Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه روسیه با تأکید اینکه خط لوله "جریان شمالی-۲" به‌رغم اقدامات آمریکا راه اندازی خواهد شد و اروپایی‌ها هم به منافع اقتصادی این خط لوله آگاه هستند، یادآور شد که مسکو به تحریم‌ها به گونه‌ای پاسخ می‌دهد که به منافعش آسیبی نرسد. ۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۸ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه «ایزوستیا»، چاپ مسکو نوشت: "سرگئی لاوروف" وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرد که مسکو به تحریم‌های واشنگتن پاسخ خواهد داد، ولی به گونه‌ای که به خود آسیبی نرسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاوروف در برنامه سیاسی «بازی بزرگ» از شبکه اول تلویزیون روسیه گفت: «ما قطعاً به تحریم‌های طرف آمریکایی پاسخ خواهیم داد، اما به گونه‌ای که به خودمان آسیبی نرسد. و مطمئناً ما این مسئله را در برقراری روابط خود در نظر خواهیم گرفت.»

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه با اشاره به اینکه وی هرگز تصور نمی کرد که سیاستمداران آمریکا به چنین تصمیماتی برسند که به سیاستمداران دیگر احترام نگذارد، ادامه داد: «درک این وضعیت برای من بسیار دشوار است، برای اینکه اکثر نمایندگان کنگره‌، اعضای مجلس نمایندگان، سناتورها، و به خصوص از حزب دموکرات را من یا مستقیماً یا بطور غیابی می‌شناسم و هرگز تصور نمی کردم که آنها چنین تصمیماتی بگیرند.»

مجلس سنای کنگره آمریکا سه شنبه گذشته لایحه بودجه دفاعی برای سال مالی 2020 را تصویب کرد که دولت ایالات متحده را موظف کرده تا تحریم‌هایی را برای دو طرح ساخت خط لوله گاز روسیه "جریان شمالی-2" و "جریان ترکیه" اعمال کند. "دونالد ترامپ" روز جمعه این سند را امضاء کرد و بدین ترتیب این قانون اجرایی شد.

به‌رغم تحریم‌های آمریکا، خط لوله "جریان شمالی-2" راه اندازی خواهد شد

سرگئی لاوروف یادآور شد که طرف اروپایی از مزایای تجاری ساخت خط لوله گاز "جریان شمالی-2" که از سوی ایالات متحده در معرض تهدید قرار گرفته، به خوبی آگاه است.

وی تاکید کرد: «به رغم همه این تهدیدها ، این خط لوله به هر حال تکمیل و بهره برداری خواهد شد. اولاً، من اطمینان دارم که اروپایی‌ها علاقه تجاری خود را درک می کنند. ثانیاً، منافع آنها از لحاظ تضمین امنیت انرژی در بلند مدت مطرح است. و سوماً ، مسلماً این برخورد ایالات متحده باعث تحقیر آنها شده است. با این وجود اظهارات شنیده شده از سوی مقامات برلین نشان می دهد که شرکای اروپایی ما هنوز احساس عزت کرده و از منافع خود دفاع می‌کنند.»

وزیر خارجه روسیه افزود: «من اطمینان دارم که طرح خط لوله "جریان شمالی-2" نیز مانند خط لوله "جریان ترکیه" تحقق خواهد یافت. "جریان ترکیه"  عملاً طی همین 2 الی 3 هفته آینده آغاز به کار خواهد کرد.»

کنگره آمریکا با تحریم‌ها روابط روسیه-آمریکا را "بمباران می‌کند"

لاوروف ابزار عقیده کرد: «کنگره آمریکا با تصویب تحریم‌ها در حقیقت روابط روسیه و آمریکا را "بمباران می‌کند" تا مانع از تحقق برنامه‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور و "مایکل پامپئو "وزیر امور خارجه آمریکا برای توسعه روابط تجاری با روسیه شود: در تلاش برای تجدید نظر در نتایج انتخابات و خواست مردم آمریکا، این نمایندگان کنگره آماده هر کاری هستند ، از جمله اقدامات بی پروا که به نظر من در شأن سیاستمداران جدی نیست.»

نقشه آمریکا برای استقرار موشک‌های برد متوسط در نزدیکی مرزهای روسیه

وزیر خارجه روسیه هشدار داد که ایالات متحده ممکن است موشک‌های با برد متوسط ​​و کوتاه‌تر خود را در منطقه آسیا و اقیانوسیه در نزدیکی مرزهای روسیه مستقر کند.

لاوروف گفت: «اوضاع کنونی ما را نگران می‌کند، برای اینکه ایالات متحده ، با خارج شدن از پیمان نابودی موشک‌های برد متوسط ​​و کوتاه‌تر، حتی پنهان نکرده که مدت‌هاست در حال توسعه تجهیزاتی است که در چارچوب این پیمان ممنوع بود.»

به عقیده وی ، آزمایش انجام شده در آمریکا با استفاده از چنین موشک‌هایی که به گفته آنها، برای سامانه دفاع موشکی است، اظهارات روسیه را تأیید می‌کند که چنین فناوری‌هایی دارای کاربردهای دوگانه است.

آمادگی روسیه برای گنجاندن سامانه‌های "سرمت" و "آوانگارد" در پیمان استارت-3

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه در این مصاحبه همچنین تاکید کرد که این کشور آمادگی دارد تا سامانه‌های موشکی جدید "سرمت" و "آوانگارد" را در پیمان ادامه کاهش و محدود سازی تسلیحات تهاجمی راهبردی (استارت-3) بگنجاند.

لاوروف گفت: «ما بر این عقیده هستیم که  که سامانه‌های موشکی جدید "سرمت" و "آوانگارد" تحت پوشش این توافقنامه قرار می‌گیرند و آماده هستیم تا این تسلیحات را در پیمان استارت ادغام کنیم، البته مسلماً در صورتی که چنین پیمانی به موجودیت خود ادامه دهد. زمانی خواهد بود.»

به گفته وی، "آوانگارد" پیش از این به طرف آمریکایی نشان داده شده و روسیه حاضر است سامانه "سرمت" را نیز در مرحله مشخصی به آنها ارائه دهد. بقیه سیستم‌هایی که رئیس جمهور ولادیمیر پوتین در پیام خود برای مجمع فدرال در ماه مارس  از آنها صحبت کرده ، تحت پوشش پیمان استارت-3 قرار نمی گیرد. لاوروف افزود: «ما اعلام کرده‌ایم که آمادگی داریم تا درباره این سامانه‌ها و همچنین درباره فناوری‌های نظامی جدید ایالات متحده مذاکرات  موازی و جداگانه‌ای انجام دهیم.»

مشکل برنامه آمریکا برای استقرار سلاح در فضا باید بررسی شود

وزیر امور خارجه روسیه یادآور شد که مسکو اصرار دارد تا مشکلات ناشی از برنامه ایالات متحده برای استقرار تسلیحات نظامی در فضا مورد بررسی قرار بگیرد.

لاوروف توضیح داد: «ما پیمان ادامه کاهش تسلیحات تهاجمی راهبردی (استارت-3) را تدوین کردیم. یکی از عوامل تعیین کننده در آن موافقت آمریکایی‌ها با ارتباط متقابل بین سلاح‌های راهبردی تهاجمی و دفاعی، یعنی دفاع ضد موشکی بود. ما هرگز از ضرورت بررسی همه جنبه‌های این وضعیت که بر ثبات راهبردی جهان تأثیر می‌گذارند، از جمله سلاح‌های هسته‌ای تهاجمی و سلاح‌های غیرهسته‌ای راهبردی که آمریکایی‌ها در چارچوب دکترین حملات رعدآسای جهانی، دفاع موشکی در حال توسعه آنها هستند، صرف نظر نکرده‌ایم.»

وی افزود: «بدون تردید اکنون که می‌بینیم این دفاع موشکی هیچ ارتباطی با وظیفه دفاع در برابر ایران ندارد، ولی واقعاً جهانی است ، ما اصرار داریم تا در مورد مشکلات مرتبط با برنامه‌های اعلام شده برای استقرار تسلیحات در فضا گفتگو کنیم – این مسئله‌ای است که نه تنها آمریکایی‌ها، فرانسوی‌ها نیز  اعلام کرده‌اند.»

وزیر خارجه روسیه گفت، اظهارات طرف آمریکایی درباره عدم تصویب پیمان جامع ممنوعیت آزمایشات هسته‌ای، هم موجب ثبات و اعتماد به نفس نمی شود،  بنابراین به موازات تمدید پیمان استارت-3 ، لازم است تا گفتگوها بین همه نقش آفرینان کلیدی در رابطه با این مسائل شکل بگیرد.

هشدار دیپلمات ارشد روسیه به آمریکا درباره رفتارش با ایرانلاوروف از نامه ترامپ برای حل بحران در روابط روسیه-آمریکا خبر داددیدگاه کرملین درباره مذاکرات لاوروف با ترامپ و پامپئو در واشنگتن

اتحادیه اروپا باید اصولی جدید برای روابط خود با روسیه مشخص کند

سرگئی لاوروف در بخش دیگری از این مصاحبه اعلام کرد که رهبری جدید اتحادیه اروپا باید اصولی برای خط مشی جدید در رابطه با روسیه را تعیین کند.

وی گفت: «مواضع ناتو و اتحادیه اروپا در قبال روسیه از سوی یک اقلیت نسبتاً پرخاشگر، پر سروصدا ودارای تمایلات "روس هراسی" تعیین می شود. وقتی کشورهایی که ناهنجاری اوضاع بین مسکو و غرب را درک می کنند، در مذاکرات دوجانبه مرحله جدید را برای ما توضیح می دهند که یک قانون اجماع بین اروپایی‌ها وجود دارد که آنها با وجود مخالفت خود با تحریم‌های ضدروسی، مجبور به پیوستن به اجماع هستند ، من معمولاً با روشی دوستانه به همتایان خود یادآوری می شوم که "اجماع عدم وجود اعتراض است، و اگر هر دو سازمان - ناتو و اتحادیه اروپا - بر اساس قانون اجماع کار کنند ، یک اعتراض واحد برای جلوگیری از اجماع کافی خواهد بود.»

وزیر خارجه روسیه افزود: «تشریفات پیچیده‌ای در اتحادیه اروپا در جریان است و بسیاری درک می کنند که چنین سیاستی در قبال روسیه نمی تواند ادامه یابد و من فکر می کنم که ترکیب جدید رهبری اتحادیه اروپا یکی از موضوعات دارای اولویت در دستورکار خود را مشخص کردن خط مشی جدید در برخورد با روسیه قرار خواهد داد.»

انتهای پیام/

R1445/P/S8,89,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آمریکا" اخبار "روسیه" سرگئی لاوروف

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا اخبار روسیه سرگئی لاوروف اخبار آمریکا اخبار روسیه سرگئی لاوروف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۹۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین تحولات اوکراین| درخواست کی‌یف از اروپا برای اعزام نیرو

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز، آلکسی گونچارینکو، نماینده پارلمان اعلای اوکراین روز شنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی فرانسوی LCI ، اعتراف کرد که مقامات کی‌یف ممکن است از اتحادیه اروپا بخواهند تا نیروهای نظامی خود را به منطقه درگیری با روسیه بفرستد.

بیشتر بخوانید: آخرین تحولات اوکراین/ بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است

او در پاسخ به سوالی در این باره با اشاره به این واقعیت که بسیاری از مسائل به "وضعیت در جبهه نبرد" بستگی دارد، گفت: اگر ارتش اوکراین نتواند به طور مستقل جلوی پیشروی نیروهای مسلح روسیه را گرفته و آنها را متوقف کند، چنین نیازی ممکن است بوجود آید.

طبق برخی اطلاعات رسانه‌ای، مقامات اوکراینی در گفتگوهای غیرعلنی خود با شرکای غربی قبلاً با این مسئله موافقت کرده‌اند که دونباس به زودی به طور کامل برای کشور از دست رفته خواهد شد.

یک روز قبل امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه بار دیگر گفت که همچنان امکان اعزام نیرو از اروپا به اوکراین را رد نمی‌کند. این اظهارات مورد انتقاد مارین لوپن، رئیس فراکسیون پارلمانی حزب "اتحاد ملی" فرانسه و فلوریان فیلیپو، رهبر حزب میهن پرستان قرار گرفت.

پیتر سییارتو، وزیر خارجه مجارستان و دیوید کامرون، وزیر امور خارجه انگلیس، چنین دیدگاهی را نگران کننده ارزیابی کرده و رابرت فیکو، نخست وزیر اسلواکی نیز با اعزام نظامیان اروپایی به اوکراین مخالفت کرد.

ماکرون در ماه فوریه نظریه خود درباره امکان اعزام نیرو از کشورهای غربی به اوکراین را مطرح کرد که البته بلافاصله تعدادی از کشورها، از جمله ایالات متحده، آلمان و بریتانیا، وجود چنین سناریویی را رد کردند.

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به هشتصد و دومین روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

ماکرون بر لزوم حفظ امکان مذاکره با روسیه تاکید کرد

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه شب گذشته، شنبه، در مصاحبه با روزنامه "لا-تریبون" ابراز عقیده کرد که پاریس باید امکان مذاکره با مسکو را حفظ کند. وی گفت: «ما با باز گذاشتن درها برای مذاکره با روسیه کار درستی انجام می‌دهیم. در غیر این صورت نظم بین المللی و در نتیجه صلح و امنیت را کنار خواهیم گذاشت.»

او در عین حال از ادامه سیاست "استراتژی دوگانه" فرانسه در قبال روسیه خبر داد. ماکرون همچنین گفت که کشورهای اروپایی برای حل مشکلات امنیتی و اقلیمی جهان به چین نیاز دارند، بنابراین از حفظ همکاری اقتصادی با پکن حمایت کرد.

رئیس جمهور فرانسه دو روز قبل گفت که ارتش کشورش بسیار مجهز و یکی از موثرترین ارتش‌ها در اروپاست. او همچنین سلاح هسته‌ای را بخش مهمی از حفاظت از قاره اروپا خواند.

وزارت کشور روسیه زلنسکی را در فهرست افراد تحت تعقیب قرار داده است

بر اساس اطلاعات منتشر شده روز شنبه در وب سایت رسمی وزارت امور داخلی روسیه، ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، در فهرست افراد تحت تعقیب در این کشور قرار گرفته است. ماده‌ای از قانون جزایی روسیه که به موجب آن زلنسکی تحت تعقیب باشد، فاش نشده است.

این وزارتخانه همچنین پترو پروشنکو، رئیس جمهور سابق اوکراین را نیز به دلیل اتهامات جنایی در فهرست تحت تعقیب قرار داد.

علاوه بر این، وزارت امور داخلی روسیه الکساندر پاولیوک، فرمانده نیروی زمینی ارتش اوکراین را در فهرست افراد تحت تعقیب قرار داد. ضمن اینکه میخائیل کوال، سرپرست سابق وزارت دفاع را که در حال حاضر ریاست دانشگاه دفاع ملی اوکراین را بر عهده دارد، نیز در فهرست افراد تحت تعقیب قرار داده است.

کوال از مارس تا جولای ۲۰۱۴ وزیر دفاع اوکراین بود و پس از آن در سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۱ معاون اول دبیر شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین بود. او در آگوست ۲۰۲۲ به ریاست دانشگاه دفاع ملی منصوب شد.

یک روز قبل، وزارت امور داخلی روسیه، الکساندر شلاپاک، وزیر سابق دارایی اوکراین و استپان کوبیو، رئیس سابق بانک ملی این کشور را هم در فهرست تحت تعقیب قرار داد. علاوه بر این، والنتین نالیوایچنکو، رئیس سابق سرویس امنیتی اوکراین و الکساندر لیتوینکو، دبیر شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین نیز در فهرست افراد تحت تعقیب وزارت امور داخلی قرار گرفتند.

سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا: اوکراین باید برخی از مناطق خود را واگذار کند

سرهنگ بازنشسته ارتش ایالات متحده، دانیل دیویس، معتقد است که اوکراین باید در جریان مذاکرات احتمالی درباره صلح، برخی از سرزمین‌های خود را به روسیه واگذار کند.

این مقام نظامی و کارشناس آمریکایی در مصاحبه‌ای گفت: «آنها قطعاً باید برخی از قلمروها را به طرف روسی واگذار کنند، اما در ازای آن می‌توانند بخشی از کشور را تحت کنترل خود نگهداشته و به درگیری نظامی پایان دهند.»

به عقیده سرهنگ دیویس، در این صورت، کی‌یف دیگر نیازی به از دست دادن مناطق بیشتر و سربازان خود نخواهد داشت، البته برای این کار، رهبری اوکراین باید ابتدا با مذاکرات موافقت کند. این کارشناس نظامی تاکید کرد: مسلماً شرایط پیمان صلح آن چیزی نخواهد بود که مقامات کی‌یف می خواهند. آنها باید این واقعیت را بپذیرند، برای اینکه نیروهای مسلح اوکراین هیچ قابلیتی برای حفظ خط مقدم و ضدحمله ندارند.

گسترش مناطقی که در سال ۲۰۲۴ تحت کنترل نیروهای مسلح روسیه قرار گرفته

سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه اعلام کرد که از آغاز سال ۲۰۲۴، نیروهای مسلح این کشور کنترل ۵۴۷ کیلومتر مربع از قلمرو مناطق جدیدی در خاک اوکراین را به دست گرفته‌اند.

او روز شنبه در یک نشست مطبوعاتی در وزارت دفاع گفت: «گروه‌هایی از نیروهای مسلح روسیه به نفوذ در سیستم استحکامات دشمن در طول کل خط تماس رزمی ادامه می‌دهند. یگان‌های نیروهای مسلح اوکراین با وجود تلاش برای حفظ خطوط دفاعی، تحت تهاجم نیروهای ما مجبور به ترک مواضع خود و عقب‌نشینی می‌شوند. بدین ترتیب از ابتدای سال تاکنون ۵۴۷ کیلومتر مربع از مناطق جدید را تحت کنترل خود در آورده‌ایم.»

شویگو یادآور شد که طی دو هفته گذشته ارتش روسیه کنترل چند منطقه مسکونی و شهرک دیگر در سرزمین دونتسک را به دست گرفته است. وی اطمینان داد که نیروهای روسی به آزادسازی مناطق بیشتری ادامه خواهند داد.

به گفته او، تلفات روزانه نیروهای مسلح اوکراین در ماه آوریل از یک هزار پرسنل نظامی افزایش یافته، در حالی که در سال جاری از مرز ۱۱۱ هزار نفر و ۲۱ هزار واحد سلاح و تجهیزات نظامی فراتر رفته است.

سرنگونی ۱۵ موشک دوربرد و ۲۰۱ پهپاد اوکراینی ظرف یک هفته

وزارت دفاع روسیه روز شنبه اعلام کرد که ارتش این کشور ظرف یک هفته ۱۵ موشک دوربرد ATACMS و ۲۰۱ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرده است.

علاوه بر این، نیروهای هوایی و پدافند هوایی روسیه ۱۷ بمب هدایت شونده Hammer فرانسوی و شش موشک GLSDB، HIMARS و Hurricane را سرنگون کردند.

طبق این اطلاعات، در مجموع از آغاز درگیری نظامی تاکنون، ارتش اوکراین ۵۹۳ فروند هواپیما، ۲۷۰ فروند بالگرد، ۲۳۷۴۲ پهپاد، ۵۱۲ سامانه موشکی ضدهوایی، ۱۵۹۱۱ دستگاه تانک و سایر خودروهای زرهی رزمی خود را از دست داده است.

گفتگوی معاونان وزیر خارجه روسیه و ترکیه درباره وضعیت اوکراین

سرگئی ورشینین، معاون وزیر امور خارجه روسیه روز شنبه در دیدار با بوراک آکچاپار همتای ترکیه‌ای خود درباره وضعیت اوکراین گفتگو کردند.

طبق اطلاعات وزارت خارجه روسیه، طرفین همچنین در مورد مسائل کلی عملکرد سازمان ملل متحد با تاکید بر کار نهادهای کلیدی آن - شورای امنیت و مجمع عمومی - از جمله وظایف اصلاحات و آماده سازی نشستهای آتی صحبت کردند. دو دیپلمات عالی رتبه همچنین درباره حل و فصل فلسطین-اسرائیل و قبرس، وضعیت سوریه و لیبی با تاکید بر اجرای دستورات ساختارهای مربوطه سازمان ملل گفتگو کردند.

ورشینین و آکچاپار در جریان رایزنی‌ها، وضعیت پیرامون اوکراین و همچنین حوزه دریای سیاه و نوار غزه را مورد بررسی قرار دادند. ضمن اینکه، هر دو طرف تعهد خود برای ادامه و توسعه همکاری‌های مفید دوجانبه را تایید کردند.

ترکیه تحریم‌های غرب علیه روسیه را محکوم کرد

فوات اوکتای، رئیس کمیسیون روابط خارجی پارلمان ترکیه اعلام کرد که این کشور از تحریم‌های ضد روسی اعمال شده توسط کشورهای غربی حمایت نمی‌کند. به گفته وی، مقامات ایالات متحده به خوبی از موضع گیری ترکیه در این زمینه مطلع هستند.

اوکتای همچنین تاکید کرد که ترکیه از ایده مذاکره بین مسکو و کی‌یف برای پایان دادن به درگیری نظامی کنونی حمایت کرده و همچنین تلاش می‌کند تا اطمینان حاصل شود که بحث صلح بین دو طرف مناقشه در آینده بسیار نزدیک انجام شود.

ترس آمریکا از ارسال پهپادهای MQ-۹ به اوکراین

روزنامه "پولیتیکو"به نقل از منابع خبری خود گزارش داد که اوکراین می‌خواهد پهپادهای شناسایی آمریکایی MQ-۹ Reaper را خریداری کند، اما در ایالات متحده این نگرانی وجود دارد که این پهپادها ممکن است فورا توسط نیروهای پدافند هوایی روسیه منهدم شوند.

به گفته این منابع، MQ-۹ Reaper در ردیف اول فهرست سلاح‌هایی است که اوکراین از ایالات متحده درخواست کرده است. علت آن هم مشخص است: این پهپادها کارایی بالایی داشته و برد پرواز آنها به ۱۸۵۰ کیلومتر می‌رسد و بنابراین نیروهای مسلح اوکراین تمایل خود برای استفاده از این نوع پهپادهای آمریکایی برای شناسایی را ابراز کرده است.

همانطور که این روزنامه اشاره کرده، واشنگتن تاکنون به درخواست‌های مکرر کی‌یف به دلیل ترس از سرنگونی سریع این پهپادها توسط نیروهای مسلح روسیه پاسخ منفی داده است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229465 برچسب‌ها اوکراین

دیگر خبرها

  • لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند
  • بالاگرفتن جنگ لفظی بین مقامات فرانسه و روسیه
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود
  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • آخرین تحولات اوکراین| درخواست کی‌یف از اروپا برای اعزام نیرو