Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر صنعت، معدن و تجارت در دومین میز تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنعت برق، الکترونیک و مخابرات گفت: خوشحالم قدمی دیگر در راستای برنامه ساخت داخل در کشور برداشته شده و جلسه امروز مایه غرور و افتخار است، امیدوارم این حرکت تداوم داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری برنا ؛ رضا رحمانی وزیر صنعت ، معدن و تجارت  در دومین میز تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنعت برق، الکترونیک و مخابرات اظهار کرد: از تمامی تلاشگران در حوزه ساخت داخل و همچنین از شرکت های حوزه مخابرات و تلفن همراه که با جدیت پای کار هستند و در حوزه ICT تولید داخل را جدی گرفته‌اند تقدیر و تشکر می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور ارزشمند رییس کمیسیون تولید داخل مجلس شورای اسلامی در دومین میز تخصصی تعمیق ساخت داخل صنعت برق، الکترونیک و مخابرات اضافه کرد: قانون حداکثر حمایت از توان و تولیدات داخل که به تصویب نمایندگان مجلس رسیده است در حمایت از تولید داخل جای تقدیر ویژه دارد.

رحمانی ادامه داد: در وزارت صنعت، معدن و تجارت ساخت داخل را با اعتقاد و انگیزه دنبال می کنم و بخش عمده ای از زمان فعالیت مان را به این موضوع مهم اختصاص داده ایم، چرا که این کار بزرگ در کارنامه همه ما ماندگار شده و ثمرات آن در آینده ی صنعت کشور، کاملا مورد توجه خواهد بود.

وی تصریح کرد: نهضت ساخت داخل زمینه ساز اشتغالزایی برای جوانان این مرز و بوم است و مقام معظم رهبری بارها تاکید فرمودند: راه حل عبور از رکود و حلال مشکلات اقتصادی کشور، توجه به ساخت داخل و توان داخلی است.

وزیر صمت خاطرنشان کرد: ساخت داخل محدود به زمان و برگزاری این میزهای نمادین نیست و مسلماً در یک گستره بزرگتر و فراگیرتر از این دنبال می شود.

ساخت داخل کمک وافری به رشد و شکوفایی دانشگاه های کشور می کند

رحمانی تاکید کرد: توجه به ساخت داخل و تداوم این رویکرد، علاوه بر فرصت های اشتغالزایی و سرمایه گذاری در بخش های مختلف صنعتی کشور، کمک وافری نیز به رشد و شکوفایی دانشگاه های کشور می کند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در دومین میز تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنعت برق، الکترونیک و مخابرات گفت: همه با هم باید پیمان ببندیم، اگر حتی یک قطعه هم برای ساخت داخل باقی مانده باشد، نیاید این میزها و ساخت داخل را تعطیل کنیم.

رحمانی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در برگزاری دائمی نمایشگاه ساخت داخل افزود: ما در ۲ سطح مختلف، برای هر یک از نمایشگاه های در حال اجرای نمایشگاه های بین المللی پیوست داریم که اولی شامل نمایشگاه ساخت داخل و دیگری حضور همزمان شرکتهای دانش بنیان و استارت آپی در همان حوزه تخصصی برگزای نمایشگاه مربوطه است.

وی ادامه داد: شرکت های مخابراتی کشورمان زمانی ابتدایی ترین نیازهای خود را وارد می کردند و امروز با وجود پیشرفت های زیاد و تامین بیش از 80 درصد نیازها این بخش از محل تولید داخل؛ هنوز تا تکمیل ساخت داخل راه داریم.

وزیر صمت تصریح کرد: امسال گام های خوبی در راستای ساخت داخل برداشته ایم، کل کشور در این حوزه حتی دستگاه های مختلف گام های جدی برداشته اند و ضمن تشکر، این رویکرد و اتفاق را برای آینده کشور بسیار مهم و ارزشمند می دانم.

راه اندازی سامانه توانیران تا پایان آذر ماه

رحمانی خاطرنشان کرد: سامانه توانیران تا پایان آذر ماه در چارچوب معرفی نیازمندی ها و توانمندی ها راه اندازی می شود و به نوعی یک بهم رسانی و نمایشگاه دائمی در این حوزه است.

وی تاکید کرد: اگر کالایی به اندازه نیاز و کیفیت تولید شود، حتما واردات مشابه خارجی را ممنوع می کنیم و تاکنون در یک سال اخیر بیش از ۵۰۰ قلم کالا با ممنوعیت واردات مواجه است و در آینده نیز با جدیت دنبال خواهد شد.

وزیر صمت گفت: ساخت داخل یکی از مواردی است که موجب افتخار و انرژی بخش فعالیت ما در این وزارتخانه است و از این محل ارقام قاچاق کالا کاهش محسوسی داشته است.

رحمانی اعلام کرد: گروه تولیدات صنایع نساجی از جمله زمینه هایی است که امسال اولویت سرمایه گذاری در کشور دارد و از آن حمایت می کنم و در تولید پارچه باید سرمایه گذاران به آن سمت بروند و البته در برخی بخش های نساجی طبق برنامه ریزی تا ۲ سال و نیم آینده به خودکفایی خواهیم رسید.

وی اضافه کرد: تکمیل ظرفیت های خالی واحد ها، احیاء واحدهای تعطیل برخلاف محدودیت ها در حال انجام است و خوشبختانه در ۸ ماه امسال بیش از دو سوم تولیدات منتخب کشور افزایش تولید دارد، حدود ۳۰ درصد صنایع غذایی، بیش از ۱۵ درصد فولاد، کاشی، سرامیک، پتروشیمی، و البته نخ، که در مجموع عموم کالاها با رشد مواجه بوده اند.

رشد شاخص های کلان صنعت کشور در 3 ماه دوم سال

وزیر صنعت، معدن و تجارت در دومین میز تخصصی تعمیق ساخت داخل در صنعت برق،الکترونیک و مخابرات گفت: خوشبختانه طبق آمار بانک مرکزی، صنعت در 3 ماهه دوم سال ۹۸ در شاخص های کلان به رشد مثبت رسیده است و این آمار از سوی موسسات بین المللی نیز به تایید رسیده است.

رحمانی افزود: امروز تولید کنندگان کشورمان برخلاف مشکلات با روحیه رزمندگی پای کار آمده اند و جای دارد از یکایک این عزیزان تقدیر و تشکر کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: الکترونیک برق رشد صنعت مخابرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۶۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، رحمانی مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران اظهار کرد: بدهکاران گاز یا پرمصرف‌های انرژی مشترکین صنعتی بزرگ، مصرف گاز زیادی در دوره قرائت دارند که با توجه به این مصرف گاز بهای بالایی دارند که بیش از ۱۳ همت میزان مصرف صنایع بزرگ کشور است که اگر یک دوره قرائت خود را پرداخت نکنند عملاً ۱۳ همت عقب افتاده و مجموع مطالبات دولت از آنها اگر سه ماه طول بکشد مبالغ بسیار هنگفت خواهد بود.

وی افزود: با توجه به اقدامات توسعه‌ای کشور و هدفمندی یارانه‌ها، عدم پرداخت گاز بها تبعات زیادی دارد که باید به موقع پرداخت کنند تا دولت از منابع به خوبی استفاده کند.

رحمانی بیان کرد: بزرگترین بدهکاران صنایع پتروشیمی، بعد از آن فولادی‌ها و سومین هم سیمانی‌ها بزرگترین مصرف کننده و بدهکاران گازی هستند.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در مصاحبه رادیویی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه ۲۵ میلیون و ۷۰۰ مشترک خانگی داریم این مقدار مصرف، فقط به صنایع برمی گردد که به صورت دوره‌ای کمیته‌ای تشکیل شده تا با برگزاری جلسات مربوطه پرداخت بدهی‌ها انجام پذیرد.

کد خبر 6095639

دیگر خبرها

  • شکوفایی روح، ثمره تربیت معلمان است
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • ۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور
  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • آمار هولناک تلفات جاده‌ای/ زخم کیفیت خودروهای داخل درمان نمی‌شود؟
  • افزایش بیش از ۸۵۰۰ مگاواتی ظرفیت تولید برق کشور