Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@06:25:49 GMT

درآمدصندوق های صدقه چقدراست؟

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۲۴۹۴۴

در ۸ ماهه ابتدای سال جاری یعنی تا آبان‌ماه فقط از صندوق‌های معابر حدود ۴۰ میلیارد تومان درآمد کمیته امداد امام خمینی بوده است. ناطقان: «سید احسان گتمیریان» مدیرکل هماهنگی امور اجرایی مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) درباره وضعیت صندوق‌های صدقات معابر در سراسر کشور گفت: یکی از آفت‌های کار ما که بسیار برایمان مورد توجه بوده است، سرقت از صندوق‌های صدقات است، از سال ۹۶ در خصوص ساماندهی صندوق‌های معابر برنامه‌ریزی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشی از این ساماندهی مربوط به مقاوم‌سازی صندوق‌های صدقات است، مقاوم‌سازی صندوق‌ها نیز به این معنا است که صندوق‌ها به گونه‌ای تعبیه شود که امکان سرقت و دزدی از آنها کاهش پیدا کند. مقاوم‌سازی در خصوص تمام صندوق‌های صدقات در سطح شهرها در کشور انجام شده است.

انتقال صندوق‌های صدقات به محل‌های امن و جمع‌آوری آنها از محل‌های آسیب‌زا

وی با اشاره به دیگر اقدامات انجام شده در خصوص ساماندهی صندوق‌‌های صدقات گفت: بخش دیگری از اقدامات ما در این راستا جمع‌آوری برخی صندوق‌های صدقات بود که این موضوع نیز با دو رویکرد دنبال شده است. یکی از رویکردها در این زمینه انتقال صندوق‌های صدقات به محل‌های امن و جمع‌آوری از محل‌های آسیب‌زا بوده است. در همین راستا نیز تلاش کردیم صندوق‌های صدقات را به نقاطی که دارای دوربین‌های مداربسته هستند یا به چهارراه‌های شلوغ و پرتردد منتقل کنیم.

سرقت از صندوق‌های کمیته باعث بی‌اعتمادی مردم شده بود

مدیرکل هماهنگی امور اجرایی مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: همچنین صندوق‌های صدقات آسیب دیده و صندوق‌هایی که شرایط‌شان مناسب نیست را جمع‌آوری کردیم. همچنین برای عدم تمرکز صندوق‌ها در یک نقطه از خیابان اقدام به جمع‌آروی برخی صندوق‌های صدقات در برخی مناطق کردیم. این موضوع را در سه سال گذشته دنبال کرده‌ایم و در این مدت ۱۰۷ هزار صندوق کمیته امداد را به طور کامل از سطح معابر شهر جمع‌آوری کرده‌ایم. سرقت از صندوق‌های کمیته باعث بی‌اعتمادی مردم شده بود، از همین‌رو این رویکرد را در پیش گرفتیم تا مشکلی برای صندوق‌های کمیته امداد ایجاد نشود.

۱۰۷ هزار صندوق کمیته امداد از سطح معابر شهر

وی ادامه داد: در حال حاضر با کاهش ۱۰۷ هزار صندوق صدقات از سطح معابر، همچنان ۱۸۴ هزار صندوق صدقات در سطح معابر سراسر کشور وجود دارد و از آن استفاده می‌شود. استان تهران نیز اولین استانی است که ما با بیشترین آسیب صندوق‌های کمیته امداد در آن مواجه بودیم، از همین‌رو آمار بیشترین صندوق‌های صدقات جمع‌آوری شده مربوط به تهران است، البته همچنان بیشترین تعداد صندوق‌های صدقات معابر در شهر تهران وجود دارد.

بالاترین میزان درآمد مربوط به خراسان رضوی و کمترین سیستان و بلوچستان است

گتمیریان با بیان اینکه کمترین تعداد صندوق‌های صدقات معابر در استان کردستان است، تصریح کرد: بالاترین میزان درآمد صندوق‌های صدقات معابر متعلق به استان خراسان رضوی است و همچنین کمترین درآمد از این صندوق‌ها مربوط به استان سیستان و بلوچستان است. در ۸ ماهه ابتدای سال جاری یعنی تا آبان‌ماه فقط از صندوق‌های معابر حدود ۴۰ میلیارد تومان درآمد کمیته امداد امام خمینی بوده است.

وی با اشاره به دو روش الکترونیک پرداخت صدقات گفت: یکی از این روش‌ها روش آنی پرداخت یا ussd است و مردم می‌توانند با شماره گیری#۲*۸۸۷۷* صدقات خود را پرداخت کنند. همانطور هم که می‌دانید، پرداخت صدقات از این طریق نیز نیازی به گوشی هوشمند و اینترنت ندارد و با هر گوشی تلفن همراه ساده‌ای می‌توان این کار را انجام داد.

۵۵ هزار نفر عضو سرویس صدقات پیامکی هستند

مدیرکل هماهنگی امور اجرایی مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) تصریح کرد: یکی دیگر از روش‌های پرداخت صدقات به صورت الکترونیک پرداخت صدقات به صورت پیامکی است در این روش کاربر از طریق اپراتور تلفن‌ همراهش عضو سرویس ارزش افزوده شده و با ارسال یک پیامک خالی به شماره ۸۸۷۷، یک منو برای کاربر ارسال می‌‌شود و در این منو مشخص شده است که کاربر با پرداخت روزانه ۱۰۰ تومان یا ۳۰۰ تومان می‌تواند، عضو این سرویس می‌شود و به صورت روزانه این مبلغ صدقه از شارژ یا قبض موبایل افراد کسر می‌شود و ما آن را از طریق اپراتورها دریافت و هزینه می‌کنیم. ۵۵ هزار نفر عضو سرویس صدقات پیامکی هستند، البته در بحث ussd  نیز آمار مشخصی از تعداد صدقه‌دهندگان نداریم.

گتمیریان در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به رای اخیر شعبه دادیار شعبه ۲ دادسرای عمومی و انقلاب مبنی بر منع قرار تعقیب درباره فردی که اقدام به سرقت از صندوق‌ صدقات کرده بود، تصریح کرد: این موضوع در حیطه کاری بنده نیست، اما تا جایی که اطلاع دارم با توجه به اینکه بخشی از بودجه‌های ما مانند سازمان بهزیستی نیز از سوی دولت تامین می‌شود، ۴۲.۷ درصد کمک‌‌هایی که از طریق کمیته امداد به مردم می‌شود، از بخش بودجه دولتی است. بودجه دولتی نیز بر اساس شرح وظایفی که برای سازمان نوشته شده است، هزینه می‌شود.

حمایت از افراد بی‌خانمان جزو وظایف ساختاری کمیته امداد نیست

وی در پاسخ به این سوال که آیا تحت پوشش قرار دادن افراد بی‌خانمان و کارتن خواب غیر معتاد از وظایف کمیته امداد است؟ ادامه داد: براساس شرح وظیفه کمیته امداد، زنان سرپرست خانوار، خانواده‌‌هایی که سرپرست آنها دارای کهولت سن هستند (طرح شهید رجایی سابق) تحت پوشش کمیته امداد هستند. حمایت از افراد بی‌خانمان و معتادان متجاهر جزو وظایف ساختاری کمیته امداد نیست، البته خانواده‌هایی که سرپرست خانواده از کار افتاده است، با مراجعه به کمیته امداد با توجه به شرایط و ضوابطی که وجود دارد، می‌توانند تشکیل پرونده داده و تحت پوشش کمیته قرار بگیرند. همچنین براساس بند ب تبصره ۱۴ دولت یک سری خانواده‌های نیازمند به تازگی تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفته‌اند، این افراد نیز تنها مستمری دولت را از ما دریافت می‌کنند.
منبع: ایلنا برچسب ها: درامد ، صندوق ، اجرا ، مشارکت ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: درامد صندوق اجرا مشارکت ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۴۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از خیران همراه کمیته امداد در فارس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی فارس در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار؟ گفت: ۴۵۰ هزار نیکوکار حقیقی، ۴۴۰ مرکز و ۴۰۰ موسسه خیریه و جهادی با کمیته امداد فارس همکاری می‌کنند که از ۵۰۰ نفر آن‌ها تجلیل شد.
موصلی با بیان این که خیران در فارس پارسال ۹۰۰ میلیارد تومان به مددجویان کمیته امداد کمک کرده اند، افزود: تلاش می‌کنیم امسال میزان همراهی خیران به ۵ هزار میلیارد تومان افزایش باید.
وی ادامه داد خیران در زمینه‌های مختلف کمک هزینه ازدواج، هزینه درمان، ساخت منزل مسکونی، پرداخت تسهیلات قرض الحسنه و حمایت از کودکان بی سرپرست با کمیته امداد همکاری می‌کنند.
مدیر کل کمیته امداد امام خمینی فارس گفت: ۳۰ درصد از کمک‌های این نهاد به مردم، توسط خیران تامین می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • افتتاح زائرسرای ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد
  • توسعه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برای مدد جویان کمیته امداد امام خمینی (ره)
  • برپایی اردوی جهادی پزشکی از سوی کمیته امداد شهر قدس
  • تجلیل از خیران همراه کمیته امداد در فارس
  • توانمندسازی مددجویان هدف اصلی کمیته امداد است
  • توانمندشدن بیش از ۴ هزار خانوار کمیته امداد استان همدان
  • هرمزگانی‌ها بیش از ۲۰ میلیارد تومان زکات فطریه پرداخت کردند
  • خودکفایی ۴ هزار و ۵۹۸ مددجوی استان همدان
  • پرداخت ۲۰ میلیارد زکات فطریه از سوی هرمزگانی‌ها
  • ماجرای «خبر خوش» برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد چیست؟