Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از راه‌اندازی و افتتاح دفتر پژوهش این شرکت در دانشکده صنعت نفت اهواز با هدف کاهش فاصله بین صنعت و دانشگاه خبر داد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، شاهین کرد با بیان اینکه راهبرد نوین این شرکت مبتنی بر از بین بردن فاصله بین صنعت نفت و دانشگاه تدوین شده است، گفت: امروز با وجود ایده‌های نوین، کارآمد و کاربردی دانشگاهیان، بهترین راه برای توسعه و پایداری تولید، استفاده حداکثری از توان علمی این قشر از جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی دفتر پژوهش را مشتمل بر دو بخش اداری و مطالعاتی برشمرد و افزود: نظارت بر طرح ملی مطالعه میدان نفتی گچساران از سوی دانشکده نفت و افزایش همکاری با پژوهشگران و صاحبان ایده در این دانشکده را می‌توان دو هدف اصلی تاسیس دفتر پژوهش دانست، زیرا دانشکده صنعت نفت سابقه‌ای بلندمدت و موثر به‌ویژه در بخش بالادستی دارد.
کرد گفت: همچنین همکاری گسترده‌ای بین این شرکت با دانشگاه شهید چمران و دانشگاه آزاد ایجاد شده و امید می‌رود در آینده نزدیک، با گسترش این تعامل با دیگر دانشگاه‌ها، بیش از پیش به سمت تحقق اهداف مناطق نفت‌خیز جنوب حرکت کنیم.
گفتنی است در حاشیه آیین افتتاح این دفتر، نشست نحوه صنعتی کردن پروژه‌های دانشجویی در شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با محور نحوه صنعتی کردن پروژه‌های دانشجویی و همچنین چالش‌ها و نیازهای روزآمد مناطق نفت‌خیز جنوب با حضور رؤسا و کارشناسان پژوهش و فناوری این شرکت و دانشکده صنعت نفت برگزار شد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۳۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • حمایت جامعه دانشگاهی اهواز از اعتراضات دانشجویی در آمریکا علیه صهیونیست‌ها
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز
  • شرکت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور ۱۴۰۳
  • رقابت بیش از ۷۱ هزار داوطلب خوزستانی در کنکور سراسری ۱۴۰۳
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات