Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل نجار عصر امروز در حاشیه بازدید از مناطق دچار آب‌گرفتگی اهواز با اشاره به اینکه تغییر الگوی بارش، پراکنش بارش‌ها و تغییر اقلیم عامل اصلی آب‌رفتگی‌ها در اهواز است. افزود: تغییر اقلیم و تغییر نوع بارش‌ها در سال‌های اخیر الگوی بارش‌ها را تغییر داده به طوری که ۲۵ آبان ماه در کمتر از سه ساعت، ۸۸ میلی‌متر باران در اهواز بارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، نبود سیستم دفع آب‌های سطحی و جوابگو نبودن سیستم فاضلاب شهر را از دیگر دلایل آب‌گرفتگی اهواز اعلام کرد و ادامه داد: ۱۷ نقطه شهر اهواز در این بارندگی دچار آب‌گرفتگی شد که با توجه به توپوگرافی شهر و واقع شدن شهرک دانشگاه و شهر کوت عبدالله به عنوان خط القعر اهواز، سبب شده تا بیشترین میزان آب‌گرفتگی در این مناطق باشد.

رئیس ستاد مدیریت بحران کشور تصریح کرد: مقام معظم رهبری با درخواست وزیر کشور مبنی بر تخصیص چهار هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی موافقت کردند و امید است با تخصیص این اعتبار بتوان اهواز را از این وضعیت نجات داد.

وی با بیان اینکه مشکل فاضلاب و دفع آب‌های سطحی در مدت یک سال و دو سال ایجاد نشده است، بیان کرد: ۵ تا ۶ سال نیاز است تا بتوان با تخصیص اعتبارات مشکل را برطرف کرد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی سازمان مدیریت بحران اهواز رهبر انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۱۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم

ایسنا/هرمزگان سرپرست مدیریت بحران، ایمنی و پدافند غیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم گفت: نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران با حضور بیش از ۳۰ تن از مدیران سازمان منطقه آزاد قشم برگزار شد.

به گزارش ایسنا؛ مجید فرهادی سرپرست مدیریت بحران، ایمنی و پدافند غیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با بیان این مطلب، اظهار کرد: هدف از برگزاری این دوره آموزشی ایجاد آمادگی برای مدیران سازمان جهت کاهش آسیب‌های ناشی وقوع حوادث غیرقابل پیش‌بینی و بروز خطرات و سوانح و بحران‌های مختلف بود.

وی ادامه داد: مبانی و مفاهیم مدیریت بحران، لجستیک، ارزیابی سانحه، مدیریت و فرماندهی، آشنایی با مخاطرات مختلف، حمایت‌های روانی، مدیریت جست و جو و نجات، مدیریت عملیات امداد و آشنایی با قوانین حوزه امداد و نجات با رویکرد عملیاتی از مباحثی بود که در این جلسه مطرح شد.

فرهادی گفت: مدیریت بحران مفهومی است که سازمان‌ها بیش از هر زمانی به آن می پردازند و دولت‌ها نیز برای کاهش شدت و اثر مخاطرات خود، از مباحث مربوط به مدیریت بحران بهره می‌گیرند.

بنا بر این گزارش، بهزاد پورمحمد، معاون مرکز لرزه نگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به عنوان مدرس در نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم حضور داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه اندازی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • تمام محورهای مواصلاتی استان یزد باز است/ تغییر الگوهای بارشی در استان یزد
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • آخرین وضعیت بارش‌ها و سیلاب‌ها در اصفهان
  • ریزش کوه برخی مسیرهای مواصلاتی استان بوشهر را مسدود کرد
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • هشدار مهم هواشناسی برای ۴ استان/ آماده‌باش مدیریت بحران
  • آماده‌باش مدیریت بحران در پی احتمال وقوع بارش‌های شدید در ۴ استان