیک از شهرستان میاندوآب به شهرستان‌های چهاربرج و باروق ارتقا یافتند.

دیگر خبرها

  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • آذربایجان‌غربی رتبه نخست کشوری در تولید آرتمیا
  • کسب رتبه دو کشوری در شاخص بی دردی زایمان طبیعی
  • آذربایجان غربی صاحب رتبه نخست کشوری درتولید آرتمیا
  • البرز رتبه دوم کشوری در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی را کسب کرد
  • یک کشته و ۸ زخمی در تصادف سه دستگاه خودروی سواری در بوکان
  • پیشرفت ۸۰ درصدی پایگاه فوریت‌های پزشکی بکتاش
  • یک کشته و ۶ مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور بوکان - میاندوآب
  • میاندوآب قهرمان مسابقات بوکس نونهالان آذربایجان ‌غربی شد
  • قهرمانی میاندوآب درمسابقات بوکس نونهالان آذربایجان‌غربی