Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- اسماعیلی گفت: جامعه وکلا در زمره گروه‌هایی هستند که براى تشخیص حق و برپایى عدالت به قاضى کمک می‌کنند. تاریخ انتشار: 10:29 - 29 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۸۵۶۶

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، غلامحسین اسماعیلى رئیس حوزه ریاست و سخنگوى قوه قضاییه در حاشیه بازدید از یکى از حوزه‌هاى برگزارى آزمون وکالت مرکز وکلا و کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سئوال که در آینده شاهد حضور چند وکیل در قوه قضاییه خواهیم بود، گفت: حوزه عدالت که جزو مهم‌ترین حوزه‌هاى حقوق اجتماعى مردم است، براى تحقق خود نیازمند به عناصر متعددى است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوى قوه قضاییه خاطرنشان کرد: قاضى، شاخص و میزان اصلى تحقق عدالت در جامعه است؛ اما در کنار جامعه قضات ما براى رسیدن به عدالت نیازمند به گروه‌هاى تخصصى متعددى هستیم که بتوانند جامعه قضات را در تحقق و برپایى عدالت کمک کنند.

وى اذعان کرد: جامعه وکلا در زمره گروه‌هایی هستند که براى تشخیص حق و برپایى عدالت به قاضى کمک می‌کنند.

اسماعیلى اظهار کرد: امروز مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضاییه، آزمون سراسرى وکالت را برگزار کرد که در این آزمون بیش از ١٠٧ هزار نفر از فارغ التحصیلان رشته حقوق در مقاطع مختلف کارشناسى، کارشناسى ارشد و حتى دکترى شرکت کردند و این آزمون کتبى در ٤٩ شهرستان برگزار مى‌شود.

بیشتر بخوانید: برگزاری بزرگ‌ترین آزمون وکالت مرکز وکلا و کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه 

سخنگوى قوه قضاییه در ادامه اظهار کرد: پذیرفته شدگان آزمون کتبى در مرحله بعدى به آزمون شفاهى دعوت خواهند شد و پس از آزمون شفاهى و مراحل مصاحبه این افتخار را پیدا خواهند کرد که در خدمت مردم ایران اسلامى و به کمک دستگاه قضایى براى تشخیص حق و اجراى عدالت، آیند.

وى افزود: ما معتقدیم که حضور وکلاى آگاه به مبانى حقوق، دلسوز مردم و دنبال کننده احقاق حق براى موکلان خود، کمک شایسته‌اى را به برپایى عدالت در جامعه اسلامى خواهند کرد.

اسماعیلى در ادامه در پاسخ به این سئوال که آیا تصمیمى براى برگزارى بیشتر این آزمون و تعداد گسترده‌تر وجود دارد یا خیر، بیان کرد: ریاست قوه قضاییه دستورى براى همه استان‌ها و همچنین مرکز امور وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضاییه صادر کرد که چه از طریق کانون وکلا و چه از طریق مرکز وکلا در هر استان نیاز واقعى آن استان به وکیل احصاء و بر اساس آن نیازى که احصاء مى‌شود، زمینه جذب را براى وکلا فراهم کنیم.

سخنگوى قوه قضاییه گفت: این موضوع با بررسى کارشناسى و نیازسنجى شهر به شهر و حوزه به حوزه انجام مى‌شود و در مرحله‌ای از مراحل بعدى متناسب با نیاز جامعه این اقدام را انجام خواهیم داد.

وى در پاسخ به سئوالى در خصوص تعداد جذب نهایى وکلا در آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه اذعان کرد: اجازه دهید آزمون برگزار شود و نمرات کتبى و شفاهى مورد بررسى قرار گیرد تا بر مبناى نیازسنجى‌هایى که دارد اتفاق مى‌افتد میزان جذب نهایى را اعلام کنیم.

اسماعیلى در پاسخ به سئوالى در خصوص میزان رضایت داوطلبان از آزمون وکالت نیز گفت: هم آن‌ها از نحوه برگزارى آزمون راضى بودند و هم ما از اینکه جامعه وکلاى ما از سطح علمى بسیار خوبى برخوردار مى شوند به نوبه خود خرسندیم.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آزمون وکالت قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۲۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رها کردن فضای عفاف و حجاب به ضرر همه جامعه است

امام جمعه همدان با بیان اینکه رها کردن فضای عفاف و حجاب به ضرر همه جامعه است گفت: بالغ بر ۲۷ دستگاه در حوزه عفاف و حجاب مسئولیت دارند و پلیس آخرین مرحله است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی ظهر امروز در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته با بیان اینکه عمل به تقوا در مسئولان، انجام دادن وظایف آنهاست اظهار داشت: روند عفاف و حجاب در طول یک سال و نیم گذشته، سبب نگرانی شدید خانواده‌ها شده است.

طرح نور، تأثیرات خوبی در جامعه داشت

وی بیان کرد: اتفاقات نشان داد رها کردن این فضا به ضرر تمام مردم، خانواده‌ها و جوانان است،حتی عده‌ای ممکن است بگویند که حجاب را قبول ندارند اما فارغ از این مسائل، واقعیت این است که این فضا رو به سمتی است که آسیب همگانی ایجاد کرده است.

نماینده ولی فقیه در همدان با بیان اینکه در مدت انجام طرح نور، تأثیرات خوبی را در سطح جامعه شاهد هستیم عنوان کرد: باید از کسانی که از پلیس تذکر گرفتند، به آن تمکین کردند و فرهیختگی از خود نشان دادند، تشکر کنم.

وی با تاکید بر اینکه در عرصه حجاب و عفاف نیازمند اقناع سازی هستیم افزود: بالغ بر 27 دستگاه در حوزه عفاف و حجاب مسئولیت دارند و پلیس آخرین مرحله است.

آیت‌الله شعبانی با اشاره به اینکه نظارت بر بازار پوشاک یکی از ضرورت‌هاست بیان کرد: در بازار لباس‌های تولید و عرضه می‌شود و و بعد ما به افرادی که از این لباس‌ها استفاده می‌کنند، انتقاد می‌کنیم.

وی اظهار داشت: کار فرهنگی لازم است ضمن اینکه همه به این مسئله قائل هستند و باید در این زمینه ورود کنند. دولت، قرارگاه عفاف و حجاب و نهادهای فرهنگی گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی در عرصه حجاب و عفاف را ارائه دهند.

امام جمعه همدان گفت: آموزش و پرورش، صدا و سیما، مدیریت شهری و اغلب دستگاه‌های دولتی وظیفه دارند کار فرهنگی در حوزه حجاب و عفاف انجام دهند و اقدامات پلیس آخرین مرحله این فرایند است.

مردم باید اثرات سفرها و قراردادها با خارج از کشور را در زندگی خود ببینند

آیت‌الله شعبانی در بخش دیگری از سخنان خود به سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا اشاره و تصریح کرد: در حوزه روابط بین‌الملل شرق و غرب فرقی ندارد، مهم این است که توافقنامه‌ها به نفع مردم و کشور باشد چرا که توافقنامه ها به شرط پیگیری دولت چالش جدی برای تحریم‌ها به حساب می‌آیند و مردم باید اثرات این سفرها و قراردادها را در زندگی روزمره خود ببینند.

نماینده ولی فقیه در همدان به روز کارگر اشاره کرد و گفت: امروز وظیفه مسئولان و متولیان، حمایت از کارگران و جامعه کارگری است و حمایت از جامعه کارگری تنها افزایش چند درصدی حقوق نیست، چرا که با وجود تورم کارگر از تورم عقب می‌ماند و مهم طراحی ساز و کار اقتصادی مناسب است ضمن اینکه باید از تولید به معنای واقعی حمایت کرد تا کارفرما نیز بتواند از جامعه کارگری خود حمایت کند.

مدعیان دروغین حقوق بشر، آبروی شعار آزادی بیان را برده‌اند

وی با اشاره به به تجمع دانشجویان در کشورهای آمریکایی با هدف حمایت از فلسطین و ضرب و شتم آنها اظهار داشت: تجمعات دانشجویان بر علیه نسل کشی کودکان در غزه در کشورهای مدعی حقوق بشر، با هجوم پلیس به آن‌ها همراه شده است در حالی که وقتی عده‌ای به صورت مسلح قصد براندازی کشوری را دارند، این کشورها دم از حقوق بشر می‌زنند، اما در برابر دانشجویان کشور خودشان چنین رفتارهایی انجام می‌دهند.

وی به سریال مشاور در صدا و سیما نیز گریزی زد و افزود: اقدامات یک روحانی در سریال مشاور، می‌تواند به الگویی برای مساجد سراسر کشور و معرفی مسجد به عنوان محور حل مشکلات مردم تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چیستی عدالت و تاثیر آن در جامعه
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • لیست 6 نفره از وکلای خوب تهران به همراه سوابق
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • نیاز امروز جامعه ما معنویت است
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی به روسای دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از تجمعات ضداسرائیلی دانشجویان
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • رها کردن فضای عفاف و حجاب به ضرر همه جامعه است
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند