Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، احمد صالحی آرا سرپرست مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره آموزشی ـ تحصیلی جایزه ملی ایثار گفت: ارتقاء سطح تحصیلی و آموزشی، افزایش انگیزه و ایجاد رقابت سازنده و اثربخش و شناسایی و تجلیل از چهره های موفق و برتر شاهد و ایثارگر از اهداف این جشنواره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالحی آرا، همسر شهید، آزاده، همسر و فرزند، جانبازان 25 درصد به بالا، همسر و فرزندان، دانشجویان شاهد و ایثارگر جبهه مقاومت (مدافعین حرم) را مشمولان چهارمین جشنواره آموزشی ـ تحصیلی جایزه ملی ایثار دانست.

صالحی آرا همچنین در خصوص نحوه انتخاب برترین‌ها، اظهار کرد: در مرحله نخست سوابق علمی، پژوهشی و فرهنگی واجدان شرایط توسط واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه براساس شاخص‌های تعیین شده در هر یک از دوره های آموزشی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری حرفه ای و دکتری تخصصی جمع آوری می‌شود.

سرپرست مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در مرحله دوم واحدهای مرکز استان‌ها، به تشکیل کمیته علمی و داوری متشکل از معاونان آموزشی، دانشجویی و فرهنگی، پژوهش و فناوری و مدیر ستاد شاهد و ایثارگر در سطح استان اقدام می‌کنند و در این سطح نفرات اول تا سوم هر یک از دوره های آموزشی که بالاترین امتیاز را در بین واحدهای استان کسب کرده‌اند، انتخاب و به مرکز امور شاهد و ایثارگران سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ارسال می‌کنند.

وی ادامه داد: در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی کمیته عالی علمی و داوری متشکل از نمایندگان حوزه آموزشی و تحصیلات تکمیلی، فرهنگی و دانشجویی، پژوهشی و فناوری، مرکز امور شاهد و ایثارگران و نماینده بنیاد شهید و امور ایثارگران تشکیل و نسبت به انتخاب دانشجویان برتر علمی در هر یک از دوره های آموزشی با توجه به سهمیه ای که از طرف بنیاد شهید و امور ایثارگران به دانشگاه اعلام شده، اقدام و در نهایت تعداد 18 نفر از برگزیدگان به مرحله نهایی جشنواره در اسفندماه راه پیدا می کنند.

صالحی آرا با تأکید بر تجلیل از برترین ها خاطرنشان کرد: در مرحله استانی واحدهای مراکز استان ها مجاز هستند نسبت به تهیه لوح تقدیر و کارت هدیه برای نفرات برگزیده هر یک از دوره های آموزشی شامل دکتری تخصصی، کارشناسی ارشد، دکتری حرفه ای، کاردانی و کارشناسی اقدام و طی مراسمی از برگزیدگان تجلیل کنند.

سرپرست مرکز امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی افزود: سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با مشارکت بنیاد شهید و امور ایثارگران و با حضور منتخبان برتر و نمونه شاهد و ایثارگر وزارت خانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش و طلاب حوزه های علمیه، نسبت به برگزاری چهارمین جشنواره آموزشی تحصیلی (جایزه ملی ایثار) مراسمی برای تجلیل از برترین ها در 6 اسفندماه سال جاری برگزار می کند.

انتهای پیام/

108 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی احمد صالحی آرا مرکز امور شاهد و ایثاگران جشنواره جایزه ملی ایثار

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی جشنواره جایزه ملی ایثار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۳۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود

مدیرکل دفتر موسیقی در نشست خبری جشنواره سرود فجر به جزئیات برگزاری این جشنواره پرداخت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نشست رسانه‌ای اولین جشنواره سرود فجر، امروز _سه شنبه هجدهم اردیبهشت_ با حضور امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی، حسین صیامی دبیر اجرایی جشنواره و حامد جلیلی دبیر و مسئول دفتر سرود اداره کل موسیقی و دبیر جشنواره در سالن جلسات دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد؛ در ابتدای این نشست حامد جلیلی دبیر جشنواره ملی سرود فجر به بیان روند برگزاری این جشنواره پرداخت و اظهار کرد: از مهر سال گذشته جشنواره با انتشار فراخوان آغاز و پس از ماجراهای مربوط به فراخوان و دیگر رویدادهایی که در این راستا تا پایان تیرماه انجام گرفت، گروه‌های مختلف سرود در چهار منطقه کشور به رقابت با یکدیگر پرداختند.

وی افزود: بعد از پایان مرحله دوم، مرحله «راهبری» جشنواره نیز آغاز شد؛ شرایطی که باید گروه‌ها بر اساس اجرای زنده آثارشان در بخش نهایی شرکت کند.

دبیر جشنواره ملی سرود فجر درباره تاریخ برگزاری بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر هم گفت: بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر با حضور ۲۹ گروه مختلف طی روزهای دهم و یازدهم و دوازدهم تیر در قالب مرحله داوری در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود و چهاردهم تیرماه اختتامیه این جشنواره خواهد بود.

جلیلی با اشاره جایزه رویش ادامه داد: غیر از جوایز بخش رقابتی، جایزه‌ای به نام «رویش» طراحی شده که در قالب ویژه به گروه‌های سرود آموزش و پرورش تقدیم می‌شود، البته اینکه ما در هر بخشی یک جایزه داشته باشیم موضوع مهمی است که تاکنون در جشنواره‌های سرود نداشتیم؛ شرایطی که امیدوارم در دوره‌های آتی جشنواره بتوانیم شاهد توفیقاتی باشیم.

امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: تلاش ما این است که در حوزه آموزش، کیفیت اجرا و کشف استعداد شاهد اتفاقات خوبی از پس برگزاری جشنواره ملی سرود فجر باشیم، در این راستا علاوه بر فعالیت‌های ستاد جشنواره برنامه‌هایی برای سفر به استان‌ها هم صورت گرفته که بتوانیم در قالبی بی‌واسطه شرایط بهتری را برای ارائه اثرشان در قاب‌های رسانه‌ای و موارد مربوط به اجراهای صحنه‌ای فراهم سازیم.

وی با تاکید بر اینکه ارتقای کیفیت برای ما بسیار مهم است، افزود: فرآیندی که اکنون در استان‌ها آغاز شده و ما تصمیم داریم هم در حوزه گروه‌های سرود و هم گروه‌های کُر نسبت به شناسایی و حمایت از گروه‌ها اقداماتی را انجام دهیم؛ این مهم‌ترین رویکردها در دفتر موسیقی در حوزه‌های آکاپلا، کُر و سرود خواهد بود و امیدوارم در سفرهای استانی بعد نیز محقق شود.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه عنوان کرد: قرار است بعد از پایان جشنواره کارهای منتخب در قالب آثار با کیفیت ضبط استودیویی داشته باشند تا بتوانیم در آینده شرایط بهتری برای سرود و گروه‌های کر فراهم کنیم.

منبع: فارس

کد خبر 751458

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره شعر و داستان دانشگاه آزاد اسلامی در سمنان
  • معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • دانشگاه آزاد حلقه گمشده جدایی جامعه و دانشگاه را یافته است/ تشریح جایگاه طرح صدرا میان دانشجویان
  • جذب حداکثری از اهداف مهم برگزاری جشنواره امامت و مهدویت است
  • چهارمین قهرمانی متوالی مردان رویینگ دانشگاه آزاد در لیگ برتر 
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • واگذاری زمین به خانواده‌های شاهد و ایثارگران بوشهری
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد