Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا عصار خواننده با سابقه موسیقی پاپ که چندی پیش قطعه «دلتنگ» را منتشر کرد، قرار است با اجرای قطعه‌ای جدید و منتشر نشده، پس از دو سال دوری از اجراهای زنده، در روزهای پایانی دی ماه ۹۸ با مخاطبانش در تالار بزرگ وزارت کشور دیدار کند.

به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس، «علیرضا عصار» که تا کنون آثار برجسته‌ای را در حوزه موسیقی پاپ کشور منتشر کرده است، جدیدترین کنسرت خود با عنوان «پایان دلتنگی» را در روزهای ۲۴ و ۲۵ دی ماه سال ۹۸ به همت موسسه «آوای هنر» در تالار بزرگ وزارت کشور برگزار خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عصار پیش از این قرار بود، کنسرتی را در روزهای پایانی آذرماه روی صحنه ببرد که پیش از بلیت فروشی به دلیل نامساعد بودن شرایط آن زمان، تصمیم به تغییر زمان برگزاری اجرا گرفت و در نهایت با انتشار ویدیویی در صفحه شخصی خود از «پایان دلتنگی» خبر داد و تاریخ جدید اجراهایش در دی ماه را به مخاطبانش اعلام کرد.

علیرضا عصار در این کنسرت با همراهی ارکستری به رهبری پویا نیک پور روی صحنه خواهد رفت و قطعات آلبوم «جزعشق نمی خواهم» و گلچینی از قطعات گذشته خود را به همراه قطعات جدید اجرا می‌کند.

وی همچنین در جدیدترین اجرای خود قرار است، قطعه‌ای جدید و منتشر نشده را برای نخستین بار در این کنسرت به اجرا دربیاورد.

این خواننده که پس از شش سال توقف در فعالیت‌هایش، آذرماه سال ۱۳۹۶ آلبومی را تحت عنوان «جز عشق نمی‌خواهم» منتشر کرد که با استقبال مخاطبان مواجه شد و در پنجمین جشن سالانه موسیقی ما عنوان بهترین آلبوم از نگاه کارشناسان موسیقی را از آن خود کرد و آخرین اجرایش را دی‌ماه همان سال روی صحنه برد قرار است با برگزاری کنسرت تهران، به دوری دوساله از هوادارانش پایان دهد.

 

بلیت فروشی کنسرت علیرضا عصار برای روزهای ۲۴ و ۲۵ دی‌ماه ۹۸ آغاز شده و تا کنون مورد استقبال مخاطبان این هنرمند قرار گرفته است و علاقه‌مندان جهت تهیه بلیت می‌توانند به سایت ایران کنسرت مراجعه کنند.

**آئین تجلیل از استاد یوسف پوریا(سازنده تار) در فرهنگسرای ارسباران

 

آئین تجلیل از استاد یوسف پوریا (سازنده تار) در تاریخ پنجشنبه ۵ دی‌ماه ۱۳۹۸ساعت ۱۹ و ۳۰ در فرهنگسرای ارسباران برگزار خواهد شد. در این برنامه،گروه کوچه باغ به سرپرستی شاهرخ سرلک، دونوازی تار و تمبک(سلمان سالک و مجید علیزاده) و تک‌نوازی تار آریا پیرعطایی به اجرای موسیقی خواهند پرداخت. سخنرانی و پخش کلیپ از زندگی‌نامه و شرح فعالیت‌های هنری یوسف پوریا از دیگر بخش‌های برنامه است.

یوسف پوریا دهم فروردین ۱۳۱۸ در شهرستان مراغه به دنیا آمد. پدرش میرزا علی اکبر حجار بود که گاهی مجسمه‌های سنگی می‌ساخت. پوریا در سن ده سالگی به همراه خانواده به تهران آمد و دیپلم خود را در رشته ریاضی در دبیرستان خوارزمی دریافت کرد.

پوریا در سن ده سالگی به همراه خانواده به تهران آمد و دیپلم خود را در رشته ریاضی در دبیرستان خوارزمی دریافت کرد. ششم شهریور ۱۳۴۶ در تعاونی شرکت ملی نفت استخدام شد و چند دوره تخصصی توسط شرکت ملی نفت استخدام شد. سپس برای گذراندن چند دوره تخصصی به آلمان و اسپانیا رفت. سال ۱۳۴۸ توسط یکی از همکاران شرکت نفت که در کلاس تار شخصی به نام صادق خان موسیقی می آموخت تشویق شدم تا موسیقی را فرا بگیرد. به واسطه علاقه‌ای که از کودکی به تار داشت در این کلاس‌ها شرکت کرد. اما بعد از مدت کوتاهی به سمت ساخت تار کشیده شد. او بدون آموزش‌های لازم و با لوازم نجاری خانگی شروع به ساخت یک تار کرد. اگر چه این تار ویژگی‌های لازم را نداشت. اما استادش او را بسیار تشویق کرد.

در سال‌های بعد پوریا به دلیل مشکلات مختلف و گرفتاری‌های شغلی، نتوانست نوازندگی و سازندگی را به صورت جدی و حرفه‌ای ادامه دهد. اما سال ۵۳ فارغ از مشکلات زندگی تصمیم گرفت کار سازسازی را به صورت حرفه‌ای ادامه دهد. بعد از ساخت چند تار شروع به ساختن سازهای یک تکه کرد. او در طول مدت تار سازی‌اش نوزده تار یک تکه ساخته است. سال ۱۳۵۵ با استاد مرادی که رئیس کارگاه حفظ و اشاعه موسیقی در خیابان ویلا بود آشنا شد و به پیشنهاد او از ساخت تارهای یک تکه که ساخت‌شان بسیار دشوار بود و زمان زیادی طول داشت، دست کشید و به ساخت تارهای دو تکه با الگوی یحیی پرداخت. در این زمان علاوه بر ساخت تار به آموختن آکادمیک موسیقی پرداخت و در کلاس‌های هنرستان موسیقی ثبت نام کرد و کتاب‌های سال اول و دوم هنرستان را به پایان رساند.

او تا سال ۶۶ با هنرمندانی چون دکتر حجازی، حسین علیزاده، محمدرضا لطفی و اصغر کردبچه به بحث و تبادل نظر درباره ساخت تار و صدادهی آن مشغول بود تا بتواند بهترین و مقبول ترین تارها را ارائه کند. او همچنین به واسطه راهنمایی‌های سلیمان روح‌افزا که از نوازندگان تار بود و دوستی نزدیکی با استاد یحیی داشت، از برخی تکنیک‌ها و نظرات استاد یحیی درباره تارسازی باخبر شد و آن‌ها را به کار گرفت. آموختن این تکنیک‌ها به پوریا در ساخت تار کمک زیادی کرد. پوریا سال ۱۳۸۳ از پژوهشکده هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی درجه یک هنری دریافت کرد. او عضو کانون سازندگان ساز خانه موسیقی است و از تارسازان خوب ایران به شمار می‌آید.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: موسیقی کنسرت خواننده علیرضا عصار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۱۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند

سامان احتشامی آهنگساز و نوازنده پیانو با اعلام این خبر اظهارداشت: هم اکنون در تدارک و برنامه‌ریزی برای برگزاری کنسرت هستیم که قرار است به همراه عمران فروزش در تالار رودکی به اجرای برنامه بپردازیم.

وی گفت: این کنسرت چهارشنبه- ۱۹ اردیبهشت‌ماه- ساعت ۲۱ در تالار رودکی برگزار می‌شود که به مدت زمان ۱۰ دقیقه تمامی بلیت‌های این کنسرت فروش رفت، در نتیجه به دلیل استقبال مخاطبان تصمیم گرفتیم این کنسرت را تمدید کنیم.

احتشامی افزود: این کنسرت برای ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت تمدید شده است و ساعت ۲۱ در هر دو روز به دیدار مخاطبان می‌رویم.

این آهنگساز و نوازنده پیانو بیان کرد: در این کنسرت‌ها قطعاتی از همایون خرم و یوهان باخ برای مخاطبان اجرا می‌شود. بخشی از این کنسرت‌ها به اجرای قطعاتی از آثار خودم اختصاص دارد. مدیر برنامه‌های این اجرا راز مازندرانی است و این کنسرت‌ها با همراهی بنیاد رودکی برگزار می‌شود.

سامان احتشامی موسیقیدان، آهنگساز و نوازنده پیانو متولد یکم اردیبهشت ۱۳۵۷ است. وی از طریق همکاری با جواد معروفی، محمد سریر و اسماعیل امین موید با ساز پیانو وارد دنیای موسیقی شد و سال ۱۳۷۱ با انتشار آلبوم «باغ به باغ» فعالیت رسمی خود را آغاز کرد.

احتشامی سال ۱۳۶۸ موفق شد دیپلم افتخار جشنواره موسیقی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را دریافت کند. وی طی سال‌های ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۴ با کسب مقام اول در پیانوی کلاسیک و ایرانی برنده لوح زرین و لوح تقدیر جشنواره موسیقی فجر و در سال ۱۳۸۲ نیز برگزیده همین جشنواره شد.

احتشامی و فروزش پیش از این نیز در آلبوم‌ها و کنسرت‌های مختلفی از جمله آلبوم «باغ رویاها» همکاری داشتند. آخرین کنسرت مشترک این هنرمندان اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۹ در شرایط شیوع کرونا به صورت آنلاین در تالار وحدت برگزار شد.

دیگر خبرها

  • بزرگداشتی برای یک پژوهشگر موسیقی
  • جزییات «شب نغمه‌های اذان ایرانی» اعلام شد/ تجلیل از ۲ موذن پیشگام
  • برگزاری نکوداشت یک پژوهشگر موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • یادمانی برای مرحوم غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران
  • فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند
  • مشکل برگزاری کنسرت موسیقی در بوشهر حل شد؟
  • یادمان غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران
  • پیرمغان را با صدای علیرضا عصار و با شعر حافظ بشنوید