Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@04:31:28 GMT

قالیشویی تخصصی گل ابریشم

تاریخ انتشار: ۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۹۷۴۱۵

قالیشویی تخصصی گل ابریشم

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، قالیشویی یکی از آن خدماتی است که با نزدیک شدن به سال نو بیشتر از هر زمان دیگری به یاد آن می‌افتیم. از تجربیات دیگران و خودمان در سال‌های پیشین استفاده می‌کنیم تا بهترین مرکز قالیشویی را بیابیم. مرکزی که علاوه بر ارائه خدمات متنوع نسبت به انجام کار تعهد و ضمانت داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معمولاً شماره تماس اینگونه از مراکز قالیشویی در دفترچه تلفن و یا تلفن همراه مان ثبت است تا به موقع دوباره به آنها مراجعه کنیم. خدمات قالیشویی منحصراً محدود به شستن فرش، قالی و موکت نمی‌شود. شستشوی انواع فرش‌های دستبافت و ماشینی، شستشوی تخصصی انواع موکت، خشکشویی مبلمان و خوشخواب، خدمات ترمیم، خدمات تکمیلی و آرایشی فرش، لکه گیری و رنگرزی قالی و فرش، پرداخت و موگیری فرش، رفوگری، بازسازی و مرمت از جمله خدمات یک قالیشویی معتبر است. شرکت قالیشویی گل ابریشم با کادری مجرب و متخصص کلیه خدمات ذکر شده را با ضمانت و تعهد در برنامه کاری خود قرار داده است.

برای استفاده از این خدمات نیازی به مراجعه حضوری نیست. در هر ساعتی از شبانه روز می‌توانید به سایت شرکت مراجعه کنید و سفارش خود را در هر زمینه ایی به صورت آنلاین ثبت کنید. کارشناسان ما پس از ثبت سفارش با شما تماس خواهند گرفت. از صفر تا صد خدمات قالیشویی تنها با یک کلیک برای شما انجام خواهد شد. هر چقدر در گذشته شستن فرش و قالی سخت و زمان بر بود، امروز آسان و در کوتاه‌ترین زمان انجام می‌شود. مهم نیست فرش دستباف است یا ماشینی. در هر حال تخصص آن در تیم قالیشویی گل ابریشم وجود دارد. اگر فرش دستبافتی دارید و می‌خواهید بدون هیچ آسیبی مورد شستشو قرار گیرد. مطمئن باشید مراحل گردگیری، تثبیت رنگ، شستشو، آبگیری و خشک کردن با بهترین روش صورت خواهد گرفت. در فرش‌های دستبافت به علت حساسیتی که در نوع الیاف وجود دارد، از شورهای گیاهی استفاده می‌شود.

قالیشویی در کوتاه‌ترین زمان

در مراکز قالیشویی شستشوی فرش‌ها براساس نوع آنها طبقه بندی شده و برای هر کدام با واحد مترمربع تعرفه خاصی در نظر گرفته می‌شود. از انواع فرش که در این مرکز مورد شستشو قرار می‌گیرد می‌توان به این موارد اشاره کرد: فرش‌های خاص مانند ابریشم، فرش‌های اعلا با الیافی از کرک و گل ابریشم، فرش‌های دستبافت با الیافی از پشم و گل ابریشم، فرش‌های ماشینی و فرش‌های ماشینی خاص. برای انجام این خدمات قبل از اعزام سرویسکار با مشتری تماس گرفته می‌شود و فرش در روز ثبت سفارش و یا نهایتاً ۲۴ ساعت پس از آن از شما تحویل گرفته می‌شود. سرویس حمل و نقل در این مرکز قالیشویی به صورت رایگان انجام شده و معمولاً تحویل فرش‌ها در در یک بازه ۴۸ تا ۷۲ ساعته انجام می‌شود. البته این زمان به فاکتورهایی مانند جنس و میزان آسیب دیدگی آن نیز بستگی دارد. کارشناسان ما پس از حضور در محل و بازدید فرش، مشتری را در جریان امور قرار خواهند داد.

قالیشویی تخصصی گل ابریشم

فرش‌ها براساس فاکتورهای متنوعی طبقه بندی می‌شوند، که یکی از این فاکتورها نوع الیاف و مواد بکار برده شده در آنها است. در این راستا می‌توان آنها را به پنج دسته کلی تقسیم بندی کرد: فرش پشمی، تمام ابریشم، گل ابریشم، کف ابریشم و فرش سوف. جنس تار و پود در فرش‌های پشمی از پنبه بوده و پرز آن از جنس پشم است. در فرش‌های تمام ابریشم پرز و چله آن به طور کامل از ابریشم است. در فرش‌های گل ابریشم، در نقش‌ها و دور حاشیه از ابریشم به جای پرز پشمی استفاده می‌شود و از آنجا که نخ چله آنها از ابریشم است به آنها گل ابریشم گفته می‌شود. در فرش‌های کف ابریشم، تمام زمینه فرش از نخ ابریشم بافته می‌شود ولی چله آن از الیاف پشمی است. فرش سوف نیز از جمله فرش‌های ارزشمند ایرانی است که در بافت آن از الیاف ابریشم و پشم استفاده می‌شود، از جمله ویژگی‌های بارز این فرش می‌توان به برجسته بودن و بافت زری آن اشاره کرد.

قالیشویی با تخفیفات ویژه

قالیشویی گل ابریشم سعی کرده است در راستای نیاز و سلیقه مشتریان خود برنامه ریزی کند. دسترسی آسان به خدمات قالیشویی یکی از دغدغه‌های این شرکت خدماتی است. برای این منظور ۳۰ خط ویژه در تمام تهران در نظر گرفته شده است. مهم نیست در کجای تهران باشید، برای ارتباط با قالیشویی در اقدسیه، قالیشویی در تجریش، بهشتی، کریم خان و … تیم حرفه ایی قالیشویی گل ابریشم تنها به اندازه یک کلیک با شما فاصله دارد و خدمات خود را به گونه ایی متفاوت و البته با کیفیت به شما ارائه خواهد کرد. این شرکت برای احترام به انتخاب مشتریان خود تخفیفات ویژه ایی را نیز در نظر گرفته است که با مراجعه به سایت می‌توانید اطلاعات کاملی از آنها کسب کنید. برای آگاهی از آخرین اطلاعات و اخبار قالیشویی گل ابریشم را در شبکه‌های اجتماعی واتس آپ، فیس بوک، توئیتر، لینکدین، اینستاگرام، آپارات و Rss دنبال کنید.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4804190

منبع: مهر

کلیدواژه: قالیشویی ابریشم فرش گروه خودروسازی سایپا دوره اموزشی توسعه منابع انسانی ایران کیش برگزاری دوره آموزشی همراه اول رادیو بین المللی چین سازمان مدیریت صنعتی فضای آموزشی سایپا سیستم گرمایشی رمز یکبار مصرف جراحی بینی بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۷۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 

ایسنا/خراسان رضوی در فصل بهار، با سبز شدن برگ درختان توت که غذای اصلی کرم‌های ابریشم است، در خراسان رضوی کار پرورش کرم ابریشم به عنوان دومین تولیدکننده در کشور رونق می‌گیرد. به‌ویژه در روستاها با توجه به اینکه تهیه چند جعبه تخم نوغان و تهیه برگ درخت توت به سرمایه چندانی نیاز ندارد؛ پرورش کرم ابریشم دراین ایام پرطرفدار است و اغلب زنان روستایی با تهیه جعبه تخم نوغان و تأمین برگ درخت توت به عنوان تنها غذای این موجودات کوچک، مشغول به کار می‌شوند و از اوایل اردیبهشت‌ماه، در یک فرآیند ۴۵ روزه به کار پرورش کرم ابریشم مشغول هستند.

خراسان قطب تولید پیله تر در کشور

در اغلب شهرهای خراسان رضوی در فصل بهار، پرورش کرم ابریشم دست‌ِکم در چند دهه اخیر کم و بیش در حال انجام بوده و چندین هزار نفر به این کار به عنوان یک شغل فصلی اشتغال داشته‌اند.

حسن رستمی، مدیر امور طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در خصوص وضعیت استان در پرورش کرم ابریشم در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: این استان در زمینه تولید پیله تر در کشور رتبه دوم را دارد.

وی با اشاره به فعالیت ۴۶۳۷ نوغاندار در خراسان رضوی در سال جاری عنوان کرد: بیشترین تعداد فعالان این صنعت مربوط به شهرستان تربت حیدریه به‌ویژه بخش بایگ این شهرستان است.

مدیر امور طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: در شهرستان تربت حیدریه با توزیع جعبه‌های نوغان بین ۱۲۶۸ نفر بهره‌بردار در سال گذشته مقدار ۹۶ تن پیله تر و ۱۸ تن نخ ابریشم تولید شد.

رستمی با بیان اینکه شهرستان تربت حیدریه مقام اول در امر فرآوری تولید پیله به نخ ابریشم خام در کشور را دارد، گفت: برای این قشر زحمتکش هرساله تخم نوغان به‌صورت یارانه‌ای بین نوغانداران توزیع می‌شود. علاوه بر آن نهال توت نیز به‌صورت رایگان بین بهره‌برداران این صنعت توزیع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیشترین تولید نوغانداری علاوه بر تربت حیدریه در شهرستان‌های کوهسرخ، درگز، زاوه و کلات خراسان رضوی انجام می‌شود، عنوان کرد: سهم خراسان رضوی در توزیع تخم نوغان امسال ۱۱ هزار و ۴۱۵ جعبه است که به نسبت سال گذشته تفاوتی ندارد.

مدیر امور طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به حمایت‌های انجام شده از فعالان این حوزه تصریح کرد: تولید نهال توت اصلاح نژاد شده از طریق قلمه‌های توتی که از استان‌های شمالی آورده می‌شود صورت گرفته و در نهالستان های منابع طبیعی استان، تولید نهال توت برای نوغانداران صورت گرفته است.

رستمی پرورش کرم ابریشم را یکی از بهترین موارد اشتغال فصلی، کم‌هزینه و با سود بالا برای متقاضیان عنوان کرد و گفت: پرورش کرم ابریشم یکی از بهترین راهکارهای کسب درآمد اقتصادی و کمک به معیشت متقاضیان، روستاییان و علاقه‌مندان به این حوزه است.

صنعت نوغانداری باقدمتی بیش از یک قرن در خراسان رضوی

وی با اشاره به اینکه نوغانداری و پرورش کرم ابریشم در خراسان رضوی سابقه طولانی دارد، خاطرنشان کرد: قدمت اداره نوغان به سال ۱۳۱۶ برمی‌گردد و خراسان رضوی بعد از استان گیلان مقام دوم در توزیع و تولید پیله تر در کشور را دارد.

رستمی با اشاره به اینکه دراستان خراسان ۳۰۰۰ هکتار درخت توت وجود دارد از وجود  ۱۲۰۰ کارگاه ابریشم کشی سنتی درشهر ملی بایگ خبر داد و گفت: در این شهر و روستای ملی ابریشم بسک کارگاه های ابرشم کشی به صورت سنتی فعالیت دارند.

مدیر امور طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی یادآور شد: هم اکنون در ۳۳ شهرستان استان پرورش‌ کرم ابریشم داریم اما شهرستان‌های تربت حیدریه، درگز، کوهسرخ، گناباد، کلات نادر، سبزوار و خوشاب در این صنعت پیشتاز هستند.

رستمی تصریح کرد: نوغاندارانی که برگ توت و سالن پرورش کرم ابریشم داشته باشند این فعالیت برایشان توجیه اقتصادی دارد.

وی با بیان اینکه قیمت هر جعبه تخم نوغان ۲۸ هزار تومان است، اظهار کرد: از هر جعبه نوغان ۴۰ کیلوگرم پیله تر برداشت می‌شود.

مدیر امور طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: اکنون قیمت نخ ابریشم دولا تولیدی بایگ تربت حیدریه ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است اما با توجه به اینکه ابریشم‌کشی جزو مشاغل خانگی محسوب می‌شود، چند نمونه از دستگاه‌های ابریشم‌کشی در اصفهان تولید و به بایگ آورده شد اما مورد استقبال فعالان این بخش قرار نگرفت.

رستمی در رابطه با صنعتی شدن کار ابریشم‌کشی عنوان کرد: باید الگوی مصرف در ایران عوض شود، زیرا با توجه به تحریم‌های اقتصادی و مشکلاتی که در حوزه صادرات فرش ایران داریم باید به تولید کالاهای دیگری مانند روسری ابریشمی، مانتوی ابریشمی، مبلمان و غیره روی آوریم تا صنعت نوغانداری رونق بیشتری پیدا کند.

حمایت، لازمه حفظ میراث کهن ابریشم کشی

رضا محمودی، فعال بخش کشاورزی خراسان رضوی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه پرورش کرم ابریشم از زمان‌های دور در خراسان رضوی وجود داشته، به طوری که پرورش کرم ابریشم و تولید سنتی ابریشم برای بافندگی، به‌عنوان بیست‌ویکمین عنصر میراث فرهنگی ناملموس ایران ثبت جهانی شده است، اظهار کرد: مسئولان باید با حمایت از این صنعت برای حفظ این میراث کهن تلاش کنند.

وی افزود: بدون شک حمایت از این صنعت سنتی می‌تواند به عنوان اشتغال فصلی که برای روستائیان درآمدزا است، موجب تقویت توان اقتصادی و معیشتی فعالان این عرصه شود؛ همچنین به حفظ و ماندگاری این صنعت کهن کمک کند.

محمودی بیان کرد: در مدت  ۴۵ روزی که تخم‌های کوچک و سیاه رنگ نوغان به پیله‌های ارزشمند ابریشم تبدیل می‌شوند، فعالیت اقتصادی جانبی است که در کنار کشاورزی و باغداری در فصل بهار می‌تواند درآمدی برای خانواده‌ها داشته باشد.

وی ادامه داد: در این ایام نبود، کمیابی و گرانی برگ توت گریبانگیر پرورش‌دهندگان کرم ابریشم می‌شود؛ لذا کسانی که دسترسی به درخت توت ندارند از رفتن به سمت نوغانداری دور می‌شوند و تأمین و خرید برگ توت منجر می‌شود حاصل زحماتشان متناسب با سود فعالیتشان نباشد. 

این کارشناس بخش کشاورزی گفت: نیاز اولیه صنعت نوغانداری وجود درختان توت است که باید برای این مهم برنامه‌ریزی صورت گیرد زیرا توزیع نهال توت برای کسانی که زمین و آب برای کشت این درخت ندارند خیلی موثر نیست.

محمودی اضافه کرد: رونق صنعت نوغانداری در یکی دو دهه اخیر به دلیل کاهش قیمت ابریشم، نداشتن صرفه اقتصادی و بی‌ثباتی بازار کم شد اما با  اندیشیدن تدابیری برای حمایت از این صنعت، چند سالی است که پرورش کرم ابریشم از سوی جوامع روستایی جدی‌تر دنبال می‌شود اما می‌توان با حمایت بیشتر از فعالان این عرصه به رشد بیشتر این صنعت کمک کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • روش‌های تمیز کردن فرش روشن
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • درمانگاه تخصصی دیابت، طب کار و رادیولوژی دیجیتال همدان افتتاح شد
  • عوامل تاثیرگذار بر کپک زدن فرش
  • فراز و فرود نوغانداری در گیلان /تجارت پر سودی که از رونق افتاد
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد