Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@17:58:57 GMT

کدام خودرو‌ها می‌توانند گازسوز شوند؟

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۲۱۱۶۰

به گزارش اکوفارس، حمید قاسمی ده‌چشمه معاون مدیرعامل و نایب رییس هیئت مدیره شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران، گفت: تمام افرادی که متقاضی دوگانه سوز کردن خودرو هستند می توانند به سایت IRNGV مراجعه کنند. در این سامانه به صورت اتوماتیک مراحل ثبت نام انجام شده و قبل از اینکه رانندگان مشخصات شخصی خودرو را وارد کنند سامانه آن‌ها را به سمت کارگاه تبدیل یا کارخانه سازندگی هدایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: پیامک این سامانه به صاحب و مالک خودرو ارسال می‌شود البته هم اکنون در حالت دسته‌بندی این پیامک ها هستیم تا به نوبت به کارگاه های مجاز گازسوز کردن خودروها معرفی کنیم.

قاسمی با اشاره به اینکه چه خودرو‌هایی می‌توانند در این سامانه ثبت‌نام کنند؟، گفت: خودرو‌هایی نظیر وانت‌های سبک و سنگین، تاکسی‌ها، ون‌ها و مسافربر‌های شخصی که مصرف بنزین بالایی دارند، شامل طرح تبدیل موتور به پایه گازسوز هستند.

او درباره شرایط تفکیک خودروها، گفت: شرایط تفکیک برای خودرو‌ها مشخص‌ است. وانت‌بار‌ها با مشخصات خودرویی، شناسایی 

موتورهای پایه گاز سوز از بنزین بهتر هستند

نایب رییس هیئت مدیره شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در پاسخ سوالی مبنی بر اینکه چرا خودرو‌هایی که دوگانه سوز هستند به هنگام تبدیل وضعیت خوب کار نمی کنند و مردم از آن راضی نیستند؟ آیا فناوری جدید یا پیشرفت‌هایی حاصل شده که بتواند آن را جبران کند؟ گفت: بیشتر فناوری روی پیت‌های پایه گاز سوز غیر پایه‌ای است که هم اکنون نسل چهارم آن‌ها در بازار موجود است.

او افزود: در گذشته فقط نسل یک به صورت اپن بوک بوده، اما اکنون سیستم‌های کلوز بوکی طراحی و به بازار عرضه شده است که این سیستم‌ها را هدایت و آن را تنظیم می‌کند که چه میزان گاز باید به داخل موتور تزریق شود و بر اساس کشش و نیازی که ماشین دارد آن را تنظیم می‌کند.

قاسمی ادامه داد: هم اکنون با تکنولوژی‌های جدید این عملیات بهتر شده است بدین معنا که در نمونه‌هایی که الان در حالت تست هستند مشاهده می شود که یک اکتان ۱۳۳ وارد موتور می‌شود پس بهسوزی موتور و کیفیت سوخت بالاست. در کل ممکن است فقط میزان cng بالاتر برود.

او درباره خشک بودن موتور خودروهای دوگانه سوز، گفت: به دلیل اینکه این خودروها دوگانه سوز هستند افراد مصرف کننده می‌توانند از هر ۳ باک CNG،  یک باک بنزین مصرف کنند که مشکل خشک بودن آن برطرف شود.

نایب رییس هیئت مدیره شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در رابطه با موتور‌های پایه گاز سوز و شرایط داخلی‌سازی آن، گفت: در خصوص موتور‌های پایه‌گاز سوز باید گفت که موضوع قابل اهمیت پیمایش بالاست که هم اکنون از ۲۴۰ کیلومتر به ۳۴۰ کیلومتر رسیده است و امیدوار هستیم که با حمایتی که از مرکز تحقیقات ایران خودرو می‌شود موتور ملی پایه گاز سوزمان حداقل ۴۰۰ کیلومتر را در سال‌های آینده داشته باشد.

قاسمی درباره معایب موتورهای پایه گاز سوز و اینکه بسیاری از افراد ادعا دارند که این موتور‌ها کشش ندارند یا داخل خودرو بوی بنزین می‌آید، گفت: در خصوص موتور پایه گاز EF۷ این موضوعات صحت ندارد. طراحی این موتور یک طراحی جامع است یعنی به روزترین طراحی در آن زمان انجام شده است اما اکنون هیچ خودرویی از ۷۰ درصد قدرت موتور حتی در سربالایی استفاده نکرده  است.

او درباره تعداد محدود خودروهای دوگانه سوز، گفت: ظرفیت تولید موتور برای این نوع خودروها در کشور کم است و به دنبال آن هستیم که در سال آینده این تکنولوژی را حمایت کنیم و تا موتور‌های پایه‌گاز سوز با تنوع زیادتر و با پیمایش بیشتر تولید شود.

نایب رییس هیئت مدیره شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران تشریح کرد: هم اکنون صد در صد موتور ملی ساخت داخل است حتی یک پیچ آن هم از خارج وارد نمی‌شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۱۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن

ژاپن از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان با ۴۴۰ اسب بخار و تنها انتشار بخار آب از اگزور رونمایی کرد. این نوآوری نقش مهمی در بهره‌وری انرژی و پایداری زیست‌محیطی دارد و می‌تواند ردپای کربن انسانی را به طور قابل‌توجهی کاهش دهد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، صنعت خودرو در حال گذر به تحولات قابل‌توجهی است که تحت هدایت پیشرفت‌های تکنولوژیکی قرار دارد که پایداری زیست‌محیطی و بهره‌وری انرژی را در اولویت قرار می‌دهد. این تغییرات نشان‌دهنده یک روند رو به رشد به سمت مدل‌های طراحی شده برای جایگزینی موتور احتراق داخلی سنتی است که به انتشار آلاینده‌های بالا و سهم قابل‌توجه در تغییرات آب‌وهوایی شهرت دارد.

یک شرکت مشهور ژاپنی که به دلیل سابقه نوآوری‌های خود در بخش خودرو شناخته شده، با جدیدترین ساخته پیشگامانه خود جهان را مبهوت کرده است. این اختراع جدید با ترکیب فناوری‌های پیشرفته‌ای که می‌تواند تجربه رانندگی را به‌طور اساسی تغییر دهد، انقلابی در نحوه سفر بشر ایجاد می‌کند.

شرکت یادشده به دنبال نوآوری در بخش خودرو نیست، بلکه در نظر دارد آن را به‌طور کامل متحول کند. فناوری آن وعده اختراعی بیش از یک جایگزین ساده برای موتورهای احتراقی و الکتریکی را می‌دهد که می‌تواند به معنای پایان وابستگی بشر به سوخت‌های فسیلی و گذار به ترددی پاک‌تر و پایدارتر باشد.

پیشرفت شرکت ژاپنی در اختراع موتور احتراقی غیرآلاینده، از نقطه‌نظر اکولوژیکی گزینه‌ای است که آلایندگی بسیار کمتری نسبت به بنزین دارد و می‌تواند با کاهش قابل‌توجه ردپای کربن بشر، از اثرات تغییرات آب‌وهوایی به‌شدت بکاهد.

ویژگی‌های استثنایی نوآوری برند ژاپنی

با وجود تمرکز روزافزون بر خودروهای الکتریکی به‌عنوان راه‌حلی برای کاهش آلودگی در بخش خودرو، نوآوری اخیر موتور احتراقی V8 ژاپن سطح انتظارات موجود را بالا برده است. همان‌طور که صنعت به سمت برقی‌شدن پیش می‌رود، این توسعه با ارائه یک جایگزین قدرتمند و کم‌مصرف، انتظارات را به چالش می‌کشد.

V8 وعده داده است که قدرت و عملکردی را که به‌طور سنتی با موتورهای احتراق داخلی مرتبط است با ردپای محیطی بسیار کمتری ترکیب کند و طی یک جهش هیجان‌انگیز در صنعت خودروسازی، هیدروژن را در مرکز توجه قرار دهد. شرکت یادشده نمونه اولیه موتوری را ارائه کرده است که ویژگی‌های شگفت‌انگیزی ارائه می‌کند. منیفولدهای اگزوز این موتور، با طول‌های یکسان برای مجاری خروجی از سر سیلندر، اطمینان حاصل می‌کنند که آب حاصل از هر سیلندر فاصله‌ای یکسان را با سرعت یکسان طی می‌کند. این پیشرانه با حجم پنج لیتری، نیروی چشمگیر ۴۴۰ اسب بخار را در ۶۸۰۰ دور در دقیقه آزاد می‌کند.

اتحاد کلیدی برای آینده‌ای پایدار در صنعت خودرو

ژاپن از طریق همکاری بین کاوازاکی، یاماها، سوزوکی و هوندا یک انجمن فناوری تحقیقاتی تأسیس کرده است که بر توسعه موتورهای هیدروژنی برای طیف وسیعی از وسایل‌نقلیه تمرکز دارد. این ابتکار نشان‌دهنده تلاش مشترک برای پیشبرد فناوری پیشرانه پاک و پایدار در بخش حمل‌ونقل است.

هدف اصلی این اتحاد نوآوری در طراحی و اجرای سیستم‌های انرژی مبتنی بر هیدروژن بوده است که از این طریق به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و ترویج راه‌حل‌های سازگار با محیط زیست در صنعت خودرو کمک می‌کند. پیشرفت فناوری فعلی در موتورهای احتراقی غیرآلاینده نقطه عطفی در مسیر پیاده‌سازی راه‌حل‌های پایدار در حمل‌ونقل است که بر تعهد قطعی این شرکت‌های نوآور پیشرو برای ایجاد آینده‌ای پاک‌تر و کارآمدتر در صنعت خودرو تأکید دارد.

این رهبران صنعتی در کنار یکدیگر فناوری‌های نوآورانه‌ای را توسعه داده‌اند که به حفاظت از محیط‌زیست کمک می‌کند و موتور چشمگیر V8 جدید آن‌ها که تنها بخار آب را از طریق لوله‌های اگزوز خود ساطع می‌کند، یک گام مهم به جلو را نشان می‌دهد.

کد خبر 749013

دیگر خبرها

  • جت جنگنده ام جی در نمایشگاه خودروی پکن+عکس
  • خودروسازان به ازای هر ۱ میلیون دلار ارز تخصیصی، چه تعداد خودروی نو تولید کردند؟
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت +جدول
  • 2 خودرو جدید کرمان موتور (+عکس )
  • قیمت 2 خودرو جدید کرمان موتور اعلام شد (عکس)
  • (تصاویر) این ۲ خودروی جدید امسال وارد بازار ایران می‌شوند
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک