Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، افسانه محرابی با بیان اینکه در ردیف تعرفه چادر مشکی پارچه‌های دیگری نیز وجود دارد و میزان دقیق واردات سالانه آن مشخص نیست، اظهار کرد: بازار نشان می‌دهد که نیاز سالانه کشور بیش از ۴۰ میلیون متر پارچه چادر مشکی نیست.

به گفته وی، در حال حاضر تنها یک واحد تولیدی در شهرکرد پارچه چادر مشکی تولید می‌کند که ظرفیت تولید سالانه آن ۱۰ میلیون متر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه برآورد مصرف و واردات چادر دقیق نیست و این اعداد به صورت تخمینی تعیین شده است، از ابراز تمایل برخی واحدها برای تولید چادر مشکی خبر داد و گفت که یک واحد تولیدی در قزوین وعده داده که از سال آینده ۳۰ میلیون متر چادر مشکی تولید کند که در صورت تحقق، نیاز چادر مشکی در بخش بازار تقریبا تامین می‌شود.

چرا در تولید چادر مشکی عقب ماندیم؟!

محرابی با اشاره به ماهیت قاچاق‌پذیری پوشاک و پارچه،‌ تصریح کرد: از طرف دیگر خلاف‌اظهاری‌ها در گمرکها و واردات کالاهای همراه مسافر از مناطق آزاد از جمله عواملی است که واردات چادر مشکی را توجیه‌پذیر می‌کند، اما رقابت را از تولیدکنندگان داخلی می‌گیرد و سرمایه‌گذار جرات سرمایه‌گذاری در اینگونه بخش‌ها را پیدا نمی‌کند.

به گفته وی، برخی از واردکنندگان برای پرداخت حقوق ورودی کمتر، ردیف تعرفه کالای خود را تغییر می‌دهند یا از از طریق کالاهای همراه مسافر در مناطق آزاد کالای خود را وارد می‌کنند و به همین دلیل تولیدکنندگان داخلی قادر به رقابت با آن‌ها نیستند.

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صمت همچنین راه حل کاهش قاچاق را سیستمی شدن گمرک و حرکت به سوی شفافیت عنوان کرد.

* ایسنا

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۷۸۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس

به گزارش همشهری آنلاین، پلنگ ایرانی پس از انقراض ببر مازندران و شیر ایرانی، بزرگترین گربه‌سان کشور به شمار می‌رود. کمبود طعمه در اثر شکار غیر مجاز و بی رویه، تخریب زیستگاه طبیعی پلنگ به دلیل توسعه فعالیت‌های انسانی، کشته شدن پلنگ‌ها به دست افراد محلی و شکارچیان متخلف باعث شده است که این گربه‌سان ایرانی به سمت انقراض برود.

«پلنگ در هر کجا به دام‌ها خسارت بزند از طریق صندوق توسعه محیط زیست خسارت آن پرداخت می‌شود.» این گفته کامبیز محسن سلطانی رئیس اداره محیط زیست نوشهر به خبرنگار فارس بود.

در نتیجه تقابل پلنگ با انسان و آسیب‌پذیری این گونه کمیاب در سال‌های اخیر به شدت افزایش یافته است.

کمبود طعمه‌های پلنگ در اثر شکار بی‌رویه و تخریب عرصه‌های طبیعی از عوامل مهم کاهش جمعیت و افزایش حمله پلنگ به دام‌های اهلی و تقابل این گونه با انسان بوده است.

«در بخش گسترده‌ای از محدوده پراکنش پلنگ، به‌ویژه در منطقه زاگرس با کمبود طعمه و به‌تبع آن تعارض بین پلنگ و دام‌های اهلی و دامداران روبه‌رو هستیم.» این گفته حسن اکبری معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط زیست می‌گوید.

کد خبر 847559 منبع: فارس برچسب‌ها حیوانات - حیات وحش خبر مهم پاکستان حیوانات - یوزپلنگ آسیایی

دیگر خبرها

  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود
  • ریشه‌یابی علل کمبود مدافعان چپ ممتاز در فوتبال مدرن
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند