Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیبانی تزرجی با بیان اینکه امروزه بازار کار نیاز به نیروی زبده و مسلط به دانش روز و مهارتی دارد، گفت: تاسیس دانشکده توانبخشی دراستان هرمزگان باید دراولویت های راهبری استان باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، « نازنین شیبانی تزرجی » در جلسه کارگروه فناوری آموزش، پژوهش عصر امروز با حضور اعضاء برگزارشد، اظهار کرد: نیروی کارآمد ضامن توسعه اشتغال پایداراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

وی افزود: نيرويی كه بتواند كارآمدی توليد و كسب و كار را افزايش دهد وازكاهش بهره وری جلوگيری كنداما امروزه آموزش مراکز دانشگاهی نتوانسته به نیاز بازار کار پاسخ مثبت منجرشود. 

 

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان افزود: ارتباط بين بازار كار در حوزه صنايع و ساير بخش ها نامتوازن بوده و اين نداشتن ارتباط باعث شده تا نيازهای اساسی بازار كار به درستی شناخته نشود و بدون داشتن برنامه خاصی دانشگاه نسبت به تربيت دانشجو اقدام می كند. 

 

وی درادامه بیان کرد :طرح كارورزی فرصتی برای ارتباط بين آموزش عالی و بازار كار يكی از راه های ايجاد ارتباط بين صنعت و دانشگاه طرح كارورزی دانشجويان در واحدهای صنعتی است، در اين زمينه گام های مناسبی برداشته است. 

 

وی درادامه این جلسه با تاکید به اینکه واحدهای صنعتی بايد نيازهای خود را اعلام كنند افزود: با برنامه ريزی های  انجام شده درحوزه آموزشی و پژوهش کارهایی انجام شده است.

 

وی تاكيد كرد: برای آموزش مهارت های مورد نياز دراستان يك بانك اطلاعاتی شغلي نداريم و به همين جهت بايد هر دانشگاه را با رشته ها و تعداد دانشجويانش به طور جداگانه بررسی كنيم، تا نيازسنجی ها را برای اين قشر انجام دهیم. 

 

شیبانی تزرجی تصريح كرد: مساله آموزش موضوعی نيست كه زودبازده باشد و بخواهيم سريع در آن به نتيجه برسيم، بايد فرآيندهای طولانی آن براي تامين آينده نسل جديد را قبول كنيم. 

 

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان  باتوجه به رشد بیماریهای جسمی و حرکتی و تغذیه سلامت گفت :تدوین استاندارد های حوزه توانبخشی و به روز کردن استانداردهای این حوزه ، با استفاده از ظرفیت ها و توان تخصصی و علمی باید مشارکت جدی انجام شود .

 

وی با بیان اینکه امروزه براساس نیاز مردم و سلامت  جامعه، تاسیس دانشکده توانبخشی از اولویت‌های برنامه‌های راهبردی استان است.

 

شیبانی تزرجی با اشاره به اینکه شناسایی مشکلات در مرحله پیشگیری می‌تواند در کمتر کردن مشکلات جسمی وحرکتی حتی سالمندی موثر باشد گفت: پیشگیری، همیشه و همه‌جا بهتر از درمان است و آموزش روش‌های پیشگیری از بروز بیماری‌ها می‌تواند در کاهش هزینه‌های مردم و نهادهای مرتبط مانند دانشگاه و بیمه بسیار موثر افتد.

 

وی در ادامه تصریح کرد: اصلی‌ترین نیازهای استان هرمزگان در حوزه توانبخشی، توسعه و ایجاد دانشکده توانبخشی است که باید در اولویت قرار گیرد و  همایش‌ها و کنفرانس‌های علمی بیشتری با دعوت از همه نهادهای مرتبط در سطح استان برگزار شود.

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد طرح ملی فهما وحدت حوزه و دانشگاه بارندگی و سیلاب طرح ملی فهما مجلس کارگروه فناوری آموزش پژوهش نیروی کار مهارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۶۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: خودآگاهی و شناخت اجتماعی دانش آموزان برای هدایت تحصیلی و انتخاب رشته نیاز است که بازدیدهای میدانی در این خصوص تاثیر مستقیم دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، سید احمدی بنی لوحی بعدازظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از تعدادی از مدارس تیران و کرون اظهارکرد: هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم و انتخاب رشته برای آینده شغلی آنان و سرمایه انسانی کشور حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه در هدایت تحصیلی و انتخاب رشته مولفه های شناخت، آینده نگری، علاقه مندی و توانمندی های فردی بسیار مهم است، افزود: خودآگاهی دانش آموز از استعداد فردی، علایق، توانایی علمی و جسمی خود برای انتخاب رشته و تعیین سرنوشت مهم است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان شناخت اجتماعی و سیر توسعه کشور و اشتغال در جامعه را نیز مقوله ای مهم برای انتخاب رشته بیان کرد و یادآورشد: بدون بررسی آینده جامعه و فرصت‌ها انتخاب رشته سخت و با مشکل روبرو خواهد بود.

بنی لوحی با بیان اینکه سیاست نظام آموزشی هدایت تحصیلی ۵۰ درصد جمعیت دانش آموزی در هنرستان‌ها قرار گرفته، تصریح کرد: این آمار در سال تحصیلی فعلی در استان اصفهان بیش از ۴۷ درصد است که از میانگین کشوری هم بالاتر بوده ولی باید برای رسیدن به نقطه هدف کار کرد.

وی ادامه داد: تحصیل در هنرستان‌ها برای اشتغال و کارآفرینی و ارائه فرصت‌های درآمدی موثر بوده که دانش آموزان و خانواده‌ها به این موضوع پی برده و گرایش به این رشته ها نیز افزایش یافته است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان به نقش هنرآموزان هنرستان‌ها در جذب دیگر دانش آموزان به این رشته‌ها اشاره کرد و گفت: بیان واقعیت‌ها و تصویر روشن از جذابیت‌های رشته های فنی امکان جذب افراد به رشته‌های فنی را فراهم می‌کند.

بنی لوحی تقویت زیرساخت های کارگاهی هنرستان‌ها را در این جریان مهم خواند و گفت: ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز این مدارس در استان اصفهان برآورد شده که تامین هزینه‌های مواد مصرفی مهم است.

وی اضافه کرد: احداث هنرستان‌های جدید در کنار شهرک های صنعتی و سایت‌های کشاورزی برای تقویت امکانات و کار در محیط صنعتی واقعی جز سیاست‌ها قرار گرفته و این اقدام با مشارکت فعالان اقتصادی انجام می‌گیرد.

کد خبر 749538

دیگر خبرها

  • ایرانداک نیروی امریه جذب می‌کند
  • «ایرانداک» نیروی امریه جذب می‌کند
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان قزوین
  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد