Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس ارشد تربیت بدنی گفت: مربی‌نماها برای کسب درآمد بیشتر شاگردانشان را در باشگاه‌‎های بدنسازی به موش آزمایشگاهی تبدیل کرده‌اند. تاریخ انتشار: 13:51 - 30 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۸۸۰۹

محمد میرشکار، کارشناس ارشد تربیت بدنی و مربی پرورش اندام در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری میزان، درباره کاربرد داروهای نیروزا در ورزش به خصوص رشته بدنسازی اظهار داشت: اکثر داروهای نیروزا جنبه پزشکی دارند و برای درمان اختلالاتی که در بدن رخ می‌دهد تجویز می‌شوند ولی اکثر بدنسازان به نحوی دیگر و با دُزهای بالاتر از این داروها استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به اینکه آیا تناسب یا زیبایی اندام یک مربی دلیلی بر دانش و مهارت فرد در ارائه برنامه‌های صحیح ورزشی در بدنسازی می‌شود یا خیر؟ گفت: ریشه این پرسش در گذشته دارد زیرا در قدیم هرکسی که وارد بدنسازی می‌شد و به قول معروف معمولا هرکسی جثه بزرگ یا نامتعارفی پیدا می‌کرد عامه مردم فکر می‌کردند که او مربی خوبی به حساب می‌آید. در حالی‌که داشتن هیکل درشت یا حتی تناسب اندام هیچ ربطی به علم، دانش و مهارت مربی ندارد.

میرشکار ادامه داد: بازو یا عضلات بزرگ افراد در رشته بدنسازی باعث نمی‌شود که علاقه‌مندان به این ورزش تصور کنند با انتخاب آنان یا چنین معیاری می‌توانند به آرزوهای خودشان مبنی بر تناسب یا زیبایی اندام برسند.

این کارشناس ارشد تربیت بدنی افزود: متأسفانه تعداد مربی‌نماها که صرفا هیکل یا بازوی بزرگ دارند و به نام و اعتبار مربی در باشگاه‌ها در حال فعالیت هستند رو به افزایش است. در هر خیابان و کوچه‌ای باشگاه‌های بدنسازی از نظر تعداد اشباع شده و افراد بسیاری نیز ادعای مربیگری دارند.

میرشکار تصریح کرد: تعداد بسیاری از علاقه‌مندان به بدنسازی به دلیل اشتباه تاریخی جامعه جان و سلامتیشان را قمار می‌کنند! چراکه بر این باورند که اگر زیر نظر افرادی که فقط هیکل خوش‌فرمی دارند، باشند در این رشته ورزشی موفق خواهند شد.

این مربی پرورش اندام با بیان اینکه در رشته بدنسازی باید فاکتورهای مهمی رعایت شود به نوجوانان و جوانان توصیه کرد برای رسیدن به بدن ایده‌آل مواردی مانند تغذیه، تمرین و استراحت کافی باید رعایت شود.

وی با اشاره به اینکه مربی‌نماها در باشگاه‌های بدنسازی برای جلب توجه و جذب شاگرد بیشتر فقط به دنبال ظاهرسازی هستند، گفت: . این افراد برایشان بدن افرادی که به آنان اعتماد کرده‌اند مهم نیست و به سلامتی کبد، کلیه و دیگر اعضای کلیدی بدن اهمیت نمی‌دهند. تناسب و زیبایی اندام باید همراه با حفظ سلامتی باشد و خوش فرمی هیکل با کبد ناسالم اصلا و ابدا ارزش نخواهد داشت و هیچ فرقی با موش آزمایشگاهی ندارد. به دلیل عدم نظارت دقیق از سوی سازمان‌ها و مسئولان ذی‌ربط، مکمل و داروهای غیرمجاز بدنسازی مانند نقل و نبات در اختیار مردم قرار می‌گیرد و متأسفانه افراد شیاد به راحتی می‌توانند این قبیل دارو و مکمل‌های غیرمجاز ورزشی را به مصرف‌کنندگان بفروشند.

میرشکار در ادامه به راه‌های تشخیص مکمل‌های ورزشی تقلبی از اصل اشاره کرد و گفت: قطعاً تشخیص این مساله برای افراد عادی کار دشواری‌ است، اما راه مطمئن جهت تهیه مکمل، مراجعه به داروخانه‌ها و مراکز قانونی که در کار فروش مکمل‌های ورزشی هستند پیشنهاد می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح جایگاه پرورش اندام ایران در دنیا پرداخت و افزود: ایرانیان در مسابقات جهانی پرورش اندام حرف‌های بسیاری برای گفتن دارند و این واقعیت بر هیچکس پوشیده نیست، اما متأسفانه رشته بدنسازی و پرورش اندام مورد کم لطفی فدراسیون و مسئولان قرار گرفته چراکه حمایت مالی از ورزشکاران این حوزه آن طوری که باید و شاید باشد، نیست.

بیشتر بخوانید: پورعلی‌فرد: هنوز هم قدرت اول پرورش‌اندام در جهان هستیم

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بدنسازی مکمل های ورزشی پرورش اندام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۶۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند

ملیسا مجیدی، قهرمان اسکیت کشورمان درباره وضعیتش اظهار کرد:  پدر و مادرم  مربی من هستند و هر ۲ نفر سال‌های طولانی است که در رشته اسکیت تلاش می‌کنند. از وزارت ورزش، هیئت‌های اسکیت استان‌ها و فدراسیون درخواست دارم که توجه بیشتری برای مربی‌ها داشته باشند.

او ادامه داد: مسابقات  اسکیت سرعت  طی چند دوره برگزار و باعث می‌شوند  چه از لحاظ قدرت چه از لحاظ ذهنی بیشتر برای مسابقات برون مرزی آماده شویم. اینجا باید تشکری  از فدراسیون اسکیت  داشته باشم بابت این موضوع و  خواهشم این است  که ما ورزشکارای حرفه‌ای که در سطح‌های بالایی مسابقه می‌دهیم نیاز به حمایت بیشتری داریم.

او افزود: همچنین  برای اینکه بیشتر شرایط مسابقات برون مرزی ایجاد شود.  نیاز داریم پیست‌های بیشتری در شهر‌های مختلف داشته باشیم، چون امسال سال ۱۴۰۳ قرار است مسابقات جهانی داشته باشیم و ان شاء‌الله بتوانیم طی برگزاری چندین دوره مسابقات و اردو‌های تیم ملی، آنجا  هم صد خودمان را بگذاریم و  برای کشورمان افتخار آفرینی کنیم.

مجیدی بیان کرد: در این مدتی که در اسکیت حضور دارم از طریق مسابقات پیگیر شرایط سایر کشور‌ها هستم  و متوجه شدم آنها  از لحاظ امکانات و تجهیزات به خوبی حمایت می‌شوند، زیرا اسکیت رشته‌ای تجهیزات محور است و نیاز به این است که ورزشکاران از لحاظ استفاده از تجهیزات به خوبی با جدید‌ترین متد‌های روز دنیا آشنا شوند. هرچند در این شرایط سخت اقتصادی که روز به روز نرخ تورم در کشور ما سیر صعودی به خود می‌گیرد خرید کفش اسکیت شاید برای خانواده‌ها مشکل باشد به همین دلیل از مسئولان فدراسیون درخواست عاجزانه دارم نگاه ویژه تری به ورزشکاران داشته باشند، زیرا تنها ما ورزشکاران مانند سایر رشته‌های ورزشی به دنبال بالا آوردن  پرچم در میادین بین المللی هستیم و از این رو می‌طلبد  یک نگاه ۲ طرفه بین فدراسیون و ورزشکاران وجود داشته باشد.

او بیان کرد: خیلی خوشحالم که اکنون نگاه‌ها از سمت خانواده‌ها نسبت به اسکیت بهتر از قبل شده و در سبد خانواده‌ها روز به روز شاهد این هستیم که استقبال و اشتیاق بیشتری برای حضور در این رشته صورت می‌گیرد.

مجیدی درباره فواید اسکیت گفت: ورزش اسکیت از نظر فیزیولوژیک دارای ویژگی‌های خاص مرتبط با سلامت و آمادگی جسمانی بسیار بالا است. به دلیل ماهیت تمرینات و مسابقات در مسافت‌های مختلف ورزشکار اسکیت از نظر آمادگی قلبی عروقی و تنفسی شرایط بسیار خوبی را باید داشته باشد. شدت‌های بالای تمرین حجم تنفسی و برون ده قلبی ورزشکار اسکیت را بالا می‌برد. با توجه به ایجاد حرکت از طریق چرخ اسکیت نیازمند اجرای تکنیک صحیح است  که ورزشکاران این رشته دارای تعادل پویای بسیار بالایی می‌باشند و همین موجب کاهش آسیب‌های ورزشی ناشی از کم تعادلی می‌شود.

او افزود: عکس‌العمل شنیداری و دیداری بالای اسکیت سواران از ویژگی‌های خاص دیگری است.   برای رسیدن به بهترین عملکرد در این رشته ورزشی باید  تمرینات با حجم و شدت متوسط و بالا انجام شود و لازمه این کار اراده بسیار قوی به لحاظ ذهنی و جسمی است. اگر خنده بر لب ورزشکاران اسکیت جاری است به دلیل ترشح دوپامین بسیار بالا در تمرینات و مسابقات است که همین موجب بالا رفتن جذابیت در این ورزش شده است.  با الگو گرفتن از طبیعت در اوج آرامش بیشترین سرعت را می‌توان با اسکیت تجربه کرد.  

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها

دیگر خبرها

  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در آذربایجان شرقی
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی
  • پایان انتظار 6 ساله قهرمانان پرورش‌اندام
  • دعوت ۱۲۴ مدال آور فدراسیون بدنسازی به مراسم تجلیل از قهرمانان
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • توسعه همگانی رشته‌های زیرمجموعه بدنسازی در اولویت قرارگیرد
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی