Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل سرپرست معاونت میراث فرهنگی استان اردبیل به ضرورت راه‌اندازی بازارچه دائمی صنایع دستی در 4 شهر استان تاکید کرد.

ناصر محمودی امروز دوشنبه 2 دی ماه با اعلام این خبر افزود: در شهرستان‌های سرعین، اردبیل، مشگین شهر و خلخال قابلیت راه‌اندازی بازارچه صنایع دستی وجود دارد بطویکه لازم است در این خصوص حمایتهای مورد نیازانجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از سویی راه‌اندازی نمایشگاه دائمی صنایع دستی و احداث مرکز آموزشی در مرکز استان اردبیل مدتی است در دست پیگیری است که با تخصیص اعتبار مناسب و احداث آن می‌توان شاهد تحول ملموسی در حوزه تولید، عرضه و معرفی صنایع دستی استان شد.

محمودی همچنین به قابلیت معرفی نمین و عنبران به عنوان شهرهای جهانی صنایع دستی اشاره کرد و گفت: این دو شهر قطب تولید گلیم محسوب می‌شوند.

به گفته وی روستای عنبران سفلی در تولید گلیم واقع در شهرستان نمین، روستای نمهیل و روستای برندق در تولید جاجیم واقع در شهرستان خلخال و روستای بران اولیا در تولید ورنی واقع در شهرستان پارس آباد قابلیت معرفی به عنوان روستاهای جهانی صنایع دستی را دارند.

معاون میراث فرهنگی ادامه داد: تمامی مطالبات ذکر شده مسیر توسعه صنایع دستی اردبیل است و در سفر رئیس جمهور به استان حمایت از آن‌ها مطرح و درخواست می‌شود.

محمودی ادامه داد: با توجه به شعار سال مبنی بر تکلیف دستگاه‌های اجرایی جهت رونق تولید در کشور، انتظار می‌رود رونق تولید صنایع دستی در اردبیل که از قطب‌های تولید صنایع دستی کشور و نیازمند تقویت زیرساخت‌ها است، مورد حمایت قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری بازارچه صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۵۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، محمد طاهریان‌مقدم اظهار کرد: در این جشنواره تاکید بر غذاهای بومی محلی شهرستان و آش کمای انغوزه است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران ادامه داد: غذاهای سنتی از نظر داشتن مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح ارزش غذایی بالایی دارد، شهرستان چناران غذاهای سنتی زیادی دارد که برخی از آن‌ها به فراموشی سپرده شده‌اند؛ هدف از برگزاری این جشن‌ها احیا سنن و آداب رسوم گذشتگان است که با شناسایی و حفظ آن‌ها می‌توان به سلامت خانواده کمک کرد.

وی با بیان این که برپایی جشنواره عاملی برای افزایش شور و نشاط در خانواده‌ها است، تصریح کرد: جشنواره غذاهای سنتی، موسیقی محلی و همچنین بازدید از مزارع گیاهان دارویی با مشارکت اقامتگاه بوم‌گردی منیژگان در روستای آبگاهی در مورخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

طاهریان‌مقدم افزود: برنامه‌های این جشن شامل اجرای موسیقی سنتی، اجرای سرود و جشنواره غذاهای سنتی، نمایشگاه گیاهان دارویی و محصولات خانگی، دست بافته‌های زنان و دختران روستایی است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران یادآور شد: آش انغوزه یکی از غذاهای سنتی این شهرستان است که بیشتر در دامنه کوه‌های هزار مسجد در بهار رشد می‌کند.

دیگر خبرها

  • گشایش نخستین نمایشگاه توانمندی‌های هنرمندان صنایع دستی کتابخوان
  • هنرنمایی زنان عشایر در ۳۰ رشته صنایع دستی
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان
  • تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در فارس
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند
  • در جشنواره شکوفه‌های بادام ‌شهر زیبای دژکرد چه گذشت؟
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر زیبای دژکرد