Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه فروشندگان پوشاک مشهد گفت: ما در صنعت پوشاک هم توانایی طراحی مدلهای خیلی به روز و مخاطب پسند را داریم هم توانایی اینکه به لحاظ کیفی با اجناس خارجی برابری و رقابت داشته باشیم.

 جواد مفیدی رئیس اتحادیه فروشندگان پوشاک در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین ضمن اشاره به این که با توجه به همه نظارت های دولتی هنوز هم جنس خارجی در بازار پوشاک وجود دارد گفت: هر چند رقم لباس های خارجی در بازار نسبت به گذشته افت چشم گیری داشته است با این حال اما با توجه به وضعیت بازار و نوسانات قیمت دلار تاسفانه هنوز بین ۲۰ تا ۳۰ درصد از پوشاک موجود در بازار را اجناس خارجی تشکیل می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هر چند با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه پیش بینی می شود که بار دیگر بازار قاچاق پوشاک قوت بگیرد و در آینده نزدیک شاهد رونق گرفتن مجدد بازار پوشاک خارجی باشیم.

مفیدی گفت: با توجه به تبلیغاتی که تا کنون انجام شده است در حال حاضر خیلی از مصرف کنندگان در بازار همچنان خریدار تولیدات و پوشاک ایرانی هستند در کنار اینها ولی هنوز هم هستند کسانی که بنا بر عادت یا هزار و یک علت در بازار به دنبال خرید اجناس خارجی هستند و دقیقا به همین دلیل است که در حال حاضر برخی سود جویان مبادرت به توزیع اجناس ایرانی با مارک خارجی می کنند هر چند نسبت به گذشته خیلی کم رنگ شده است ولی هنوز هم دیده می شود.

رئیس اتحادیه فروشندگان پوشاک افزود: این در حالی است که ما در صنعت پوشاک هم توانایی طراحی مدلهای خیلی به روز و مخاطب پسند را داریم هم توانایی اینکه به لحاظ کیفی با اجناس خارجی برابری و رقابت داشته باشیم ما توانایی تولید پوشاک ایرانی با کیفیت و برندهای خارجی را داریم.

وی یکی از دلایل عدم برندسازی در مشهد را وجود موانع زیاد اداری دانست و گفت: من نمی دانم چرا تا کنون ادارات ذی ربط کاری نکرده اند که تولید کننده ما از زیر پله خارج شود چون همه دوست دارند که خودشان را مطرح کنند ولی مشکلات و موانع دولتی و برخی سازمان ها و هم چنین مشکلاتی از قبیل بیمه و مالیات و ...مانع انجام این کار شده است.

مفیدی در توضیح وضعیت بازار این روزهای پوشاک گفت: هر ساله با شروع ماههای آذر و دی  با یک رکود محسوسی در بازا مواجه می شویم ولی به هر کل نوسانات قیمتی دلار هم در این زمینه بی تاثیر نبوده است ولی مورد دیگری هم که باعث افت فروش پوشاک شده است قضیه نداشتن حریم و سقف است مشکلی که سالهای پیش از این نداشتیم.

الان دیده می شود که در یک مجتمع تجاری با حدود ۷۰۰ دربند مغازه مواجه هستیم که همه فقط فروشنده پوشاک هستند کاری که دقیقا مانع داشتن یک بازار پر رونق می شود که اگرهم قرار باشد حریم ما دوباره رعایت شود باز باعث ایجاد یکسری معضلات مشکلات دیگری خواهد شد.

و دقیقا همین عوامل باعث شده است که آمار واحدهای فروشمان حداقل ۲۵ درصد بیشتر از تعداد متقاضیان باشد و به همین علت هم سهم هر واحد فروش از باب مشتری کاهش پیدا کند.

این عوامل در کنار افزایش مواد اولیه،  قیمت سه برابری پوشاک نسبت به سال گذشته، هزینه سنگین مغازها، کم شدن متقاضی خرید و...باعث شده که متاسفانه اکثر فروشندگان از وضعیتی که دارند ابراز نارضایتی بکنند چون با این وضعیت و این سطح فروش توان پاسخ گویی به هزینه هایشان را ندارند.

وی گفت: چون در این سالها تقریبا بخصوص امسال هم سرمای آنچنانی نداشتیم کسانی که مبادرت به تولید لباس زمستانی کردند بشدت متضرر شده اند و مجبورند اجناسشان را با درصد خیلی کمی بفروش برسانند.


انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۹۷۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکیست، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

همچنین ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش با اشاره به اینکه سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت، می‌افزاید: میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

چین مقصد نخست صادرات کشور 

عمده‌ترین مقاصد کالا‌های صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشور‌های چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالا‌های پتروشیمی سه میلیون و۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می‌دهد.

این گزارش می‌افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالا‌های صادراتی، گاز‌های نفتی و هیدروکربور‌های گازی شکل مایع شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

گزارش گمرک درباره واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری، می‌افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

اقلام عمده وارداتی

ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی‌های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار، سه قلم عمده کالا‌های وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده‌اند.

بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم نخست کالا‌های وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتابگردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری با کد تعرفه ۹۸۸۷۰۳۱۲، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری یک‌هزار و ۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

مبادی اصلی واردات

بر اساس این گزارش، هفت کشور نخست طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ‌کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند.

میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش، به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت امروز خودرو در بازار | نوسان در قیمت خودروهای داخلی و خارجی
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • فراتر رفتن تجارت خارجی از ۱۰ میلیارد دلار
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • صعود قیمت خودورهای داخلی و خارجی در بازار؛ این خودروی داخلی رکورد رشد قیمت را زد | جدول قیمت ها
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • کشف ۲۴ میلیارد پوشاک قاچاق در رودبار
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • هشدار رئیس مجلس نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو/ مبلغ 74 همت نمی‌تواند باعث کنترل قیمت و بازار دارو شود/ دولت برای کنترل قیمت بازار دارو 180 همت در نظر بگیرد