Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@00:20:18 GMT

خودکفایی درتولیدچادرمشکی سال آینده

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۷۲۳۴۳

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) ضمن برشمردن عوامل پایین بودن میزان تولید چادر مشکی در ایران، از احتمال تولید ۳۰ میلیون متر چادر مشکی در واحدی در قزوین تا سال آینده خبر داد. ناطقان: افسانه محرابی با بیان اینکه در ردیف تعرفه چادر مشکی پارچه‌های دیگری نیز وجود دارد و میزان دقیق واردات سالانه آن مشخص نیست، اظهار کرد: بازار نشان می‌دهد که نیاز سالانه کشور بیش از ۴۰ میلیون متر پارچه چادر مشکی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته وی، در حال حاضر تنها یک واحد تولیدی در شهرکرد پارچه چادر مشکی تولید می‌کند که ظرفیت تولید سالانه آن ۱۰ میلیون متر است.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه برآورد مصرف و واردات چادر دقیق نیست و این اعداد به صورت تخمینی تعیین شده است، از ابراز تمایل برخی واحدها برای تولید چادر مشکی خبر داد و گفت که یک واحد تولیدی در قزوین وعده داده که از سال آینده ۳۰ میلیون متر چادر مشکی تولید کند که در صورت تحقق، نیاز چادر مشکی در بخش بازار تقریبا تامین می‌شود.

چرا در تولید چادر مشکی عقب ماندیم؟!

محرابی با اشاره به ماهیت قاچاق‌پذیری پوشاک و پارچه،‌ تصریح کرد: از طرف دیگر خلاف‌اظهاری‌ها در گمرکها و واردات کالاهای همراه مسافر از مناطق آزاد از جمله عواملی است که واردات چادر مشکی را توجیه‌پذیر می‌کند، اما رقابت را از تولیدکنندگان داخلی می‌گیرد و سرمایه‌گذار جرات سرمایه‌گذاری در اینگونه بخش‌ها را پیدا نمی‌کند.

به گفته وی، برخی از واردکنندگان برای پرداخت حقوق ورودی کمتر، ردیف تعرفه کالای خود را تغییر می‌دهند یا از از طریق کالاهای همراه مسافر در مناطق آزاد کالای خود را وارد می‌کنند و به همین دلیل تولیدکنندگان داخلی قادر به رقابت با آن‌ها نیستند.

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صمت همچنین راه حل کاهش قاچاق را سیستمی شدن گمرک و حرکت به سوی شفافیت عنوان کرد. منبع: ایسنا برچسب ها: خودکفایی ، تولید ، چادر مشکی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: خودکفایی تولید چادر مشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۲۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهاجر ظهر چهارشنبه در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران گفت: میانگین سرانه زمین در کشور ۳.۲ هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم قطعاً با کاهش بهره وری در اراضی مواجه خواهیم شد.

وی ادامه داد: واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان در ازای خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان است و پس از پرداخت وجه به کشاورزان و تأیید آن اجازه واردات به این شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است که به صورت پهنه بندی مدیریت می‌شوند، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی باعث افزایش بهره وری مزارع می‌شود.

مهاجر اظهار داشت: در مازندران باید کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

وی تصریح کرد: شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی تأمین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم را برعهده دارند و باید بر اساس رسالت اصلی خودشان عمل کنند.

بابک مؤمنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در این جلسه با اشاره به اینکه ذات و رسالت جهاد کشاورزی تولید است، ادامه داد: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می‌شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

وی بر تأمین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی تاکید کرد.

کد خبر 6094289

دیگر خبرها

  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با قدس: چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • همراه پرخرج