Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@11:01:31 GMT

سلول‌های بنیادین امنیتی‌تر از موضوع هسته‌ای

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۶۸۸۰۱

سلول‌های بنیادین امنیتی‌تر از موضوع هسته‌ای

ایسنا/لرستان دبیر شورای کشوری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادین و پزشکی بازساختی کشور گفت: در آینده موضوع سلول‌های بنیادین امنیتی‌تر از موضوع هسته‌ای خواهد بود.

امیرعلی حمیدیه، امروز در نخستین نشست شورای استانی ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادین و پزشکی بازساختی که در محل سالن همایش‌های استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: تا یک دهه آینده از ۱۰ شرکت دنیا، سه شرکت در حوزه پزشکی بازساختی فعالیت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه به لرستان خیلی امید دارم و قطعا گوهرهای زیادی در حوزه سلول‌های بنیادین خواهد داشت، افزود: مصداق این مدعا وجود پروفسور بهاروند در رویان جهاد دانشگاهی و دکتر آرمین قبادی استاد دانشگاه واشنگتن و از معروفترین محققین سرطان در دنیا هستند که از لرستان برخاستند.

دبیر شورای کشوری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادین و پزشکی بازساختی کشور بیان کرد: در حوزه آموزش و پژوهش پیشرفت خوبی در کشور داشته‌ایم اما با این اوصاف وضعیت اقتصادی خوبی نداریم.

حمیدیه تاکید کرد: علت اصلی وضعیت اقتصاد را باید در دانشگاه جستجو کرد چرا که نخبگان باید مشکل اقتصاد مملکت را برطرف کنند.

وی ادامه داد: سالیان سال به توسعه فضای فیزیکی آموزشی پرداختیم و این در حالیست که امروز ۶۰ درصد کلاس‌های دانشگاه‌ها خالی است.

دبیر شورای کشوری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادین و پزشکی بازساختی کشور با بیان اینکه در بحث پژوهش به‌شدت افراطی عمل کردیم و به دنبال رنکینگ هستیم، بیان کرد: علمی قابل قبول است که تبدیل به ثروت شود و ثروتی خوب است که در راستای تولید علم استفاده شود.

حمیدیه تصریح کرد: با خوب شدن رتبه تولید علم کشور خودمان را گول نزنیم هنگامی‌که نمی‌توانیم وضعیت بیکاری مملکت را برطرف کنیم.

وی با بیان اینکه وظیفه اساتید دانشگاه‌ها تنها تدریس نیست بلکه آنان باید با انجام تحقیق و تولید علم صنعتی را برای کشور ایجاد کنند، افزود: در کشور صنعت خودروسازی و داروسازی نداریم بلکه ما کارخانه داروسازی و خودروسازی داریم که مواد اولیه آن را از خارج  وارد می‌کنیم، منظور از صنعت این است که از صفر تا صد کار را خودمان انجام دهیم.

حمیدیه گفت: قبلا ارتباطی بین دانشگاه‌های علوم پزشکی با دانشگاه‌های صنعتی وجود نداشت اما امروز نتیجه این ارتباط تولید محصولات دارویی خوبی در کشور شده است.

دبیر شورای کشوری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادین و پزشکی بازساختی کشور عنوان کرد: هم اکنون یکصد شرکت دانش بنیان در کشور داریم که از این تعداد هشت شرکت محصولات خود را صادر می‌کنند.

وی سلول درمانی، ژن درمانی و مهندسی بافت را آینده علم پزشکی دانست و با بیان اینکه پنج سال دیگر مطالبه پزشکی مردم متفاوت خواهد بود و انسان نابینا و ناشنوا درخواست درمان خواهند داشت، یادآور شد: تولید قطعات یدکی بدن  انسان هدف علم پزشکی است.

حمیدیه گفت: در آینده موضوع سلول‌های بنیادین امنیتی‌تر از موضوع هسته‌ای خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی سلولهای بنیادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۸۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد

به گزارش صدای ایران از ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیاز‌های انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوز‌ها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشور‌هایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.


دیگر خبرها

  • پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • ‌رویداد تخصصی بازساختی ـ پزشکی آینده در شیراز برگزار می‌شود
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد
  • جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برگزار می‌شود