Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: فاصله بین فقیر و غنی بی سابقه افزایش پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، علیرضا سلیمی در جلسه علنی عصر امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور اظهار کرد: برخی ادعا می‌کردند که باید همه اصول قانون اساسی را مورد اهمیت قرارداد. این افراد همانهایی بودند که بر اساس اصل ۱۱۳ قانون اساسی، مسئولیت اجرای این قانون را بر عهده داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شعار آنها عمل به قانون اساسی اما عمل آنها چیز دیگری بود. بطور مثال اصل ۲ بند «ج» این قانون می‌گوید: قسط، عدل و استقلال سیاسی و اقتصادی. از آنها سوال می‌کنم که آیا امتیازات ویژه‌ای که به بعضی افراد داده‌اند با شعارشان سازگاری دارد؟

نماینده مردم دلیجان و محلات در مجلس افزود: اصل ۳ بند ۳ قانون اساسی می‌گوید آموزش و پرورش و تربیت بدنی رایگان برای همه. شعار این افراد این است و اما عمل‌شان فرق می‌کند. پرسش اینجاست که چرا فضاهای ورزشی را اجاره می‌دهند؟ قانون مجلس این نیست. قانون مجلس می‌گوید فضاهای مازاد را اجاره دهید. مگر ما در شهرستان‌ها فضای ورزشی مازاد داریم؟

سلیمی با استناد به اصل ۳ بند ۹ رفع تبعیض ناروا را برای آحاد جامعه ضروری دانست و اظهار کرد: اصل ۲۰ قانون اساسی همه مردم اعم از زن و مرد را در حمایت از قانون یکسان می‌داند و از همه حقوق انسانی و سیاسی و اجتماعی برخوردار می‌کند. چرا بعضی آقازاده‌ها در صدر هیات مدیره‌ها عضویت دارند.

این عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با اشاره به تورم اقتصادی موجود در کشور و با استناد به اصل ۲۲ قانون اساسی گفت: حیثیت، جان، مال، حقوق و مسکن و شغل افراد بر اساس قانون اساسی از تعرض مصون است. با این تورم آیا به مال مردم تعرض نمی‌شود؟

سلیمی افزود: فاصله بین فقیر و غنی بی سابقه افزایش پیدا کرده است. شاخص فلاکت ۵۳.۲ شده است، فقط یکبار در طول ۵۰ سال اخیر به این عدد رسیده بودیم.

سلیمی در ادامه نطق خود با اشاره به بدهی دولت به بانک مرکزی گفت: ۵۳ هزار میلیارد بدهی دولت در طی چند سال گذشته بوده است. امروز اما ۳۴۷ هزار میلیارد شده است. دلار سال ۹۴، ۳۴۰۰ تومان بود و دیروز ۱۲ هزار و ۹۴۰ تومان هیچگاه هیچ دولتی رشد اقتصادی منفی نداشته است اما دولت آقای روحانی رشد اقتصادی ۴.۹- را تجربه کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۳۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت ضعف‌هایش را انکار نکند، گفت: مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند برویم.

مهدی باقری در گفت و گو با خبرنگار شفقنا در رابطه با عملکرد دولت در مهار تورم، اظهار داشت: ما نمی گوییم عملکرد دولت صد در صد رضایت بخش بود اما ارزیابی بنده از عملکرد اقتصادی دولت در سال ۱۴۰۲، این است که پای کار آمد و عزم جدی داشت اما در همین حد که می بینیم، موفق بود.

وی با اشاره به موانع تحقق اهداف دولت، گفت: دولت باید عزم جدی برای تحقق اهدافش داشته باشد لذا باید به سراغ تقویت کابینه اش برود اما این به معنای تغییر نیست؛ ما لزوما به دنبال مچ گیری و تغییر وزرا نیستیم بلکه دولت باید بُعد مسوولین اجرایی را به هر طریقی تقویت کند.

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت خودش باید ضعف هایش را بازگو کند و آنها را انکار نکند؛ مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند رفت. نماینده ها با مداخلات در انتسابات، اثرهای منفی گذاشتند اما خود دولت هم جدی نبود و به نظر من آقای رییسی جدیت لازم در یافتن و آوردن افراد قوی به عرصه اجرایی کشور را، نداشت.

آقای باقری بیان کرد: در حوزه اقتصادی کشور، انتظار داشتیم که دولت پهلوان ها را روی کار بیاورد اما این اتفاق رخ نداد این انتقاد هم لزوما در سطح وزرا نیست؛ بلکه از رأس قوه مجریه تا سطوح پایین‌تر در شهرستان ها هم، اولویت این نبوده که تیم های اقتصادی تقویت شود و حضور افراد قوی را شاهد نیستیم.

وی اظهار داشت: پیش بینی من از آینده این است که قطعا روزهای بهتر اما چالش های بیشتری هم خواهیم داشت؛ کشور ما به لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و … در بَعد بین المللی و حتی داخلی، با مشکلاتی مواجه است؛ درواقع رقابت سیاسی و اجتماعی خوب است اما بعضا رویکرد منفی پیدا کرده و به ضرر مردم تمام می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • ۳۵ درصد از قانون جوانی جمعیت اجرا شده