Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی نسبت به کلاهبرداری با عنوان طرح‌های پوششی و تکمیلی بیمه سلامت در خراسان رضوی هشدار داد.

به گزارش قدس آنلاین، سیدمرتضی وجدانی اظهار داشت: تاکنون ۴۲ هزار نفر در ارزیابی آزمون وسع با مسئولیت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی شرکت کرده‌اند تا نتیجه از طرف این وزارتخانه اعلام گردد و از روز گذشته نتایج آزمون وسع در حال اعلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متقاضیان از طریق آزمون ارزیابی وسع که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسئولیت اجرایی آن را برعهده دارد دهک‌بندی شده و به تناسب آن مبلغ سرانه حق بیمه خود را پرداخت می‌نمایند.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی با بیان اینکه در ثبت‌نام آزمون وسع که توسط وزارت رفاه، تعاون و کار انجام می‌گردد افراد به دهک‌های مختلفت تقسیم می‌شوند، خاطرنشان کرد: دهک‌های بین یک تا ۳ به‌صورت رایگان از خدمات درمانی بیمه سلامت استفاده می‌کنند، دهک ۴ از تخفیف ۵۰ درصدی خدمات بیمه سلامت برخوردار می‌شوند و دهک‌های بالاتر هم باید حق بیمه خود را پرداخت کنند.

وجدان تصریح کرد: افراد فاقد پوشش بیمه که استطاعت مالی دارند باید به میزان ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال برای هر نفر به شرط سرپرست خانوار بودن حق بیمه خود را برای یک سال پرداخت کنند.

وی تاکید کرد: بیمه سلامت هیچ مسئولیتی در ارزیابی نتیجه آزمون وسع ندارد و مسئولیت آن با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و اعتراض‌ها تنها باید به وزارت مربوطه منعکس گردد.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی با اشاره به اینکه ۵۵ درصد جمعیت استان زیر پوشش این مجموعه هستند، بیان کرد: در ۶ ماهه امسال از سوی اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی بالغ بر ۵۴۰ میلیارد تومان در سطح استان جهت درمان بیمه‌شدگان به موسسات طرف قرارداد پرداخت شده است.

وجدان افزود: اخیراً سوء استفاده‌هایی تحت عنوان بیمه‌های پوششی و تکمیلی با عنوان بیمه سلامت انجام می‌شود که از نام و عنوان این سازمان سوءاستفاده شده و از مردم جهت این وعده‌های غیرواقعی وجه دریافت می‌شود و این کلاهبرداران بیمه‌شدگان را تهدید می‌کنند که در صورت عدم همراهی با خواسته‌هایشان دفترچه بیمه‌شدگان را ابطال می‌نمایند؛ این ادعاها واقعی نبوده و هیچگونه ارتباطی با سازمان بیمه سلامت ندارد.

وی به ۴ طرح الکترونیکی سازمان بیمه سلامت استان اشاره کرد و گفت: بحث طرح تحول سلامت، طرح پردازشگر اسناد بستری در ۴۱ بیمارستان استان به‌صورت الکترنیک استفاده می‌شود، همچنین نظام اجرای الکترونیکی، استحقاق سنجی جهت بستری که در این طرح افراد بستری شده با ارائه کد ملی نوع بیمه مشخص و خدمات به بیمار ارائه می‌شود.

منبع :تسنیم

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کلاهبرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۴۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند

در برنامه تهران ۲۰ رسانه ملی با حضور کارشناسان و مسئولان در رابطه با سامانه خود نویس نکاتی مطرح شد. در این رابطه فرهاد بیضایی، کارشناس مسکن گفت: متاسفانه با اطلاعات فیک (شماره شبا و شماره کارت) می‌توان داده خود را ثبت کرده و به راحتی ملک دیگری را اجاره داد. 

در ادامه داود بیگی‌نژاد، نایب رئیس اول اتحادیه مشاور املاک اظهار داشت: در ماده ۱۸ جهش تولید عنوان شده که دسترسی برای مردم ایجاد شود، اما متاسفانه با تاسیس این سامانه مستقل، عملاً دسترسی مشاوران املاک قطع شده و اکوسیستم خرید و فروش تغییر کرده است.

وی با اشاره به اینکه سامانه خودنویس دارای ایرادات فنی و قانونی است، گفت: با عنایت به احراز هویت از طریق تلفن همراه، در صورتی که کد رهگیری اولیه برای متعاملین پیامک می‌شود در اختیار مشاور املاک قرار نگیرد، امکان گرفتن کد رهگیری برای مشاور املاک دیگر میسر نیست. در صورتی که قانون‌گذار در صورت عدم دریافت کد رهگیری، تنبیهاتی را برای مشاور املاک در نظر گرفته است.

نایب رئیس اول اتحادیه مشاور املاک عنوان کرد: علاوه بر این، در سامانه خودنویس متعاملین قبل از خواندن قرارداد، تمامی موارد را پذیرفته‌اند و دیگر امکان رد و تغییر قرارداد را ندارند.

وی عنوان کرد: سیاست واحد در حوزه مسکن نداریم و مشاوران املاک باعث ایجاد تورم نشده‌اند. آن چیزی که مهم بوده اجرای درست قانون است.

فرهاد بیضایی، کارشناس مسکن نیز با بیان اینکه در قرارداد‌های اجاره برای موجران و مستاجران، امنیت معامله حائز اهمیت است، گفت: با ایرادات که این سامانه برخوردار است، به راحتی می‌توان ملک دیگری را اجازه داد.

وی تصریح کرد: متاسفانه احراز هویت در این سامانه وجود ندارد و با اطلاعات فیک (شماره شبا و شماره کارت) می‌توان اطلاعات خود را ثبت کرده و در کمال تاسف این داده‌ها پذیرفته می‌شود. 

این کارشناس مسکن ضمن انتقاد به سامانه خودنویس عنوان کرد: صراحتاً در سامانه خودنویس آمده که هیچ گونه مسئولیتی در قبال صحت اطلاعات ندارد.  آیا در آینده میزان پرونده‌های قضایی بیشتر نمی‌شود؟ چه کسانی باید صحت سنجی اطلاعات وارد شده را بررسی کنند که متاسفانه اجبارا به غیر رسمی شدن اسناد مالی دامن می‌زنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • بیمه سلامت هرگز برای بیمه‌کردن با افراد تماس تلفنی نمی‌گیرد/ بیمه شدگان مراقب شرکت‌های سودجو باشند
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • مستاجران مراقب کلاهبرداری در سامانه خودنویس باشند
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • شهروندان مراقب این مدل از کلاهبرداری پر رونق باشند | فیلم
  • پلمب ۱۳ مرکز مداخله‌گر دندانپزشکی در خراسان رضوی
  • شتاب مطلوب طرح نهضت ملی مسکن در خراسان رضوی
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید