Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی جلوخانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بیماری قانقاریا یکی از بیماری‌های باکتریایی مهم در دام‌ها است که باعث ایجاد آسیب به کبد و تلفات سنگین در دام می‌شود.

وی ضمن بیان اهمیت توان بخش خصوصی و نظارت بر عملکرد اکیپ‌های مایه‌کوبی توسط اداره دامپزشکی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون معادل ۱۰۷ هزار و ۵۵۷ رأس گوسفند و بز در شهرستان قزوین بر علیه این بیماری واکسینه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلوخانی ادامه داد: قرنطینه دام، رعایت شرایط بهداشتی در دامداری‌ها، مبارزه با انگل‌های داخلی، ضدعفونی و واکسیناسیون به موقع دام‌ها می‌تواند از ابتلای به این بیماری در دام‌ها پیشگیری کند.

وی در پایان تشریح کرد: عامل این بیماری از طریق دستگاه گوارش وارد بدن دام و از طریق سیاهرگ باب وارد کبد شده و در اثر ضایعه کبدی موجب بروز قانقاریا می‌شود و به طور معمول دام‌های بالاتر از یک سال، بیشتر از دام‌های جوان به این بیماری حساس هستند.

تورم غدد لنفاوی، ادرار خونی و لجنی شدن طحال از علائم مهم این بیماری محسوب می‌شود.

کد خبر 4803116

منبع: مهر

کلیدواژه: دامپزشکی قزوین واکسیناسیون دام بوشهر ایلام تعطیلی مدارس گرگان شهرکرد قزوین خطبه های نماز جمعه انتخابات مجلس شورای اسلامی بیرجند یاسوج بارش برف شیراز بارش باران هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۰۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است