Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، پارسال و پس از بارندگی‌های سیل آسا در خوزستان و سایر مناطق ایران، مردم انتظار داشتند که دوباره با بی تدبیری مسئولان مواجه نشوند و برای حل این معظل راهکاری جامع و سریع اتخاذ شود. اما علیرغم این موضوع، امسال و پس از بارش فراوان نعمت الهی اهالی برخی از مناطق خوزستان، درگیر آبگرفتگی معابر و بالازدگی فاضلاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدت‌ها بود که زمین‌های حاصلخیز خوزستان از کمبود باران رنج می‌بردند، اما از پارسال تاکنون که بارش باران شدت گرفته، اتخاذ نکردن تدابیر لازم و پیش بینی نکردن ماجرا از سوی مسئولین، رحمت خداوند را به کام مردم تلخ کرد. بخشی از خانه و زندگی برخی از اهالی خوزستان به زیر آب رفته است.

شهرستان کارون از جمله مناطقی است که دچار آبگرفتگی شده و بسیاری از مردم وسایل خود را از دست دادند.

یکی از ساکنین این منطقه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: طی ۵۰ سال گذشته، بالا آمدن سطح آب در خانه ها تا ارتفاع ۲ متر سابقه نداشته است. شهرداری و فرمانداری کمکی نکردند تدبیری نیز ندیدند. استاندار نیز در این محل حضور یافت، سلفی گرفت و رفت!

پاسداری نیرو انتظامی از خانه و اموال مردم

صالح مطهری راد یکی از مسئولین نیرو انتظامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: در ابتدا وقوع بارندگی شدید در استان خوزستان، نیرو انتظامی بر اساس وظایف ذاتی خود گشت‌های سیار و ثابت را در سطح منطقه فعال کرده است و با توجه به خالی شدن برخی خانه‌ها از سکنه در آنجا برای پاسداری از اموال مردم حضور مستمر داشته، همچنین در کنار سایر نیرو‌های امدادی در منطقه حاضر شده و تا پایان این مشکل در کنار مردم حضور خواهد داشت.

او در ادامه از مسدود سازی مسیر جاده ساحلی به کمک عوامل راه بر و حضور نیرو های گشت انتظامی در آن مناطق خبر داد.

نصب چادرها روی پشت بام خطرناک است

یکی از مسئولین هلال احمر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: پس از آنکه مناطق کارون دچار بحران شدند، ما کار‌های امدادی، از جمله اسکان موقت در چادر‌های اهدایی از سوی سپاه پاسداران را آغاز کردیم. جنب مصلی شهرستان کارون محل اسکان وجود دارد. شبکه بهداشت نیز تحت نظر هلال احمر در محل اسکان موقت مستقر شد. امداد رسانی توسط شبکه بهداشت به صورت ۲۴ ساعته در حال انجام است. هر چند کار‌هایی هستند که عقب افتاده و باید انجام شوند. از جمله وجود مکنده که به دلیل بروز مشکل متوقف شده بود البته لازم به ذکر است که میزان آب پایین آمده است.

او افزود: پخش بسته‌های مواد خوراکی و لوازم بهداشتی از جمله اقدامات انجام شده از سوی هلال احمر است و برای توزیع چادر نیز منتظر تایید مدیر عامل هلال احمر هستیم، زیرا مردم تقاضا دارند تا چادر‌ها روی پشت بام نصب شوند، در حالی که این موضوع خطراتی به همراه دارد. از جمله ریزش خانه‌ها که پی شان سست شده است.

پایین آمدن سطح آب در خانه ها

سید احمد، کارگر شهرداری که پس از ۱۵ سال توانست خانه‌ای برای خود بسازد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، بیان داشت: امروز چهارمین روز پس از بارش باران است. زمان بارندگی دار و ندار ما از بین رفت؛ وسایل برقی مان سوخت. قالی ها و موکت خیس و گلی شدند. در خانه ما تا ارتفاع یک متر آب جمع شد.

او با ادعا این موضوع که هیچ کس جز سپاه کمکی نکرده و هلال احمر فقط نگاه کردند و برگشتند! افزود: با کمک برادران سپاه هر چه که در آب داشتیم بیرون کشیدیم. سپاه پمپاژ آورد و از دیروز تاکنون سطح آب پایین‌تر رفته حتی خوراک خود را نیز از طریق سپاهیان  تامین می کنیم.

نقش سپاه پاسداران برای کمک به مردم شهرستان کارون

رضا محمد خواه از مسئولان سپاه پاسداران شهرستان کارون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با بیان اینکه یکی از وظایف بسیج و سپاه یاری رسانی به مردم در هر شرایطی است، گفت: این نهاد انقلابی و مردمی تمام تلاش خود را می‌کند تا آسیبی به ملت نرسد؛ لذا تمامی گروه‌های جهادی در سپاه حضرت ابولفضل شهرستان کارون از همان روز‌های نخست برای کمک به اهالی بسیج شدند و کمک رسانی به مردم را انجام دادند که خوشبختانه توانستند مقدار هر چند اندکی از مشکلات را برطرف نمایند.

او با تاکید بر این موضوع که برای رفع این مسئله نیاز به مساعدت و کمک همه نهاد‌ها، دستگاه‌ها و ادارات است افزود: لازم است کاری انجام شود که برای همیشه این مشکل مرتفع گردد. اکنون نیز دغدغه اصلی، تخلیه هر چه سریعتر آب از این مناطق است. اما بعد از آن انتظار می‌رود که مسئولین با توجه به وعده‌های خود پای کار بیایند و مشکلات زیر ساختی این منطقه را برطرف نمایند.

محمد خواه بیان داشت: از همان روز اول حادثه تاکنون ما به صورت روزانه در چندین نقطه توزیع غذا را انجام می‌دهیم که در هر وعده ٢ هزار پرس غذا در بین مردم پخش می‌شود. زیرا مردم با قطعی آب و برق مواجه هستند و برای استفاده از گاز نیز با مشکل مواجه بودند، که ما نیز در پخت غذا خود را موظف دانستیم و موسسه‌های خیریه و خیرین نیز پای کار آمدند.

یکی از ساکنین در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، اظهار کرد: تا کنون به غیر از سپاه و بسیج کسی به ما کمک نکرده و غذا‌هایی که می‌آورند نیز  برخی می‌خورند و به بعضی از افراد نمی رسد.

یکی از اهالی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: غیر از سپاه هیچ کسی یاری رسانی نکرده است. پوشاک نداریم و نیازمند هستیم. از نظر بهداشتی مشکل وجود دارد و هلال احمر نیز برای دریافت چادر از مردم مدارک می‌خواهد که مدارک مردم را آب با خود برده است.

معصومه یکی از ساکنین در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، می‌گوید که انسولین می‌زند و حالا یخچالش سوخته و انسولین هایش نیز خراب شده است. او ادامه می دهد که ٢ شب روی پشت بام بدون آب و غذا به سر می برند.

محمد ناصری مسئول سجادیه شهر کارون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: از روز وقوع حادثه خدمت رسانی به مردم را آغاز کردیم و مردم در این مکان اسکان یافتند. پس از باران باید مشکل از ریشه حل شود، زیرا در غیر این صورت مسئله مرتفع نخواهد شد. تاکنون هیج نهادی به غیر از سپاه و نیرو انتظامی به ما کمک رسانی نکرده اند.

آیا این زندگی حق مردم خوزستان است؟

ماجرا آبگرفتگی در کارون باید برای مسئولان مربوطه درس عبرتی باشد تا از وقوع چنین رخدادهایی در آینده جلوگیری کنند. راهکار های لازم را ارائه داده و اقدامات را هر چه سریعتر انجام دهند. ابتدا مسئول واژه ای است که باید بیشتر به آن اندیشیده شود و پس از آن مسئولان خوزستان باید از خود بپرسند که آیا این زندگی همواره با اضطراب حق خوزستانی ها است؟

گزارش از ساسان ناصری زاده

انتهای پیام/ ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آبگرفتگی منزل سپاه پاسداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۰۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، دکتر دهمرده افزود: این دستگاه از نوع ATF و کاملا ایرانی است که توانایی پاسخگویی کامل به بیماران دیالیزی شهرستان را داراست و بیماران دیگر نیازی به مراجعه به سایر شهرستان‌ها ندارند.
وی ادامه داد: با توجه به رشد بیماران دیالیزی مبتلا به فشار خون بالا و دیابت که منجر به نارسایی سیستم کلیوی می‌شود لازم است تا افراد نسبت به درمان به موقع اقدام و با تغییر در سبک زندگی به ایجاد جامعه سالم کوشا باشند.
رئیس بیمارستان دارالشفاء میرجاوه با اشاره به فعال بودن چهار دستگاه دیالیز در این بیمارستان تصریح کرد: دسترسی افراد دیالیزی به خدمات بهینه و منجر به بهبود کیفیت زندگی بیماران شده است.
در حال حاضر ۱۶ بیمار دیالیزی در میرجاوه حضور دارند که سال گذشته دو هزارو ۵۰۰ جلسه دیالیز ویژه این افراد انجام شده است.

دیگر خبرها

  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • چهارمین پایگاه موتورلانس آذربایجان غربی در مهاباد افتتاح شد
  • فراخوان چهارمین گروه هنرمندان واجد شرایط مسکن هنرمندان ساکن استان تهران
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • افتتاح چهارمین پایگاه موتورلانس آذربایجان‌غربی در مهاباد
  • امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • اضافه شدن چهارمین دستگاه دیالیز، به تجهیزات بیمارستان دارالشفاءمیرجاوه
  • شوراها در گره‌گشایی از مردم پیشتاز باشند
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان