Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@04:42:00 GMT

ضرورت توجه جدی دولت و مجلس به دانشگاه فرهنگیان

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۰۷۸۷۹

ضرورت توجه جدی دولت و مجلس به دانشگاه فرهنگیان

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان بر ضرورت توجه جدی دولت و مجلس به این دانشگاه، تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام و المسلمین سید امین الله دادگر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان در هشتمین جشنواره پژوهشی  و چهارمین جشنواره نوآوری های پژوهشی دانشجویی دانشگاه فرهنگیان؛ با بیان آیه ای از قرآن کریم، اظهار کرد: خداوند طبق وعده الهی ، سرنوشت هیچ قومی را تغییر نخواهد داد مگر آنکه خودشان بخواهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهید صدر اعتقاد داشت که دگرگونی های بیرونی در تحولات درونی استوار است و اگر اراده ای، باوری، گرایشی از درون بچوشد، منشاء اتفاقات خارجی خواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمین دادگر، ادامه داد: حضرت امیر (ع) می فرمایند که هر تلاشی بدون پژوهش محققانه فایده و اثر نخواهد داشت و این کلام را می توان در توان حوزه ها خصوصا حوزه فرهنگ جستجو کرد که اگر مطالعه، پژوهشی نشود آن امر دوام و اثر بخشی نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه محیطی که پژوهش در آن نباشد، حالت ایستایی دارد، تصریح کرد: پژوهش تحرک اندیشه است و در شاهرگ ها و رگ های پیکره وجودی دانشگاه اندیشه باید جریان داشته باشد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: در هر حوزه و رشته ای در دانشگاه فرهنگیان باید آخرین تحولات آن رشته با کمک اساتید در خدمت دانشجو معلمان قرار گیرد و اگر این امر اتفاق نیفتد حالت ایستایی کم رنگی در دانشگاه ایجاد می شود.

وی با بیان اینکه پژوهش نباید صرفا جمع آوری اطلاعات و جنبه های صرف داده ها باشد، تصریح کرد: باید با انس، نگاه عمیق به نتیجه نهایی رسید و هنر بزرگ در خلق جدید، ابتکار جدید، نکات جدید و عرصه های جدید است که منشا اثر برای خود و دیگران می شود.

وی پژوهش را همزاد معلمی برشمرد و افزود: معلم با فضیلت، تحول آفرین، تمدن ساز و اثر گذار با پژوهش عجین است و نمی تواند به این امر بی اعتناء باشد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان با تقدیر از پژوهشگران دانشگاه فرهنگیان که بدون چشم داشت و توقف بر امر تولید عمل کمک می کنند، تصریح کرد: مصمم، مومنانه، این امر دنبال شود و با روحیه جهادی، فرهنگ پژوهش در دانشگاه فرهنگیان نهادینه شود.

حجت الاسلام و المسلمین دادگر ادامه داد: فرهنگ پژوهش باید نهادینه شود تا دانشگاه به سیاست ها و مقاصد پژوهشی دست پیدا کند و در تمدن بزرگ اسلامی و تمدن سازی نوین اسلامی ایفاگر نقش باشد.

وی با بیان اینکه در ترسیم  نقشه علمی کشور از ارزش های بنیادین بهره گرفته شده است، تصریح کرد: در این نقشه، تلفیق آموزش با تربیت، پژوهش و مهارت تاکید شده است و دانشگاه فرهنگیان باید پیشگام این امر مهم باشد.

حجت الاسلام و المسلمین دادگر به موضوع بیانیه دوم انقلاب اشاره کرد و افزود: نقش و رسالت دانشگاه فرهنگیان در این امر مهم است و باید گفتمان علمی تقویت شود و گفتمان سکولار و لیبرال به درد کشور نمی خورد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان در ادامه به حضور ارزشمند رهبر انقلاب در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: معظم له به صراحت بر کمک نهادهای دیگر از وزارت علوم، امور استخدامی، آموزش و پرورش و به دانشگاه فرهنگیان تاکید کردند، این سخنان برای همگان حجیت است، تمام حوزه ها در خصوص نقش خودشان توجه کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، وی افزود: استخراج مدل علمی، پیاده سازی و پیگیری، ارائه الگوهای عملی و عمیق در جامعه و جهان اسلام، نگاه بنیادین و اساسی به دانشگاه فرهنگیان طبق مطالبات رهبر انقلاب از این دانشگاه باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۷۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علم و فرهنگ، باتوجه‌به گسترش روزافزون فعالیت‌ها و خدمات در فضای مجازی، شناخت، تجزیه‌وتحلیل و در کل پژوهش در حوزه فضای مجازی اهمیت ویژه‌ای در دنیا پیدا کرده است. در این راستا و به دلیل فقدان پژوهش متمرکز بر روی وب در کشور، ایده‌ای با نام «وب پژوهی» از سال ۹۴ در دانشگاه علم و فرهنگ شکل گرفت.

خوشبختانه موضوع «وب پژوهی» مورد استقبال جامعه علمی کشور قرار گرفته است و مقالات و پژوهش‌های متعددی به زبان‌های فارسی و انگلیسی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که آثار پذیرفته شده در پایگاه‌های معتبر علمی داخلی نظیر SID و ISC و خارجی نظیر IEEE Xplore نمایه شده است.

کد خبر 6087272

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • ضرورت توجه به حجاب وعفاف در جامعه
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • اولویت‌های پیشنهادی مجلس برای شکوفایی اقتصادی کشور منتشر شد
  • کتاب اولویت های پیشنهادی مجلس دوازدهم منتشر شد
  • اولویت‌ های حوزه حمل و نقل و مسکن بررسی شد
  • کتاب اولویت‌های پیشنهادی مجلس دوازدهم منتشر شد
  • تدوین اولویت‌های مجلس دوازدهم براساس نظرات نخبگان و مردم