Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، با بیان اینکه تبدیل سرای محله به مددسرا پیشنهاد کارشناسی شده‌ای نیست، گفت: ظرفیت گرمخانه‌ها شبانه روزی بوده و بیش از ۴۰ درصد ظرفیت‌ها آن‌ها خالی است. تاریخ انتشار: 00:01 - 03 دی 1398 - کد خبر: ۵۷۹۴۷۲

سیدمالک حسینی رئیس سازمان مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، با اشاره به پیشنهاد‌های مطرح شده در خصوص تبدیل سرا‌های محله به مددسرا (گرمخانه)، گفت: سرای محلات کارویژه‌های بسیار متنوعی داشته و محلی برای مشارکت موثر مردم از سطح محلات هستند از این رو تبدیل آن‌ها به مددسرا‌ها پیشنهاد قطعا کارشناسی شده‌ای نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه فعالیت‌ها در تهران باید محله محور باشد، افزود: باید سطح مشارکت مردم در حل مسائل افزایش یابد از این رو نباید با تدابیر غیر کارشناسی به این مهم خدشه وارد کرد.


حسینی با تاکید بر اینکه سرای محلات کارویژه‌های متنوع آموزشی، ترویجی، فرهنگ سازی و در واقع پاتوقی برای فعالان اجتماعی و فرهنگی در سطح محلات هستند، تصریح کرد: کسانی که نیاز به سرپناه داشته باشند در غالب مددسرا باید با فراهم کردن زیرساخت این امکان برای آن‌ها فراهم شود.


وی ادامه داد: تبدیل سرای محله به مددسرا نیازمند مطالعات دقیق است، زیرا ایجاد مددسرا در محیط مسکونی می‌تواند به بروز مشکلاتی برای محله منجر شود.


حسینی با بیان اینکه نباید بافت مسکونی محله را دچار خدشه کنیم، گفت: تبدیل سرای محله به گرمخانه هیچ وقت در دستور کار ما نبوده، زیرا مشکلی هم در ارایه خدمات به جامعه هدف در مددسرا‌ها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: توزیع ۳۰۰ بسته شب یلدا میان کودکان کار خیابان/برگزاری ویژه برنامه شب یلدا در گرمخانه‌های تهران

 

رئیس سازمان مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، با تاکید براینکه ظرفیت مددسرا‌ها شبانه روزی بوده و بیش از ۴۰ درصد ظرفیت‌ها آن‌ها خالی است، افزود: در حال حاضر مشکلی در پذیرش افراد در مددسرا‌ها نداریم.

خیریه ها می توانند در حوزه ایجاد گرمخانه مشارکت کنند


وی در پاسخ به این سوال که آیا شرایط برای حضور خیریه‌ها در ایجاد مددسرا‌ها فراهم است یا خیر، گفت: ایجاد گرمخانه‌ها جنبه درآمدزایی که نمی‌تواند داشته باشد و موسسات خیریه‌ای هم اگر بخواهند وارد این پروسه شوند به دلیل حساسیت‌ها باید درخواست خود را به سازمان ارایه داده پس از ارزیابی‌های لازم مجوز‌ها اعطا می‌شود.


حسینی ادامه داد: اداره مددسرا‌ها باید. طبق پروتکل‌های سازمان باشد و نظارت در آن‌ها بسیار اهمیت دارد.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شهرداری شهرداری تهران گرمخانه های شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۱۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا

به گزارش خبرگزاری مهر، در میان استان‌ها بیشترین تبدیل مجوز کاغذی به شناسه یکتا در استان‌های لرستان، گیلان، چهارمحال و بختیاری و خراسان جنوبی صورت گرفته است. در هر یک از استان‌های مذکور به ترتیب ۱۲.۹ درصد، ۱۲.۹ درصد، ۱۰.۹ درصد و ۹ درصد از مجوزهای کاغذی صادره به شناسه یکتا تبدیل شده است.

در هر یک از این استان‌ها به ترتیب ۲۲ هزار و ۷۵۱ مجوز، ۳۲ هزار و ۵۲۸ مجوز، ۱۰ هزار و ۳۳۵ مجوز و ۶ هزار ۹۴۸ مجوز کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده است. کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی به ترتیب در استان‌های خوزستان، کرمان، بوشهر، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.

در میان دستگاه‌ها نیز سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام پزشکی در صدر جدول کارزار تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا قرار دارند. هر یک از این دستگاه‌ها به ترتیب ۲۴.۵ درصد، ۱۸.۲ درصد، ۸.۵ درصد و ۳.۸ درصد از کل مجوزهای کاغذی خود را به شناسه یکتا تبدیل کردند.

لازم به ذکر است؛ از ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ مجوزهای کاغذی بی اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند.آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نام شأن در « qr.mojavez.ir» نیست می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه / کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها « mojavez.ir»، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

کد خبر 6091338

دیگر خبرها

  • تبدیل ۴۶۸ هزار مجوز کاغذی به شناسه یکتا
  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • با ۵۰۰ میلیون تومان در کجای تهران می‌توان خانه رهن کرد؟
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود
  • نرخ رهن در بازار تهران؛ رهن مسکن در محله شادآباد ۵۸۰ میلیون تومان
  • قیمت خانه در جنت آباد تهران امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مشارکت پنج هزار خانواده اصفهانی در طرح تبدیل زباله میوه و سبزی به خشکاله
  • چگونه خنجر شمر به قصر محمدیه رسید؟