Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان ایلام گفت: یکی از برنامه‌های سازمان سوادآموزی کشور تلاش برای ریشه کنی بیسوادی در سه شهرستان مرزی مهران، دهلران و ایلام تا سال ۱۴۰۰ است.

«سمیه حیدری» امروز در نشست خبری اظهار کرد: نهضت سواد آموزی در 4 دهه مبارزه خستگی ناپذیر با اجرحای طرح‌های متنوع آموزشی – فرهنگی از جمله طرح ریشه‌کنین بی‌سوادی، بسیج سوادآموزی و آموزش عشایر توانسته است اهداف کوتاه مدت را در حوزه سوادآموزی محقق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با این تلاش‌ها نرخ باسوادی در جمعیت 49 – 10 سال از 25.38 درصد در سال 1355 به 94.5 درصد در سال 1395 افزایش یافته است، گفت: استان ایلام در زمینه جذب سوادآموز رتبه اول کشور را کسب کرده است.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان ایلام ادامه داد: معاونت سوادآموزی استان ایلام در دوره سوادآموزی معادل کلاس های اول تا چهارم ابتدایی ۸۰۹ نفر، در دوره تحکیم برابر کلاس پایه پنجم ابتدایی یک هزار و ۱۳۵ نفر و در دوره انتقال معادل کلاس ششم ابتدایی نیز ۹۲۱ نفر سوادآموز جذب شده اند.

حیدری با بیان اینکه معاونت سوادآموزی استان ایلام از میزان سهمیه جذب سوادآموزان از سوی سازمان سوادآموزی کشور ۱۰۰ درصد جامعه هدف را در سال جاری جذب کرده است، افزود: یکی از برنامه‌های سازمان سوادآموزی کشور در جریان سفر وزیر سابق آموزش و پرورش به استان ایلام، تلاش برای ریشه کنی بیسوادی در سه شهرستان مرزی مهران، دهلران و ایلام تا سال ۱۴۰۰ است که برای این امر نیز رقم ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته که این مبلغ بعد از تحقق این مهم به استان ایلام تخصیص می‌یابد.

وی ادامه داد: این معاونت در کنار آموزش سوادآموزان به آنها مهارت های مختلفی در زمینه‌های فرهنگی، دینی، اقتصادی، اجتماعی ارائه می کند که از جمله این موارد می توان به برنامه نماز کلید بهشت اشاره کرد که این برنامه با هدف اهمیت نماز، احکام و تلفظ درست اذکار آن با همکاری ستاد اقامه نماز به مدت سه سال در حال انجام است.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان ایلام طرح آموزش مقدماتی رایانه و اینترنت و فعالیت مراکز یادگیری محلی را از فعالیت‌های مهم سوادآموزی عنوان کرد و گفت: دستگاهه‌های مختلف مانند دانشگاه علوم پزشکی برای ترویج سلامت و  اداره کل تعاون برای ترویج فعالیت‌های کارآفرینانه  می‌توانند از این ظرفیت‌های جوامع محلی به خوبی استفاده کنند.

حیدری تصریح کرد:  ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی به صورت خانوادگی و رایگان بودن ثبت نام و استفاده از امکانات کتابخانه ها برای سوادآموزان و خانواده های آنها، آموزش زبان انگلیسی، مبانی و مفاهیم ابتدایی و اولیه رایانه، اینترنت و نرم افزارهای پرکاربرد، آموزش مهارت های حرفه و فن چون قالی بافی و خیاطی  در کنار آموزش سوادآموزی در کلاس های نهضت استان برای سوادآموزان در حال اجرا است.

وی ادامه داد: از دیگر اولویت های معاونت سوادآموزی استان ایلام تلاش برای جذب افراد کم یا بی‌سواد جامعه عشایری است که در حوزه زنان عشایری با مشارکت امور بانوان استانداری و اداره کل عشایری استان زنان و دختران جامعه هدف شناسایی و بخش عمده‌ای از آنها جذب شده اند و به ازای هر سوادآموز عشایر که موفق به کسب گواهینامه شود به عنوان هدیه تشویقی تانکر آب یا پنل خورشیدی داده می شود.

حیدری تصریح کرد: با همکاری بانک ملی به سوادآموزانی که موفق به دریافت گواهینامه شوند مبلغ ۲۰ میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می شود که هدف از ارائه این گونه تشویقی ها جذب افراد کم سواد یا بی سواد به نهضت سوادآموزی و کاهش حداکثری جامعه بی سواد استان ایلام است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۵۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز بر اهمیت و ضرورت تلاش برای توسعه اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس تاکید کرد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در کمیته استانی بهداشت، تغذیه و ایمنی که با همراهی مسئولان بهداشت سازمان آموزش و پرورش فارس برگزار شد، تلاش برای تامین سلامت دانش‌آموزان را یک ضرورت خواند که در این زمینه والدین و معلمان، نقش بسیار مهمی دارد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون فعالیت در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری، نیز مواردی مطرح کرد و راهکارهایی در خصوص همکاری مشترک دو مجموعه در این زمینه ارائه داد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست، ضمن بیان توضیحاتی درباره وظایف مشترک مجموعه سلامت با سازمان آموزش و پرورش، از مسئولان مدارس خواست تا در این راستا با مجموعه سلامت همکاری بیشتری داشته و بر مصرف مکمل‌های توزیع شده در مدارس نظارت کنند.

عباس رضائیان‌زاده ضمن قدردانی از اقدامات و تلاش‌های سلامت‌محور مسئولان آموزش و پرورش استان در مدارس، مطالبی درباره پیگیری برای مشارکت خیرین تامین سلامت فارس در تامین مکمل در مدارس؛ مدیریت سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد؛ اقدامات انجام شده در حوزه‌های مختلف بهداشت دهان و دندان؛ پایش و غربالگری سلامت دانش‌آموزان و تلاش برای اجرای قوانین جوانی جمعیت و فرزندآوری عنوان کرد.

محمدرضا کریمی، معاون فنی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاش مجموعه سلامت استان و سازمان آموزش و پرورش در راستای سلامت دانش‌آموزان درباره موضوعاتی نظیر چاقی و لاغری دانش‌آموزان؛ عوارض کم تحرکی و تغذیه نامناسب دانش‌آموزان؛ اجرای برنامه بهبود تغذیه و توزیع مکمل یاری آهن و ویتامین D در مدارس؛ ثبت مشخصات دانش‌آموزان در سامانه «سیب» در زمینه دریافت مکمل یاری و چالش‌های تأمین اعتبارات مالی برای تأمین مکمل دانش‌آموزان در مدارس، مطالبی عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • تلاش معلم شهرکردی برای آموزش دانش آموزان منطقه عشایر نشین
  • اجرای کنارگذر جنوبی ایلام از اولویت‌های کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است
  • هشت معلم نمونه استان ایلام تجلیل می‌شوند
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲