Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا چمن  روز دوشنبه در نشست تبیینی، خبری و اطلاع رسانی ذیل شورای اطلاع رسانی استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری افزود: ۴۰ نمونه مشکوک به بیماری آنفلوانزا پاییز امسال به مراکز بهداشت استان سمنان ارسال شد که ۶ مورد مثبت اعلام بود و مورد فوتی در اثر این بیماری گزارش نشده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شاهرود، تعداد مراجعات به مراکز تحت پوشش این دانشگاه را ۲ هزار و ۴۰۰ مورد عنوان و اضافه کرد: ۶۴۰ نفر با علائم آنفلوانزا و شبه آنفلوانزا در این مراکز بستری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به پیش‌بینی سه موج همه‌گیری بیماری آنفلوانزا در فصل پاییز اشاره و اضافه کرد: موج اولیه مقاومت نسبی در جامعه در برابر این بیماری ایجاد می‌کند و البته رو به رو شدن هر ساله با گونه جدید ویروس، اثربخشی واکسن مقابله با آنفلوانزا را کاهش می‌دهد.

وی گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شاهرود و استان سمنان تدابیر لازم را برای جلوگیری از هرگونه کمبود داروی آنفلوانزا اندیشیدند.

چمن تاکید کرد: واقعیت این است که داروی بیماری آنفلوانزا گران قیمت است و شنیده شده، در برخی از استان‌های کشور بازار سیاه این دارو ایجاد شد.

وی با بیان اینکه احتمال مرگ در بیماری آنفلوانزا یک نفر در ۱۰ هزار است، گفت: اما وقتی بیماری فراگیر شود، گروه های تحت خطر مانند کودکان، زنان باردار و افراد با سابقه بیماری مزمن، این احتمال افزایش پیدا می‌کند.

مسمومیت به کیک آلوده در شاهرود گزارش نشد

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شاهرود بیان کرد: در مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه سه مورد با الگویی مشابه و دارای قرص های معمولی مشاهده شد.
وی اضافه کرد: اکنون موردی از مسمومیت یا آسیب به علت خوردن این کیک ها گزارش نشده است.

ارائه ۸۰ درصد خدمات اورژانس هوایی شاهرود به زائران عبوری

چمن، با اشاره به فعالیت اورژانس‌های در شاهرود، تصریح کرد: ۸۰ درصد از خدمات بالگرد این اورژانس به زائران مشهد رضوی ارائه می‌شود.

وی به تحت پوشش قرار گرفتن حدود ۳۰۰ هزار نفر در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شاهرود اشاره و خاطرنشان کرد: ۳۰ درصد از مراجعات اورژانس به مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه به ویژه در نیمه نخست هر سال به مسافران است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شاهرود یادآور شد: رسانه‌ها در افزایش دانش بهداشتی جامعه، ارتقای سبک زندگی و انتقال مفاهیم آموزشی تاثیرگذارند.

سه هزار شاغل و ۲ هزار دانشجو در ۹ رشته کارشناسی، هشت رشته کارشناسی ارشد و ۶ رشته دکترا تخصص در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شاهرود مشغول هستند و این دانشگاه، چهار دانشکده مامایی و پرستاری، بهداشت، پزشکی و پیراپزشکی دارد.

۲۸ مرکز بهداشتی و درمانی و بیش از ۸۰۰ تخت بیمارستانی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به جامعه خدمت ارائه می‌دهد.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 آنفلوانزا دانشجو دانشگاه های علوم پزشکی مراکز درمانی مرگ قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۳۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است

استاندار لرستان با اشاره به اینکه ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در استان در دولت سیزدهم بهره‌برداری شده است، گفت: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این یک روند مطلوب است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان، ابوطالب شفقت امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از بیمارستان نیایش خرم‌آباد با اشاره به روند مطلوب پیشرفت پروژه‌های خدمات درمانی در لرستان و توجه به همه شهرهای استان اظهار کرد: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این یک روند مطلوب است.

وی افزود: فرماندار و شهردار بروجرد و اداره‌کل مسکن و شهرسازی استان باید در اولین فرصت زمینی را برای ایجاد یک بیمارستان در این شهرستان فراهم کنند تا در سفر دوم رئیس جمهور به استان شاهد کلنگ‌زنی بیمارستانی در سطح این شهرستان با حضور رئیس جمهور یا نمایندگان آیت‌الله رئیسی باشیم.

استاندار لرستان بیان کرد: بیمارستان نیایش خرم‌آباد در سال ۹۲ کلنگ‌زنی شد و تا پایان دولت دوازدهم تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیک داشت که طی ۲ سال و نیم اخیر این پیشرفت به ۶۵ درصد رسیده است.

شفقت ادامه داد: امیدواریم با فراهم کردن امکانات این بیمارستان سال آینده به بهره‌برداری برسد، چراکه این مجتمع بزرگ بهداشتی درمانی است که شامل اسکان بیماران و همراهان آن‌ها است و با حمایت ویژه به نتیجه خواهد رسید.

وی با اشاره به سفر دوم رئیس جمهور به لرستان گفت: میزان پیشرفت پروژه‌های استان باید بررسی و طرح‌های مختلف شهرستان‌ها بازدید شود و پس از آن اعلام خواهیم کرد تا میزبان رئیس جمهور باشیم؛ بنابراین زمان دقیقی برای این سفر پیش‌بینی نشده است.

کد خبر 749157

دیگر خبرها

  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت