Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با کلیات طرح شفاف‌سازی منابع مالی تبلیغات و فعالیت‌های انتخاباتی موافقت کردند.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، نمایندگان  جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی با ۱۴۹ رای موافق، ۱۴ رای مخالف و ۶ رای ممتنع از مجموع ۲۱۶ نماینده حاضر با کلیات طرح  شفاف‌سازی منابع مالی تبلیغات و فعالیت‌های انتخاباتی موافقت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح که ۱۲ ماده دارد، به امضای ۲۳۱ نماینده مجلس شورای اسلامی رسیده است.

نمایندگان مجلس در جلسه روز یکشنبه با دو فوریت این طرح موافقت کردند. حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر و متقاضی دو فوریت این طرح در جلسه روز یکشنبه درخصوص این طرح گفت: این طرح شامل کمک‌های احزاب و گروه های سیاسی، کمک‌های اشخاص حقیقی ایرانی، منابع و امکانات عمومی است که باید به طور مساوی و عادلانه در اختیار نامزدها قرار گیرد.
او یادآورشد: هزینه‌ها نیز شامل چهار بخش اعم از دایر کردن محل ستادها، برپایی تجمعات عمومی، هزینه های انجام تبلیغات مجاز و هزین های عوامل اجرایی و کارشناسی است.

نماینده مردم شاهین شهر با بیان اینکه کمتر از دو ماه به انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی مانده است،اظهارداشت: با توجه به بلوغ سیاسی مجلس دهم، انتظار می‌رود که نمایندگان با دو فوریت این طرح موافقت کنند.
حاجی دلیگانی افزود: شفاف‌سازی هزینه‌های تبلیغات و فعالیت‌های انتخاباتی به نوعی زمینه‌های دلزدگی مردم را در شرایط اقتصادی کنونی از بین می‌برد.

بررسی جزئیات این طرح از جلسه بعد در صحن مجلس شورای اسلامی آغاز می‌شود.

در جلسه امروز مجلس، به دلیل آنکه این طرح مخالفی نداشت، موافقان هم صحبت نکردند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات تبلیغات مجلس شورای اسلامی منابع مالی نماینده مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۴۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسینی معاون رئیس جمهور در امور مجلس با بیان اینکه رسالت و مأموریت معاونان پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با نمایندگان مجلس شورای اسلامی است، بر ضرورت حضور فعال معاونان و مدیران کل پارلمانی در مجلس و پیگیری مطالبات و سوالات نمایندگان تاکید کرد و اظهار داشت: توضیح دادن و پاسخ به موقع به سوالات و تذکرات نمایندگان که عمدتاً از تریبون مجلس مطرح می‌شود موجب رفع ابهام و شفاف سازی امور برای نمایندگان و مردم می‌شود و البته باید تلاش کرد تا کاستی‌ها و ضعف‌ها برطرف شود.

وی در نشست معاونان و مدیران کل امور مجلس وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها و نهادها که به میزبانی فرماندهی نیروی انتظامی برگزار شد، امیدآفرینی را از جمله مطالبات رهبر فرزانه انقلاب ذکر کرد و گفت: از جمله اقدامات و فعالیت‌های معاونت پارلمانی آشنا ساختن هر چه بیشتر نمایندگان با برنامه‌ها، خدمات و اقدامات دولت و نیز محدودیت‌ها و موانع اجرای برخی مطالبات و نیز انتظارات از نمایندگان برای پیشبرد اهداف نظام است تا با توجه به ارتباط مستمر آنان با اقشار مختلف مردم، از این موقعیت و ظرفیت برای تبیین دستاوردهای امید آفرین دولت و نظام اسلامی و خنثی سازی سیاه نمایی و تخریب‌های معاندان استفاده شود.

معاون رئیس جمهور با تاکید بر اینکه هدف دولت مردمی تقویت وحدت و همدلی بین قوای سه گانه و در سطح جامعه است، اظهار داشت: دولت نسبت به پیگیری مطالبات بر حق نمایندگان که منعکس کننده درخواست‌ها و نیازهای مردم است، توجه ویژه دارد و هر موردی که با توجه به تنگناها و محدودیت‌هایی امکان انجام کاری را نداشته باشد آن‌را به‌طور شفاف با وکلای ملت در میان می‌گذارد و مدیران باید مراقب باشند صرفاً وعده‌هایی بدهند که از امکان تحقق آنها اطمینان داشته باشند.

معاون رئیس جمهور در ادامه ضمن تشکر از زحمات ارزنده و مجاهدت‌های سردار رادان و نیروهای خدوم و جان بر کف فراجا و بیان اینکه نیروی انتظامی ده‌ها مأموریت متنوع و گسترده دارد که در رأس آنها حفظ امنیت و آرامش کشور است، خاطر نشان ساخت: فراجا در اجرای قانون عفاف و حجاب با صبر و متانت وارد عمل شده است که این اقدام همکاری دستگاه‌ها و نهادهای مختلف بویژه فرهنگی و آموزشی و رسانه‌ها را می‌طلبد که با اقدامات ایجابی به گسترش فرهنگ عفاف و حجاب بپردازند و مسلماً این حرکت فراگیر با اقبال و حمایت مردم نجیب ایران مواجه می‌شود و حساب افراد سازمان یافته‌ای که دست به تخریب و هتاکی می‌زنند و برخی بیماردلان که به‌جای کمک به ترویج فرهنگ ریشه دار اسلامی ایرانی، به دنبال ترویج فرهنگ وارداتی غرب و اباحه گری در جامعه هستند، از مردم شریف و اصیل ایران جداست.

حسینی با بیان اینکه اقدامات فراجا منافاتی با برنامه‌های و فعالیت‌های دیگر دستگاه‌های مسئول ندارد، گفت: شورای انقلاب فرهنگی در سال ۸۴ وظایف دستگاه‌ها و نهادها را در این حوزه مشخص کرده و تاکید رهبر فرزانه انقلاب بر شرعی و قانونی بودن حجاب می‌طلبد که همگان به تکالیف خود عمل نمایند تا نتایج لازم حاصل گردد.

حسینی خاطرنشان کرد: دولت دلسوزانه و خیرخواهانه با مجلس تعامل و همکاری می‌کند تا مشکلات و نیازهای مردم برطرف شود و انتظار دارد متقابلاً این نگاه سازنده وجود داشته باشد و برنامه‌ها و لوایح دولت در اولویت کاری مجلس قرار گیرد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به خیزش عمومی در دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از فلسطین، یادآور شد: رفتار خشن و بی رحمانه پلیس آمریکا در سرکوب و بازداشت دانشجویان و اساتید در صحن دانشگاه و مقایسه آن با رفتار دلسوزانه پلیس ایران در مواجهه با رفتارهای هنجارشکنانه و مخرب، تلاش مذبوحانه و نقشه غرب‌گرایانی را که با لطایف الحیل می‌خواستند غرب را بهشت برین و مهد آزادی و دموکراسی و دفاع از حقوق زن و کودک جلوه دهند، نقش بر آب ساخته و ماهیت پلید تمدن مادی غرب را بدون نقاب و بی پرده عیان ساخته است.

حسینی تاکید کرد: خدمات گسترده دولت باید با جهاد تبیین و تشریح درست به مردم و فعالان فرهنگی، رسانه‌ای، سیاسی و اجتماعی منجر به سرمایه اجتماعی شود تا شاهد مشارکت عمومی برای جهش تولید و پیشرفت کشور باشیم.

در این مراسم سردار رادان فرمانده فراجا ضمن ارائه گزارشی از اقدامات مؤثر نیروی انتظامی برای صیانت از امنیت کشور که همراه با تقدیم شهدای عزیزی بوده است، برگزاری چنین نشست‌هایی را از ابتکارات و ایده‌های خوب برای هم افزایی و تجمیع ظرفیت دستگاه‌ها در رفع مشکلات دانست و گفت: اینگونه نشست‌ها می‌تواند از اقدامات پراکنده جلوگیری کرده و با هم دلی و جلب همکاری عمومی نتایج مفید و مؤثری را رقم بزند.

وی تاکید کرد: ایجاد امنیت صرفاً وظیفه یک دستگاه نیست بلکه محصول امنیت جمعی و برآیند فعالیت همه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها در حوزه‌های مختلف است. سردار رادان با تاکید بر اینکه حجاب و عفاف را به هیچ عنوان مسئله‌ای امنیتی و انتظامی نمی‌دانیم اظهار کرد: نیروی انتظامی در طرح حجاب و عفاف مفتخر به همراهی و حمایت مردم است و مردم بالاترین سرمایه فراجا هستند. در نشست سی و یکم معاونان پارلمانی همچنین دکتر جعفری، دکتر ادیانی، سردار ملک زاده و جمعی از معاونان امور مجلس وزارت‌خانه ها به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

کد خبر 6099627

دیگر خبرها

  • رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها
  • موافقت وزیر جنگ صهیونیستی با پیشنهاد مصر برای آتش‌بس
  • آنچه در یکصد و پنجاه و دومین جلسه شورای شیراز گذشت
  • در جلسه علنی شورای شهر شیراز چه گذشت؟
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • فرار کانون سردفتران از شفاف‌سازی عملکرد مالی