Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام محمدحسن سعیدی کارشناس فرهنگی درباره استفاده از کودکان در پیام‌های بازرگانی به خبرنگار مهر بیان کرد: هر آنچه در آن افراط باشد، آسیب‌رسان است. استفاده بیش از حد از بچه‌ها در تبلیغات تلویزیونی نیز برای شخصیت آن‌ها آسیب‌زننده است.  

وی ادامه داد: درباره بچه‌ها باید این نکته مهم را در نظر گرفت که اگر آن‌ها در دوران کودکی از جهت برخی از جنبه‌های استعدادی مورد توجه قرار بگیرند، احساس اقناع کرده و به تعبیری نوعی خودشیفتگی در آن‌ها ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خودشیفتگی عواقب دیگری دارد که به طور مثال کودکان را از موفقیت و رشد در مسیرهای دیگر و ادامه راه بازمی‌دارد.

احساس سرخوردگی برای کودکان تبلیغات

حجت‌الاسلام سعیدی که به‌عنوان کارشناس در برنامه‌هایی مثل «هزار راه نرفته» حضور دارد با بیان اینکه بچه‌ها نگاهشان محدودتر و سطحی‌تر است، تصریح کرد: وقتی کودکان به دلیل برخی از توانمندی‌ها موردتوجه واقع می‌شوند، انتظار دارند در همه عرصه‌ها موفق تلقی شوند و زمانی که این موفقیت در همه عرصه‌ها برایشان بوجود نیاید، احساس سرخوردگی به آن‌ها دست می‌دهد. به طور مثال گاهی خانواده‌ها آرمان‌های بلندی را به کودکان پیشنهاد می‌کنند و مثلا مطرح می‌کنند که باید فلان کاره شوند و توقعات بالایی از کودک دارند.

وی اضافه کرد: از طرف دیگر خانواده‌ها به دلیل دیده شدن این بچه‌ها بیش از حد آن‌ها را ستایش می‌کنند درحالی که در مدرسه اینگونه نیست که فرد اینقدر ستایش شود درواقع بچه‌ها می‌بینند آن توجهی را که انتظار دارند در مدرسه هم گل سرسبد باشند کسب نمی‌کنند. به این ترتیب ما مراجعان متعددی دارند که به خاطر این مساله از جامعه گریزان شده و دلسرد و مایوس می‌شوند.

تاثیر منفی حضور بچه‌های چشم‌آبی در تبلیغات

این کارشناس امور مذهبی و خانوادگی در پاسخ به سوالی درباره تاثیر استفاده از کودکان زیبا و دختران بور و چشم آبی در پیام‌های بازرگانی اظهار کرد: وقتی فضایی مصنوعی را در رسانه ایجاد می‌کنیم که برآمده از واقعیت‌های عینی زندگی مردم نیست، طبیعتاً در خیلی جاها می‌تواند تاثیر داشته باشد.

حجت‌الاسلام سعیدی تأکید کرد:‌گاهی خود بچه‌ها خود را با این کودکان مقایسه می‌کنند و حتی در نظر نمی‌گیرند که کودکی که در تبلیغات وجود دارد تصویرش بزک شده است و حالت طبیعی نیست و یا گریم دارد. حتی خانواده‌ها هم ممکن است این مقایسه را داشته باشند و کودکشان را با کودکان حاضر در تبلیغات مقایسه کنند.

وی در پایان گفت: یکی از نکات مهم این است که در این تبلیغات تعادل رعایت شود، به هر حال آدم‌ها به لحاظ ظاهر چهره رنگ و قد متفاوت هستند آن‌ها هم حق زندگی دارند باید دوست داشته شوند و مورد توجه قرار بگیرند و اگر این تعادل رعایت نشود و از بین برود، تأثیر آن در جامعه منفی تلقی می‌شود.  

کد خبر 4805110 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: کودکان تبلیغات تئاتر ایران فیلم سینمایی سیزدهمین جشنواره سینماحقیقت موسیقی ایرانی کنسرت موسیقی کارگردان تئاتر سریال ایرانی بازیگر سینما سینمای مستند موسیقی پاپ فیلم کوتاه تماشاخانه ایرانشهر جایزه سینمایی سی و هشتمین جشنواره تئاتر فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۰۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد بار ریلی منفی شد

تین نیوز

یک کارشناس حوزه حمل و نقل ریلی از کاهش سهم بار ریلی در سه سال گذشته خبر داد و آن را اتفاقی نادر در حوزه ریلی کشور در 30 سال گذشته دانست.

به گزارش تین نیوز به نقل از ترابران، علی اصغر شفیع نادری، کارشناس حمل و نقل ریلی با تاکید بر لزوم وجود نهاد تنظیم گر در حوزه حمل و نقل ریلی خاطرنشان کرد: «مشکلات موجود حوزه ریلی در کنار انتظارات برآوردنشده در این حوزه لزوم ایجاد نهاد تنظیم گر را بیش از پیش نمایان می کند.»

شفیع نادری سپس با بیان آمارهای مأیوس کننده در حوزه عملکرد ریلی تاکید کرد: «متاسفانه برای نخستین بار در سی سال گذشته برای سه سال پیاپی رشد بار منفی داشتیم که یک رکورد در جهت عکس به شمار می آید.»

او گفت: «حوزه ریلی ما به معنای واقعی نه دولتی است و نه خصوصی؛ در نتیجه سهم بار ریلی به جای اینکه از ۱۰ درصد افزایش یابد کمتر هم شده است. این در حالی است که ۲۵ درصد از بار کشور می تواند از ریل جابه جا شود.»

این کارشناس حمل و نقل ریلی با اشاره به اهمیت افزایش بهره وری برای جذب بار به سمت ریل اظهار کرد: «همه چیز در بخش خصوصی به جذابیت سرمایه گذاری بستگی دارد که برای جذاب شدن سرمایه گذاری یا باید تعرفه ها را عوض کنیم یا بهره ور شویم.»

شفیع نادری با بیان اینکه در حوزه تعرفه ها کار زیادی نمی شود کرد، بنابراین باید بهره وری را بالا برد؛ خاطرنشان کرد: «بهره وری هم باید روی پلتفرم ایجاد شود که متاسفانه پلتفرم در داخل ایران ناقص است.»

او در پایان بر اصلاح صحیح ساختار بخش ریلی با استفاده از تجربه کشورهای دیگر تاکید کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • حضور ۲ خوزستانی در اردوی تیم ملی کاراته
  • حضور جمعی از کودکان آفریقایی در تمرینات بارسلونا و دیدار با ژاوی و بازیکنان این تیم / فیلم
  • رشد بار ریلی منفی شد
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • شهر را تقدیم تاس‌اندازها نکنیم
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • جواب منفی مجیدی به زنوزی؛فرهاد فقط به نیمکت استقلال فکر می‌کند
  • عهد کردیم خودسانسوری نکنیم
  • دیپلمات ایرانی: فراموش نکنیم جنگ آمریکا علیه ویتنام را جنبش دانشجویی متوقف کرد
  • اولین جلسه شورای راهبری بانوان سازمان تبلیغات برگزار شد