Web Analytics Made Easy - Statcounter

یلدا راهدا، شنبه در نشست تخصصی بانوان فعال در عرصه کارآفرینی، تولید و اقتصاد استان فارس که در شیراز برگزار شد، افزود: نرخ دستمزد زنان نیز در مقایسه با مردان کمتر است و در واقع هنوز نابرابری دستمزد در جامعه وجود دارد.

وی اظهار داشت: یکی از مشکلات فراروی زنان کارآفرین این است که بانک‌ها از پرداخت وام‌های کلان به آنها خودداری می‌کنند و از سوی دیگر این دسته از زنان هم وثیقه مورد نظر را برای دریافت وام در اختیار ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


راهدار، همچنین با اشاره به روند رو به افزایش میزان بیکاری زنان دانش‌آموخته بیان کرد: در بهار ۹۸ میزان مشارکت اقتصادی ۴۰ و ۶ دهم درصد بوده که این شاخص برای آقایان ۶۵ درصد اما برای بانوان ۱۶ و یک دهم درصد بوده است.

او اضافه کرد: میزان بیکاری در بهار ۹۸ در بین مردان ۹ و ۲ دهم درصد و در بین زنان ۱۷ و سه دهم درصد بوده که این آمار گویای آن است که چه میزان زمینه حضور زنان را در جامعه مهیا کرده‌ایم.
رییس کانون زنان بازرگان فارس، بزرگترین مانع حضور زنان در اجتماع را موانع فرهنگی و اجتماعی دانست و گفت: هنوز ما برای حضور زنان در فعالیت‌های اقتصادی با موانع بزرگ فرهنگی مواجه هستیم و آنقدر که حضور زنان برای فعالیت اقتصادی در شهرهای کوچک، روستاها و جوامع عشایری راحت‌تر است در جوامع شهری اینگونه نیست.

راهدار ادامه داد: هنوز برنامه‌های اشتغالزایی برای بانوان بیشتر به مشاغل خانگی محدود می‌شود و سهم زنان در تسهیلات مشاغل خانگی بیش از بخش صنعت، کشاورزی و گردشگری است.
او گفت: بر اساس پژوهش کانون زنان بازرگان فارس، در ترکیب هیات مدیره ثبتی ۹۰ درصد بنگاه‌های اقتصادی این استان، نام زنان به چشم می‌خورد اما در کمتر از پنج درصد این شرکت‌ها زنان حضور موثر و فعال دارند و فقط از نام آنها در ثبت شرکت استفاده شده و هیچ جایگاهی برای آنها در نظر گرفته نشده است.

پیشنهاد استفاده از عنوان زنان خودسرپرست به جای بی‌سرپرست
رییس کانون زنان بازرگان استان فارس، همچنین پیشنهاد کرد که به جای استفاده از عنوان زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست از واژه زنان خودسرپرست استفاده شود.

راهدار افزود: هنوز برخی از بانک‌ها از عنوان زنان بی‌سرپرست یا بد سرپرست استفاده می‌کنند که این برای بانوان مفهموم مناسبی نیست.

سند وضعیت زنان فارس در دست تدوین است

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری فارس نیز در این نشست بیان کرد: سند وضعیت زنان این استان در سه بخش اجتماعی، اقتصادی و سیاسی در دست تدوین است.

سیده معصومه دستغیب افزود: در این سند در حوزه اجتماعی به مباحثی مانند، افزایش سن ازدواج دختران، افزایش تعداد زنان خودسرپرست، فرصت‌های شغلی در سطوح پایین و نبود توسعه کافی در روستاها در بخش سلامت و بهداشت پرداخته شده است.
وی ادامه داد: افزایش تعداد زنان بیکار دارای تحصیلات عالی، رشد قارچ‌گونه دانشگاه‌ها، عدم تطبیق رشته تحصیلی با نوع اشتغال و افزایش میزان مهاجرت به شهرها و مراکز استان‌ها نیز از جمله مواردی است که در حوزه اقتصادی این سند به آنها توجه شده است.
دستغیب، همچنین به موضوع افزایش شمار بانوان دارای تحصیلات عالی در استان فارس و لزوم برنامه‌ریزی مناسب در این زمینه اشاره کرد. 

در این نشست،  شماری از بانوان فعال درحوزه‌های صنعت، گردشگری، کشاورزی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی به بیان نظرات و مشکلات خود پرداختند.

برچسب‌ها شیراز نرخ اشتغال فارس مشاغل خانگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز نرخ اشتغال فارس مشاغل خانگی شیراز نرخ اشتغال فارس مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۸۹۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان مالیاتی کشور، سید محمد هادی سبحانیان رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: در اجرای  قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور به منظور تکریم مودیان و اجرای عدالت مالیاتی، تمامی صاحبان مشاغلی که مجموع فروش خالص کالا و ارایه خدمات آن‌ها در سال ۱۴۰۲ حداکثر صد و پنجاه برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) قانون مالیات‏های مستقیم یعنی مبلغ ۱۸ میلیارد تومان بوده و فرم مالیات مقطوع برای آن‏ها در درگاه خدمات الکترونیک سازمان بارگذاری می‌شود، مشمول مقررات این تسهیلات می‌باشند.

گفتنی است صاحبان مشاغلی که از تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌ها استفاده می‌کنند، از مزایای عدم مراجعه به ادارات و قرار گرفتن در فرایند طولانی تشخیص و رسیدگی، عدم نیاز به نگهداری اسناد و مدارک و دفاتر، امکان تقسیط مالیات در بازه‌های زمانی بیشتر و عدم نیاز به تکمیل جداول درآمد و هزینه (اظهارنامه) برخوردار می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • برگزاری ماراتن کنکور در کرمانشاه با پیشتازی بانوان
  • موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد
  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • حمایت جمعی از بانوان اصفهانی از طرح نور
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان