Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@15:04:06 GMT

وقوع 15حادثه نفتی از ابتدای سال

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۱۷۹۷۸

مدیرکل دفتر بررسی آلودگی‌های دریایی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: از ابتدای امسال ۱۵ حادثه نفتی در آب‌های کشور رخ داد که شامل نشت نفت از اسکله‌ها، قاچاق سوخت و ریختن گازوئیل و حوادث کشتی‌های حامل مواد نفتی بوده است که این نشان می‌دهد باید اهتمام جدی برای کنترل و پیشگیری و واکنش در شرایط اضطراری داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: ضیاءالدین الماسی روز دوشنبه در کارگاه تخصصی محیط زیست دریایی و نقش رسانه در تنویر افکار عمومی افزود: با توجه به اهمیت موضوع بیش از ۳ سال است بازرسی سکوهای نفتی در دستور کار سازمان محیط زیست قرار گرفته و شرایط این سکوها از لحاظ فرسودگی تجهیزات و انجام اقدامات فوری بررسی می‌شود.

وی اظهار داشت: همچنین در سال ۹۸ بنادر کشور را نیز از لحاظ محیط زیستی رصد می‌کنیم با این هدف که تا چه حد در مقابل مسائل محیط زیستی آمادگی دارند و به شکل عملی امکان مقابله وجود دارد که امیدواریم روش‌های در پیش گرفته شده تمهیداتی برای پیشگیری و مقابله با آلودگی نفتی فراهم کند و حرکتی رو به جلو باشد.

مدیرکل دفتر بررسی آلودگی‌های دریایی گفت: آب پتانسیل حمل عوامل بیماری زا و باکتری‌ها را دارد و انواع بیماری‌ها مانند وبا و حصبه از طریق آب منتقل می‌شود، بر این اساس خسارت های زیست محیطی آلودگی آب را با ریال و تومان نمی‌توان سنجید، نشانه‌های عمومی آلودگی آب از جمله تغییر بو و رنگ آب، لکه های پسماند و از بین رفتن ماهی‌ها است.

به گزارش ایرنا، الماسی ادامه داد: ورود عوامل بیماری زا از طریق دام و انسان می‌تواند آب‌های ساحلی را آلوده کند، به همین دلیل برای جلوگیری از آلودگی و بازچرخانی آب نیاز به تصفیه فاضلاب‌ها وجود دارد، تصفیه آب برای تامین بهداشت عمومی و مهار بیماری‌های واگیر ناشی از آلودگی‌های فاضلاب، حفظ منابع آب و همچنین استفاده مجدد انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: اکنون برای سنجش کیفیت باکتریولوژی آب‌های ساحلی یک سری نقاط را در مناطق شنا تعیین کرده‌ایم که در آن مکان‌ها عامل بیماری زای روده‌ای مورد بررسی قرار گرفته است.

مدیرکل دفتر بررسی آلودگی‌های دریایی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه آلودگی‌های عمده دریایی زباله‌های جامد هستند، گفت: پلاستیک تجزیه ناپذیر بخش بزرگ و خطرناک آلودگی دریا است که ۴۶ هزار خرده پلاستیک در سواحل و سطح آب غوطه‌ور هستند و سالیانه ۱۰۰ هزار پستاندار و ۲ میلیون پرنده دریایی با خوردن این خرده‌های پلاستیک از بین می‌روند.

کارگاه تخصصی محیط زیست دریایی و نقش رسانه در تنویر افکار عمومی ۱ و ۲ آذرماه در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.


منبع: عصر ایران برچسب ها: حادثه نفتی ، قاچاق ، سوخت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: حادثه نفتی قاچاق سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۱۷۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود

ایسنا/البرز نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی گفت: طی سال‌های گذشته قرار بود برخی لکه‌های صنعتی در نواحی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شوند که این اتفاق تاکنون نیفتاده است.

علی حدادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه سال‌های سال است که تولید کنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی در سه شهرستان نظرآباد، طالقان و چهارباغ فعالیت دارند ولی آن طور که باید و شاید از آنها نشده است.

وی با بیان اینکه این فعالان امروز برای توسعه واحد تولیدی و صنعتی خود با مشکل مواجه هستند، توضیح داد: ما جلسات و پیش نویس مصوباتی با وزیر قبلی و فعلی صمت داشته‌ایم تا وضعیت این واحدها در البرز تغییر کند.

وی افزود: بر این اساس قرار بود برخی لکه‌های صنعتی در نواحی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شوند که این اتفاق تا کنون نیفتاده است.

این مسئول اظهار کرد: امسال که سال جهش تولید است، حمایت از واحدهای صنعتی و فعالان اقتصادی در اولویت دولت و مجلس قرار دارد.

حدادی تاکید کرد: با حمایت از این واحدها شاهد رقابتی شدن فرایند تولید و از طرفی بالا رفتن کیفیت محصولات و کالاهایی داخلی خواهیم بود.

وی گفت: برخی واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرستان‌های طالقان، ساوجبلاغ، نظرآباد و چهارباغ بیش از دو دهه است که فعالیت دارند و متاسفانه چون نگاه جامع و متقنی به آنها نشده از توسعه بازمانده‌اند.

نماینده ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در مجلس در پاسخ به اینکه آیا پیوست‌های زیست محیطی در تبدیل این لکه‌ها به شهرک صنعتی رعایت خواهد شد یا باید منتظر تکرار تجربه تلخ شهرک بهارستان باشیم؟ گفت: توسعه و اشتغالزایی در اولویت دولت قرار دارد.

وی در پاسخ به اینکه گفته می‌شود تبدیل این لکه‌ها به شهرک صنعتی به محیط زیست و اراضی ملی به ویژه در محدوده تالاب صالحیه آسیب وارد می‌کند، گفت: تالاب صالحیه تالابی نقطه‌ای است و در برخی ماه‌های سال آب دارد و محیط زیست باید زیرساخت‌های لازم را در این محدوده ایجاد کند.

حدادی اظهار کرد: من انتقاد جدی به رییس محیط زیست کشور و مدیرکل محیط زیست البرز دارم چون به هیچ وجه نمی‌توانیم بپذیریم که در مسیر توسعه تولید موانعی ایجاد شود و باید به سمتی پیش برویم که با رعایت ساختارهای محیط زیستی تولید هم رونق بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • فوت ۳۹ نفر در حوادث جوی از ابتدای سال تا ۱۵ اردیبهشت
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • تهران از ابتدای امسال چند روز هوای پاک داشته است؟
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟