Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- صفحه ریحانه منتسب به پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب در این یادداشت به بررسی مهم‌ترین دلایلی که یک خانم را به کار بیرون از خانه سوق می‌دهد، پرداخته است. تاریخ انتشار: 16:06 - 02 دی 1398 - کد خبر: ۵۷۹۶۶۰

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، صفحه ریحانه منتسب به پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای (مد‌ظله‌العالی)، رهبر معظم انقلاب پستی به این شرح منتشر کرده است:

در این یادداشت می‌خواهیم به بررسی مهم‌ترین دلایلی بپردازیم که یک خانم را به کار بیرون از خانه سوق می‌دهد و با یکدیگر بیندیشیم که آیا می‌توان بدون کار کردن بیرون از خانه به این اهداف رسید؟

کسب حس تایید و احترام از طرف همسر و اطرافیان

یکی از دلایل، احترامی است که اطرافیان به خانم‌های شاغل می‌گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گاهی حتی این حس تایید و احترام از طرف همسر این خانم‌هاست! سعی کنید در هر نقشی که هستید، نگاه برتر به خانم‌های شاغل نداشته باشید و صرفا به این دلیل که آن‌ها بیرون از خانه کار می‌کنند، احترام بیشتری برای آن‌ها قائل نشوید!

 برقراری روابط اجتماعی

ابدا اینطور نیست که برقراری روابط اجتماعی تنها با کار کردن بیرون از خانه ممکن باشد. شرکت در کلاس‌های آموزشی، هنری، ورزشی و ...، ایجاد گروه‌های دوستی، ارتباط دوره‌ای با اقوام و آشنایان همه مثال‌هایی از ایجاد روابط اجتماعی است که یک زن خانه‌دار نیز می‌تواند به آن‌ها بپردازد.

 استقلال مالی

برخی زنان برای کسب استقلال مالی میل به کار کردن دارند. دین اسلام نفقه را به همین منظور برای زن در نظر گرفته. بهتر است آقایان نسبت به درآمدی که دارند، یک ماهیانه مشخص برای همسران‌شان درنظر گرفته و به صورت منظم پرداخت کنند. یک راه دیگر برای کسب استقلال مالی و درآمد بالاتر، روی آوردن به مشاغل و صنایع خانگی است.

بیشتر بخوانید: راهکار‌هایی برای دوری خانم‌های خانه‌دار از افسردگی  احساس رشد و پیشرفت در زندگی شخصی


کار کردن بیرون از خانه به بعضی خانم‌ها احساس رشد می‌دهد، اما سوال اینجاست چند درصد مشاغل باعث پیشرفت می‌شوند؟ از قضا امروزه ذات بسیاری از مشاغل طوری است که مانع رشد و پیشرفت فرد می‌شود و به لحاظ ساعات طولانی‌ای که فرد را درگیر کار می‌کند، فرصت مشغله جدید را از او می‌گیرد. در مقایسه با زن شاغل، زنی که بیشتر ساعات روز را در خانه است، خیلی راحت می‌تواند به مطالعه بپردازد، می‌تواند ادامه تحصیل بدهد، پادکست‌های متفاوتی گوش دهد، ورزش کند و به این ترتیب در راستای رشد شخصی‌اش گامی بردارد.

 درآخر فراموش نکنید هرگز نمی‌توان گفت کار کردن بیرون از خانه برای یک زن حتما مفید یا حتما مضر است و هر خانمی بهتر است فراخور شرایط زندگی‌اش تصمیم بگیرد که به اصطلاح خانه‌دار باشد یا شاغل. ما در این یادداشت سعی کردیم برای این تصمیم به شما کمک کنیم.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مشغله خانم های خانه دار رهبر انقلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۷۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش علی مطهری به ماجرای خانم دف‌زن در مراسم شهید مطهری/بدون مشورت با من این خانم را با یک آقا جایگزین کردند /خانم‌های معترض از او دلجویی کردند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی مطهری در یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت؛

در برنامه بزرگداشت سالگرد شهادت آیت‌الله مطهری در خانه موزه آن شهید، مدیریت این خانه‌موزه برای خواندن شعری از حافظ که مورد توجه استاد شهید بوده یک برنامه دف و نی‌زنی تدارک دیده بود که دف‌زن یک خانم و نی‌زن یک آقا بود. وقتی این دو در جای خود قرار گرفتند چند تن از خانم ها نسبت به لاک غلیظ ناخن های کاشته آن خانم اعتراض داشتند. مدیر خانه‌موزه بدون آن که با من مشورت کند، آقایی را که همکار و استاد خانم دف‌زن بود، جایگزین وی کرد و طبعاً خوشایند آن خانم نبود.

سپس آن خانم های معترض از او دلجویی و عذرخواهی کردند. من هم در پایان برنامه از وی عذرخواهی کردم و رفع کدورت شد و با لبخند و مزاح خداحافظی کردیم و احساس من این بود که دیگر دلگیر نیست.

معلوم نیست افرادی که از واقعیت ماجرا خبر ندارند چرا قضاوت های نادرست می‌کنند و به این بهانه به اسلام و انقلاب و روحانیت می‌تازند. قرآن می‌فرماید: «لاتقف ما لیس لک به علم» درباره چیزی که به آن علم نداری قضاوت نکن.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903424

دیگر خبرها

  • واکنش علی مطهری به نوازنده دف زن در مراسم سالگرد پدر
  • واکنش مطهری به ماجرای دختـر دف‌زن | خانم‌های مجلس به لاک غلیظش معترض بودنـد!
  • واکنش علی مطهری به ماجرای خانم دف‌زن در مراسم شهید مطهری/بدون مشورت با من این خانم را با یک آقا جایگزین کردند /خانم‌های معترض از او دلجویی کردند
  • رئیس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است
  • ریس سابق سازمان تیم‌های ملی: بعید می‌دانم با این روند مدال المپیک بگیریم/ دلایل افت فروغی قابل بررسی است
  • خانه معلم، مدرسه کودکان کار
  • سخنگوی شورای نگهبان: رد صلاحیت حسن روحانی دلایل متعدد دارد / ایرادات به لایحه حجاب پابرجاست
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • آغاز نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان/ زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تعیین شد/ دلایل متعددی برای رد صلاحیت حسن روحانی وجود دارد
  • قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند