Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان غذا و دارو از نظارت کامل این سازمان بر نحوه توزیع شیرهای خشک، دارو و برخی از مکمل‌ها خبر داد و گفت: به تازگی شایعه‌ای مبنی بر آلودگی شیرهای خشک شنیده می‌شود در حالی که آلودگی شیرهای خشک مم

به گزارش مشرق، محمدرضا شانه ساز، رئیس سازمان غذا و دارو در نشست رئیسان دانشگاه‌های علوم پزشکی، معاونان غذا و دارو و مدیران منطقه ۲ آمایشی کشور اظهار داشت: آلودگی شیرهای خشک امکان ندارد؛ زیرا که این محصولات زیر نظر مسوول فنی و افراد دارای صلاحیت و سیستم معتبر پخش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با اجرایی و اجباری شدن نظام ردگیری و رهیابی و نهادینه شدن آن در سیستم توزیع محصولات تولیدی، شاهد مواردی مانند تعبیه قرص داخل کیک‌ها نخواهیم بود و البته باید شرکت‌ها و عوامل توزیع دخیل در این موارد پیگیری شوند.

بیشتر بخوانید: تحریم دارو و ۷ هزار دیابتی در کمای انسولین جزییات بازرسی از واحدهای تولیدی پفک

شانه ساز بیان کرد: با توجه به جا نیفتادن سیستم و نظام ردگیری و رهیابی برای شناسایی متخلفان مجبور به استفاده از سیستم سنتی اطلاعاتی و انتظامی هستیم.

وی اضافه کرد: سیستم TTAC (نظام ردگیری و رهیابی سازمان غذا و دارو) مانند قطار در حرکتی است که نباید آن را متوقف کرد، بلکه باید ایرادهایش را برطرف کرد.

شانه ساز افزود: این سیستم یکی از کامل‌ترین و پیشرفته‌ترین سامانه‌ها در دنیا است و با مدیرانی که در راستای اجرای دولت الکترونیک از این سیستم استفاده نمی‌کنند، برخورد جدی خواهیم داشت.

رئیس سازمان غذا و دارو اضافه کرد: هرچند مقاومت‌هایی در بخش تولید و توزیع وجود دارد، اما اغلب تولیدکنندگان با ما همکاری می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: باور بسیاری از افراد بر این است که سلامت محصولات بر عهده وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو بوده و وزارت بهداشت همواره در معرض اتهام است، اما این باور درستی نبوده و سلامت هر محصول با تولید کننده و پخش کننده آن است.

رئیس سازمان غذا و دارو از نظارت کامل این سازمان بر نحوه توزیع شیرهای خشک، دارو و برخی از مکمل‌ها خبر داد و گفت: به تازگی شایعه‌ای مبنی بر آلودگی شیرهای خشک شنیده می‌شود در حالیکه آلودگی شیرهای خشک ممکن نیست.

وی در بخش دیگری از سخنانش، با بیان اینکه حوزه غذا و دارو شوخی بردار نیست، گفت: حتی یک لحظه هم نمی‌توانیم از دشمن غافل شویم و ساختار نظارتی ما در حوزه غذا و دارو و تجهیزات پزشکی باید تقویت شود.

شانه ساز گفت: هیچ اغماضی در مورد کسی که سلامت مردم را نشانه گرفته است، روا نیست و برخوردها و توالی نمونه برداری و پایش‌ها در شرکت‌ها باید مداوم انجام شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برخی از سیاست‌های وزارت خزانه داری آمریکا، خاطرنشان کرد: آمریکا به تازگی در اقدامی وقیحانه و غیر انسانی خواسته است که شرکت‌های همکاری کننده با ایران تراکنش‌های مالی‌شان را در اختیار وزارت خزانه داری آمریکا قرار دهند و هیچ دلیلی برای این اقدام نداشته و روز به روز فشار را بر این شرکت‌ها بیشتر می‌کنند.

رئیس سازمان غذا و دارو در ادامه از افزایش ۳۰ درصدی واردات واکسن آنفلوانزا در سال جاری خبر داد و گفت: معتقد هستم این واکسن‌ها هم باید مانند سرم مارگزیدگی و عقرب گزیدگی، بومی هر منطقه باشد.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار واحد واکسن آنفلوانزا منقضی شده بود، اما امسال همگی مصرف شد، گفت: تا دو سال آینده واکسن آنفلوانزا را هم تولید می‌کنیم و برخلاف تبلیغات و زیرنویس‌ها کمبودی در دارو و واکسن آنفلوانزا نداریم و بیش از دو برابر سال گذشته داروی آنفلوانزا وارد کرده‌ایم.

شانه ساز در بخش دیگری از سخنانش از تولید ۹۸ درصد از داروها در داخل کشور خبر داد و گفت: تنها یک تا دو درصد داروها وارداتی هستند و با وجود مشکلات نقل و انتقال پول و تهدیدات آمریکا شرکت‌ها حاضر به از دست دادن بازار بزرگ و جذابی مانند بازار ایران نیستند.

وی با بیان اینکه این فشارها همت نخبگان، صنعتگران و دانشمندان ما را بیشتر و برنامه ریزی‌هایمان را دقیق‌تر می‌کند، اعلام کرد: به زودی شاهد رونق تولید در محصولات به ویژه در اقلام سلامت محور خواهیم بود.

شانه ساز ادامه داد: با توجه به تنوع علوم، دانش و محصولات مانند سل تراپی، فعالیت کارخانه‌های بیوتکنولوژی و تولید رادیو داروها که روز به روز در حال پیشروی سریع هستند، امکان انجام این حجم از وظایف توسط سازمان غذا و دارو میسر نبوده و باید از توان بخش خصوصی نیز در این زمینه استفاده کنیم.

وی از تفویض اختیارات به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در آینده نزدیک خبر داد و گفت: امور مربوط به دانشکده‌های هر قطب باید به خود دانشگاه واگذار شده و دانشگاهها حتی به پرونده‌هایی که به ستاد نظارت وزارت بهداشت، ارجاع می‌شوند هم کمک کنند.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به توانمندی‌های آذربایجان شرقی در حوزه غذا و دارو گفت: این استان یکی از مهم‌ترین مناطق ما با توجه به امکانات خدادادی و نعمات موجود در آن بوده و ما فقط بخش کوچکی از توانمندی‌های آن را مدیریت می‌کنیم.

وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی، دومین منطقه کشور در حوزه دارو پس از پایتخت است، گفت: قبل از انقلاب، صنعت دارو در تهران متمرکز بود، اما تعداد زیادی از شرکت‌های داروسازی پس از انقلاب در تبریز شکل گرفت.

وی یادآوری کرد: داروهای بسیار با اهمیتی در حوزه پیوند در این منطقه تولید می‌شود و ریشه این مهم، توانمندی مردم نخبه، تحصیلکرده و با فرهنگ استان آذربایجان شرقی است.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق استراماچونی سهمیه بندی بنزین شیر خشک سازمان غذا و دارو رادیو داروها آنفلوانزا امریکا تهران تبریز وزارت خزانه داری آمریکا علوم پزشکی وزارت بهداشت انقلاب ایران شیر خشک بچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۹۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود وارفارین نداریم/ توزیع در داروخانه‌های منتخب

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: طی ۷۵ روز گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تأمین داروی خود نداشته باشند.

بنابر این گزارش، در روزهای اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده و موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با پلن معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب، دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود، اضافه کرد: مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه mobile.ttac.ir با وارد کردن نام دارو، وارفارین را از نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

کد خبر 6096096 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کمبود وارفارین نداریم/ توزیع در داروخانه‌های منتخب
  • کامرون ایده اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
  • کامرون ایده ماکرون در مورد اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • سیستم بانکی و ارز کشور باید در خدمت تولید باشد
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • تغییر رئیس مرکز آمار ایران
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت