Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست پژوهش و فناوری شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: این شرکت از شرکت‌های پژوهش‌محور و دانش‌بنیان داخلی حمایت می‌کند.

به گزارش شانا، به نقل از شرکت نفت فلات قاره ایران، ابوالفضل وروانی فراهانی در حاشیه رویداد نوآوری وزارت نفت اظهار کرد: شرکت نفت فلات قاره ایران بر اساس منویات مقام معظم رهبری و دستور وزیر نفت مبنی بر حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و ایده‌های فناورانه، عزم جدی در این حوزه داشته و تصمیم به استفاده حداکثری از توان دانش‌پژوهان شرکت‌های دانش‌بنیان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رویداد نوآوری وزارت نفت (تیکاف) یک رویداد تقاضامحور بوده و مقرر بود شرکت‌های تولیدی، مشکلات عملیاتی را با شرکت‌های دانش‌بنیان مطرح کنند و در صورت وجود ایده‌ای از سوی این شرکت‌ها یا شتاب‌دهنده‌ها، تفاهم‌نامه همکاری با آنها امضا شود که خوشبختانه در برگزاری جلسات دوجانبه و عقد تفاهم‌نامه، شرکت نفت فلات قاره ایران پیشگام بوده و موفق به عقد ۱۶ تفاهم‌نامه همکاری شده است که امیدوارم با همکاری مدیران  و کارکنان شرکت بتوانیم گام موثری در انجام این امر و تحقق تفاهم‌نامه‌ها به تولید محصول برداریم.

سرپرست پژوهش و فناوری شرکت نفت فلات قاره ایران با بیان اینکه حوزه پژوهش تاکنون اگر نگوییم مغفول، حداقل مظلوم مانده است، گفت: خوشبختانه کشور به این نتیجه رسیده که برای عبور از تحریم‌های ظالمانه و شرایط موجود، باید از توان شرکت‌های دانش‌بنیان، پژوهشگران و نخبگان استفاده شود که برگزاری رویداد نوآوری وزارت نفت در همین زمینه است.

به گفته وروانی فراهانی، یکی از ارکان اصلی در توسعه نوآوری و استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده‌ها هستند که خوشبختانه با حمایت معاونت مهندسی و فناوری وزارت نفت، بخشی از تفاهم‌نامه‌ها با صماتک که یکی از شتاب‌دهنده‌های توانمند حوزه انرژی است، منعقد شد.

گفتنی است، شرکت نفت فلات قاره ایران در حاشیه رویداد نوآوری وزارت نفت ۱۶ تفاهم‌نامه با شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی با رویکرد خلق ایده استارتاپی در موضوعاتی از قبیل شبیه‌سازی حفاری، استفاده از پهپادها در شناسایی چالش‌های خطوط لوله، سیستم هوشمند مانیتورینگ ماهواره‌ای، ارتقا، نگهداری، تعمیرات و کاهش خوردگی، بهره‌گیری از فناوری‌های جدید در زمینه نانو برای توسعه محصولات انبساطی درون چاهی، ارائه خدمات شتابدهی تخصصی در زمینه تحقیق، توسعه، ساخت، بهره‌برداری و پشتیبانی فنی جریان‌سنج چند فازی و ... منعقد کرده است.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت نفت فلات قاره ایران حمایت از شرکتهای دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۵۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد